Nieuw

Britse politie verliest de controle over de straten van Groot-Brittannië

Foto ter illustratie. Bron: Wikimedia Commons

Een Britse politie-inspecteur waarschuwt dat de politie de controle over de straten verliest door bezuinigingen van de overheid. Tegelijkertijd richt de politie zich steeds meer op “haatdelicten” op het internet.

De Britse politie is momenteel ondergefinancierd. Er zijn vandaag de dag 21.331 minder politieagenten dan in 2010, terwijl de politiebureaus worden gesloten. Dit terwijl het aantal moorden volgens het laatste rapport met 12% is toegenomen.

Sinds 2010 zijn er 606 politiebureaus neergelegd en steden als Bath en St. Albans hebben momenteel helemaal geen politiebureaus meer. In dezelfde periode zijn ook in Londen 100 politiebureaus opgeheven.

De grootste politiemacht van het land, Metropolitan Police Service, heeft de afgelopen zes jaar voor meer dan een miljard pond eigendommen verkocht. Volgens Ken Marsh, voorzitter van de Metropolitan Police Federation, is er niets meer te verkopen.

De leider van de UKIP, Gerard Batten, vat de situatie samen met de woorden:

– Wanneer we een regering hebben die miljoenen mensen importeert en twee keer zoveel geld uitgeeft aan buitenlandse hulp als aan de Engelse politie als geheel, zou men kunnen concluderen dat ze de straat niet verliezen, maar ze opzettelijk overgeven. Wat drijft deze waanzin?

Tegelijkertijd investeert de Britse politie in toenemende mate in zogenaamde “haatdelicten”, waarvan voornamelijk op het internet. In de jaren 2015-2016 werden meer dan 15.000 zogeheten haatdelicten in Groot-Brittannië bij het Openbaar Ministerie voorgelegd, en men is er ook in geslaagd om de straf voor dergelijke “misdaden” te verhogen.

De Britse politie wordt ook aangemoedigd om zich voor te bereiden op een toenemend aantal “haatdelicten” in 2019, wanneer het land naar verwachting de Europese Unie zal verlaten. De politie verliest dus de controle over de straten terwijl het aantal moorden toeneemt en kiest in plaats daarvan ervoor zich te richten op immigratie-kritische opmerkingen op het internet.

Bronnen:

Top officer admits British police are ‘very close to losing the streets’
UK police told to prepare for hate crime surge with Brexit
Hate is hate. Online abusers must be dealt with harshly

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Britse politie verliest de controle over de straten van Groot-Brittannië

 1. Hier is overduidelijk opzet in het spel.
  De regeringen in West-Europa maken de bevolking weerloos tegen islamitische aanvallen.
  Blijkbaar willen ze een burgeroorlog veroorzaken.

  Like

 2. Het is opzet, maar geraffineerder dan je denken kunt. De opsporingsmogelijkheden worden voor politie geminimaliseerd en deels ingekocht bij particuliere bedrijven, de opsporingsmogelijkheden van het leger groeien enorm.
  Engeland is al vanaf midden jaren 90 de oorlogsvoering aan het herzien, waarbij niet langer legers op open terrein met elkaar vechten maar oorlog in de eigen steden. Hier is men al ruim 25 jaar op gericht en door ervaring tot specialist in geworden.

  Helicopters en tanks zijn daarbij handig, niet om in de steden te worden gebruikt maar om vanaf afstand doelen in steden te bestoken. Rijdende en vliegende artillerie.
  Verder is de militaire mobieliteit enorm toegenomen en worden bijna alle eenheden voorzien van lichte personeels voertuigen met grote vuurkracht. Denk .50, 20mm en 40mm raketwerpers. En dan nog drones en persoons gerichte raketten. Wat houd een regering nog tegen als er in het parlement en op straat geen balans is in macht?

  Met zulke middelen kan vanuit de lucht worden gelokaliseerd, van afstand worden beschoten en alles wat vlucht worden ingehaald en afgemaakt. Mensen beseffen niet welke mogelijkheden er worden gemaakt om in de toekomst de bevolking totaal onder en neer te houden.
  Wanneer politiek spreekt over veiligheid is het niet uw veiligheid maar HUN machtspositie, HUN veiligheid is uw hulpeloosheid en machteloosheid.

  De onbemande wapens welke automatisch vuur afgeven en de technische wapens zoals de microwave maken verzet onmogelijk. Leg daarbij een complete biometrische databank aan en je kunt alles en iedereen naar wens afmaken. En dan is democratie overbodig en wettelijk vastgelegde rechten worden waardeloos. Dat is de toekomst.

  De vraag is wie deze middelen in handen zullen hebben in de toekomst, ons tuig of dat andere afval….

  Feitelijk zijn steden concentratiekampen waar geen hek meer omheen hoeft door de technische middelen die er zijn. De technische mogelijkheden zijn er, en bijvoorbeeld camera’s zijn al overal.
  De enige fout die is gemaakt is de import van horden anderen, dit maakt dat chaos mogelijk de totale controle voor is.

  Laten we het hopen.

  Liked by 1 persoon

 3. ik snap een ding niet. waarom laten alle politie korpsen, bonden dat met zich doen, terwijl er de klachten uit komen, of staat de agent op straat alleen? Is dan bijna iedereen corrupt of heult met het elitair gezelschap? Worden ze flink ‘gesmeerd’ met bonussen, premies? Ik weet het niet, het volk is lam gelegd.

  Like

 4. In england heerst de angst om pensioen te verliezen, huis etc….en eenmaal problemen met superieuren is ander werk krijgen erg moeilijk, men houd er wat andere methoden op na dan elders…

  …het is bijna surrealistisch om te zien hoe agenten worden uitgekafferd door hun superieuren, om die “superieuren” vervolgens te zien kruipen voor de grotere baas…
  De hele cultuur is gebaseerd op afzeiken, en totaal niet wat engerlse politie series laten zien. Vrouwen zijn er om tegen tekeer te gaan, vrouwelijke agentes zijn dan ook vaak zelf slachtoffer van geweld….door “collega’s”.

  Nee, Engeland is niet meer de trotse unie die het ooit was, het is om te janken.

  Like

 5. hoeperdepoep // december 1, 2018 om 01:10 //

  ja natuurlijk raak je de macht kwijt als je niks mag doen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s