Nieuw

Krankzinnig Zweden: Afghaanse moordenaar krijgt permanente verblijfsvergunning

In Zweden krijgt een Afghaanse moordenaar wegens “humanitaire redenen” een permanente verblijfsvergunning.

De Zweedse Migratierechtbank heeft een besluit uit 2015 vernietigd waarin een Afghaanse moordenaar een permanente verblijfsvergunning werd onthouden, meldt de Zweedse krant Aftonbladet.

De 25-jarige man had een geschil met zijn neef over land en geld in Afghanistan en had hem met een steen gedood. Daarna vluchtte hij eerst naar Iran, waar hij met zijn gezin woonde, maar uit angst dat de familie wraak zouden nemen, besloot hij met zijn vrouw en twee kinderen te vluchten.

Uiteindelijk vroeg hij asiel aan in Zweden. De Zweedse Immigratiedienst wees zijn verzoek aanvankelijk af, maar de Zweedse Migratierechtbank heeft de beslissing ongedaan gemaakt en het gezin een permanente verblijfplaats toegekend, omdat de rechtbank het geloofwaardig acht dat vanwege het conflict met zijn familie er een dreiging bestaat voor de 25-jarige.

Onlangs werd een Palestijn tot gevangenisstraf veroordeeld en zou hij worden gedeporteerd omdat hij een synagoge in Göteborg met brandbommen had aangevallen. Het Hooggerechtshof vernietigde de beslissing later omdat het vreesde dat zijn mensenrechten in Israël/Palestina in gevaar waren vanwege de aard van zijn misdaad en dat hij vervolgd kon worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Krankzinnig Zweden: Afghaanse moordenaar krijgt permanente verblijfsvergunning

 1. Zweden, een totaal psychotisch land, volkomen verloren en de weg kwijt….

  Like

 2. Reinier Vangie // september 25, 2018 om 12:54 //

  Onlangs werd een Palestijn tot gevangenisstraf veroordeeld en zou hij worden gedeporteerd omdat hij een synagoge in Göteborg met brandbommen had aangevallen. Het Hooggerechtshof vernietigde de beslissing later omdat het vreesde dat zijn mensenrechten in Israël/Palestina in gevaar waren vanwege de aard van zijn misdaad en dat hij vervolgd kon worden.

  Moet je al Nederlander eens proberen naar een moskee hoeveel jaar ga je de bak in??

  Like

 3. Jack vanderVeen // september 25, 2018 om 13:33 //

  Ga wereldwijd moorden en zie daarna in Zweden te geraken voor, weliswaar karig, pensioen levenslang i.p.v. gevangenisstraf levenslang.

  Like

 4. Zojuist gelezen dat de zweedse premier is weggestemd en kan vertrekken, is er nog hoop?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s