Nieuw

Generaal Carlo Jean van Italië: Geboortebeheersing gebruiken om Afrikaanse massamigratie op te lossen

De bekende generaal en erkende auteur, Carlo Jean, heeft opgeroepen tot geboortebeperking als oplossing voor de demografische hausse van Afrika.

Op de vraag van Il Giornale wat te doen met immigratie uit Afrika, zei Jean dat geboortebeperking de oplossing is.

“De hygiënemaatregelen en medicijnen die we naar Afrika exporteerden hebben de levensverwachting verlengd en de kindersterfte is fors gedaald. In de jaren vijftig waren de Afrikanen 200 miljoen, nu zijn het er een miljard en 200 miljoen en aan het einde van de eeuw, onder de huidige groeicondities, zal dat meer dan 4 miljard zijn,”

“Als er geen demografische overgangsmaatregel is, zullen ze een derde van de mensheid uitmaken. Nigeria zal in 2050 bijvoorbeeld meer mensen hebben dan de Europese Unie. Wat doen we dan,” legde de generaal uit.

Jean sluit zich aan bij het groeiende aantal stemmen die waarschuwen voor het gevaar van massale migratie uit Afrika als gevolg van de omhoogschietende geboortecijfers van verschillende Afrikaanse landen.

Uit een eerder dit jaar gepubliceerde studie van het Pew Research Center blijkt dat meer dan twee derde van de Afrikanen naar Europa of de Verenigde Staten wil verhuizen, waarbij miljoenen mensen zich voorbereiden om het continent in de komende vijf jaar te verlaten.

Terwijl sommigen (Salvini, Orban en vele anderen) de noodklok luiden om Europeanen te waarschuwen voor massale migratie uit Afrika, hebben anderen, zoals de kinderloze globalist Emmanuel Macron, het idee enigszins omarmd.

“[Afrikanen] wenden zich meestal tot Europa omdat het continent [van Europa] geen eiland is, vanwege onze locatie, en omdat Europa zijn lotsbestemming heeft met Afrika,” – zei Macron eerder in het jaar.

Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, de zoveelste kinderloze globalist, was ook een groot voorstander van het idee van massale migratie uit Afrika en legde uit dat Europa “de komende decennia duidelijk immigratie nodig zal hebben”. Hij voegde er ook charmant aan toe dat de Europese naties “de Afrikanen die willen komen en kunnen komen, en wier situatie hen in staat stelt om te komen, moeten voorzien van legale wegen om naar Europa te komen”.

De mensen in Europa willen hun eigen kleine stukje Aarde hun thuis kunnen noemen, en wij, net als iedereen, verdienen het en hebben er alle recht op. Laten we dus zo handelen.

Bron:

https://www.defendevropa.org/2018/population-replacement/general-carlo-jean-of-italy-use-birth-control-to-solve-african-mass-migration/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Generaal Carlo Jean van Italië: Geboortebeheersing gebruiken om Afrikaanse massamigratie op te lossen

 1. Wie is generaal Carlo Jean eigenlijk ? Hebt U ooit van hem gehoord ?
  Interessant wat deze meneer oppert, dat geboortebeperking in Afrika de immigratie naar Europa zou kunnen stoppen. Dat gaat namelijk niet gebeuren.
  Interessant in zoverre, dat het een opgelaten proefballonnetje betreft, dat geen enkele kans van slagen heeft. Waar heeft deze meneer het over ? Meent hij dat nou serieus ?
  Natuurlijk is het een nobel streven, maar is het ook haalbaar ? Hoe moet zoiets in hemelsnaam georganiseerd worden ?
  De aangroei van de Afrikaanse bevolking naar 4 miljard in het jaar 2100 is niet meer te stoppen. Net zomin als de enorme immigratie naar Europa, die hieruit zal voortvloeien.
  De enige manier om deze immigratie in de nabije toekomst tegen te houden, is het nemen van drastische tegenmaatregelen. Europa moet zijn immigratiebeleid rigoreus omgooien.

  Afrika telt nu al 1,3 miljard mensen. Hoe wil je al die mensen zover krijgen dat ze bewust minder kinderen gaan nemen ? Het is een welhaast onmogelijke opgave. Logistiek gezien is het niet te doen. Gezien vanuit hun culturele perspectief is het eveneens onmogelijk.
  Die mensen in Afrika leven op hun manier en laten zich niet voorschrijven, wat een stelletje vergrijzende Europeanen vinden dat er zou moeten gebeuren. Vergeet het maar. Het interesseert hen totaal niet, dat die Europeanen het toevallig vervelend vinden dat er een stelletje Afrikanen hun kant opkomt.

  In Afrika zorgt nu al de kloof tussen jong en oud voor onoverbrugbare problemen op allerlei gebieden. Terwijl daar juist, traditioneel gezien, de ouderen een vooraanstaande en eerbiedwaardige plaats innamen qua sociale rang.
  Dat alles is aan het veranderen en de huidige Afrikaanse jeugd neemt niet meer als vanzelfsprekend aan, wat ouderen hen vertellen. En dan zou die jeugd iets moeten aannemen van Europeanen ? En nog wel op zo´n gevoelig onderwerp als voortplanting en het krijgen van kinderen ? Dat gaat dus niet gebeuren.

