Nieuw

De islam heeft dezelfde trekken als het nazisme, het fascisme, het communisme

West-Europa wordt één gigantisch Molenbeek!…De ISLAM heeft altijd geprobeerd Europa te veroveren.Vandaag Europa wordt voor de derde keer getroffen door islamisering,dit keer niet door de gewelddadige jihad,maar via ‘sluipende’ wijze.Wie de geschiedenis van de expansie van de ISLAM bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de ISLAM, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen.Indonesië, Maleisië, Centraal Azië en delen van India dankzij migratie, bekering en missionering werden geïslamiseerd.

Jihad.(betekent oorlog tegen de kafirs om de ISLAM te vestigen) kent vele facetten, waarvan “jihad door het zwaard” er slechts één is. En ‘Al–Hijra’(migratie of kolonisatie/de vestiging van de islamitische heerschappij) is er ook een…Tot de Tweede Wereldoorlog waren er nauwelijks moslims en moskeeën in West-Europa te vinden.Vandaag zijn het er al meer dan 30 miljoen moslims en duizenden moskeeën!In Libanon was er maar een generatie nodig om een duidelijke kristelijke meerderheid in een duidelijke moslim-meerderheid te veranderen….OPEN JE OGEN, VOOR DE ISLAM ZE SLUIT!…

Maxov Max

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on De islam heeft dezelfde trekken als het nazisme, het fascisme, het communisme

 1. Geert begrijpt het fascisme weer eens niet

  Like

 2. Onze cultuur, onze taal.
  ONS is belangrijk, ONS WIJ.. onze cultuur, ons samenleven.
  Wie hier wenst te leven en zich ONS wil voelen, dient respect te tonen en zich respectvol te assimileren.

  Like

 3. @Fubar

  Wat precies begrijpt die domme Geert weer eens niet?

  Liked by 1 persoon

 4. Ja, en?
  Maar waar gaat Wilders volgens jou nu precies de mist in?

  Like

 5. Fubar, jij gaat de mist in, n het stuk waarnaar je hierboven kinkt, met je simplificatie om de Nazi op 1 lijn te stellen met de nationalist.

  Liked by 1 persoon

 6. correctie: …… in het stuk waarnaar je hierboven linkt ….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s