  Daar komt nog eens bij, dat vanuit het perspectief van de Afrikaan, het nogal arrogant overkomt om te stellen, dat Afrika overbevolkt is. Feitelijk is het juist Europa dat zwaar overbevolkt is, terwijl Afrika dat niet is.
  Neem bijvoorbeeld Nederland. Nederland is pas bij ongeveer 2 miljoen inwoners gelijk aan Afrika op dit moment qua bevolkingsdichtheid. We hebben er nu 17 miljoen. Dus wie moet er nou eigenlijk aan geboortebeperking doen ?

  Wanneer een Afrikaans land dan ook nog eens de eis opgelegd zou krijgen om te minderen met kinderen, dan komt dat als zeer onrechtvaardig over. Er zijn overigens 54 Afrikaanse landen. Welke wereldverbeteraars voelen zich geroepen om aan die klus beginnen ?

  Liked by 2 people

 2. Republikein // september 26, 2018 om 12:16 //

  Blindganger moet zijn mening geven echter volkomen misgekleund, losse flodders.

  Like

 3. Bill Gates, als ehrm, wereld´verbeteraar´ heeft z´n plannen allang klaarliggen. Anderen, zoals Macron en een heel leger dienaren, pushen de verplichting ervan …
  Schade en-of sterfte door vaccinaties is reeds aangetoond, maar wordt onder het tapijt geveegd door deze industrie en waarin politici aandelen hebben.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/

  Like

 4. Eigen volk eerst // september 26, 2018 om 16:52 //

  Een heel goed idee. De bevolking is explosief gestegen daar dankzij ons geld.
  Stop iets in het water als geboortebeperking.
  Die lui kweken als konijnen zonder dat ze hun kinderen kunnen voeden.

  Like

 5. Like

 6. Niets is wat het lijkt // september 28, 2018 om 09:34 //

  Ik stel voor:

  – Alle ontwikkelingshulp per direct i.p.v. naar dubieuze corrupte regimes, of naar NGO’s waar je ook vraagtekens bij kunt zetten, naar directe kleinschalige hulp aan de vrouwen in ontwikkelingslanden.
  Als die vrouwen zich vrijwillig (na b.v. maximaal 2 kinderen) laten steriliseren in een door het westen opgezette speciaalkliniek krijgen ze een som geld.
  De hoogte daarvan kan per land verschillen, afhankelijk van de situatie ter plekke.
  Met dat geld kunnen die vrouwen dan de eventueel reeds aanwezige kinderen voeden, naar school sturen, of voor zichzelf een handeltje beginnen.
  Sluiten ze met meerdere vrouwen die er gebruik van maken op kleine schaal coöperaties, kunnen bedrijfjes gesticht worden, kan land aangekocht worden enz.
  Ook hierbij kan het westen helpen.
  De uitvoering zal zeer strikt en onafhankelijk gecontroleerd moeten worden, dat spreekt vanzelf. Waar geld gegeven wordt, ligt altijd fraude op de loer.

  Op deze manier voorzie ik een ontwikkelingshulp die organisch van onderop verbetering in de leefomstandigheden brengt, en die dus tevens op lange termijn de immigratie kan beperken.
  Het spekken van dubieuze regimes die met opzet hun volk arm en behoeftig houden vanwege de geldstroom, is dan ook voorbij.
  Het draagvlak voor de hulp, die nu al een halve eeuw een bodemloze put blijkt en daardoor op veel weerstand stuit, zal toenemen.

  Like

 7. De oplossing wbt overbevolking en niet alleen die in Afrika maar wereldwijd, zal komen uit het ‘laboratorium’.
  (al zou het Ebola-virus (Ebola Reston) een goede keuze zijn omdat het én bijzonder dodelijk is én bijzonder snel werkt, het doodt binnen enkele dagen, in plaats van in jaren.)

  Dat er drastische maatregelen nodig zijn is een feit. Daar waar hongersnoden en oorlogen op -relatief- korte termijn te weinig effect hebben, hebben virussen welke resistent zijn tegen het menselijke immuunsysteem en dit ook zou kunnen afbreken een sneller en meer afdoende resultaat.
  (tenslotte gaat het niet om de eliminatie van een ‘handjevol’ miljoen maar eerder over een handjevol miljard mensen)

  Overigens is dit een discussie die al in de jaren 60 van de vorige eeuw speelde waarbij opgemerkt dat de ‘overbevolking’ van toentertijd afgezet tegen de huidige duidelijk een andere was. Lees; minder.
  Maw. de urgentie mbt het nemen van maatregelen is hedentendage duidelijk hoger!

  Like

 8. vitanova@planet.nl // december 28, 2018 om 12:46 //

  Ik begrijp niet waarom sommige mensen denken dat wij Europeanen op de een of andere manier Afrika zouden moeten helpen. De ontwikkelingshulp die we mijns inziens volkomen ten onrechte hebben verstrekt heeft een verschrikkelijke bevolkingsexplosie ten gevolge gehad, die ons zelf nu bedreigt. Dat bewijst dat we ons er niet mee moeten bemoeien. De afrikanen geloven maar al te graag dat wij verantwoordelijk zijn voor hun redding, in plaats van zelf hun eigen oplossingen te vinden.
  Afrika is niet onze verantwoordelijkheid.

  Europa is onze enige verantwoordelijkheid. Europa is van ons. Onze voorouders en wij hebben het gemaakt. Wij moeten de grenzen van Europa versterken en bewaken om die menselijke tsunami het hoofd te bieden. Weg met die corrupte EU die ons blanken wil uitroeien en vervangen door die slaven met een IQ van 80.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s