Nieuw

Salvini – Europeanen moeten wapens kunnen dragen om zich te verdedigen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Salvini – Europeanen moeten wapens kunnen dragen om zich te verdedigen

 1. koddebeier // september 24, 2018 om 08:02 //

  We moeten ons kunnen weren tegen de criminele instroom horde, op de handhavers hoeven we niet te rekenen, die zijn toch altijd te laat.

  Like

 2. Scrutinizer // september 24, 2018 om 09:54 //

  Criminelen houden zich sowieso niet aan de wet, anders zouden ze niet inbreken, dus middels een wet wapenbezit verbieden als strijd tegen de criminaliteit is kinderlijk naief, immers als een wet zou volstaan, dan stel ik voor om inbraken, roofovervallen, moorden en verkrachtingen per wet te verbieden en dan zouden ze daarmee voorgoed van de baan zijn. Oh wacht … dat IS al verboden en de crimineel lapt het verbod aan zijn laars.
  Wat zo’n wapenverbod wél doet is de brave, gezagsgetrouwe burger ontwapenen en tot een weerloze prooi te maken voor de eerder genoemde criminelen die zich toch van de wet niets aantrekken, zoals blijkt uit het loutere feit dat ze bv. inbreken.
  Kortom, ik ben groot voorstander van vrij wapenbezit.

  Like

 3. Von Puffelen // september 24, 2018 om 12:04 //

  Het laatste wat de globalisten willen is een kritische, zelf nadenkende en gewapende bevolking.
  Stel je voor dat het gepeupel de (gewapende) kont tegen de krib gooit.
  En de criminelen/illegalen/veroveraars die wel wapens hebben zorgen alleen maar voor meer mayhem wat de staat van beleg weer ten goede komt, alles heeft een doel.
  In bv Australie zijn ruim 20 jaar geleden na de fake shooting in Port Arthur zo’n 650000 vuurwapens door de shredder gehaald.

  Like

 4. Helden en ratten…

  …even iets over helden…en de manier waarop de pers liegt, bedriegt en soms zelfs doodzwijgt. Helden zijn mensen die soms net op het juiste, of verkeerde moment ergens waren en in de mogelijkheid verkeerden een situatie te voorkomen of te beeindigen. Zonder persoonlijk gewin en met risico voor het eigen leven, en vaak met ongeziene gevolgen voor eigen geest en welzijn… Gewoon omdat….ze mens waren tussen mensen.

  Het gaat om de Texas church massacre van november 2017, in Sutherland springs. Er werden 26 mensen vermoord, 20 zwaar gewond, vrouwen, mannen en kinderen…

  Stephen Willeford was ter plekke, beschikte over de middelen om de slachting te stoppen en nam de beslissing om iets te doen. Iets wat nut had, hij nam zijn geweer en ging achter de dader aan. Met verstrekkende gevolgen voor hemzelf….
  ( https://www.youtube.com/watch?v=B4HEchh0XD8 )

  De wereld pers heeft het gebeuren in Sutherland springs nauwelijks gemeld en snel overplakt met shit over het haar en de kont van Trump, met “nieuws” dat inhoudsloos was en mensen niet wijzer maakt. Waarom?

  Het zelfstandig en op eigen verantwoording ingrijpen van een willekeurige burger redde velen het leven, iets wat niet past in het verhaal over “gun control”. In Amerika overleden in 2015 ongeveer 35.000 mensen door vuurwapens, waarvan 22.000 door zelfdoding…(bron CDC*), men stelt ook dat het aantal mensen wiens leven gered is door gebruik van vuurwapens minstens 500.000 tot wel 3.000.000 ligt…..verdediging, bescherming…
  In 2015 waren er 323 miljoen inwoners in Amerika, 5.5 mensen op 100.000 worden er per jaar in de VS vermoord…

  Een aantal van die doden op de lijst is door kogels uit vuurwapens is van de politie…..wat niet word genoemd in statistieken…..in Nederland sterven na Amerika en Canada de meeste mensen door kogels uit politie wapens…..(bron volkskrant 2009)
  De kans om te overlijden in Nederland door een politiekogel is procentueel groter dan door een verkeersongeval bij vergelijking tussen het aantal auto’s en het aantal agenten met een vuurwapen in Nederland tegenover de slachtoffers van beiden…

  Bij een bevolking van 65.1 miljoen in een bepaald land zijn er in 2015 573 mensen door geweld gestorven. 8.8 op de 100.000 mensen werden in 2015 vermoord in dat land. 26 werden er dood geschoten….Het aantal moorden in 1995 was 700, in 2004 was het aantal 1047…..in 1995 was tweederde daarvan was huiselijk of relationeel gerelationeerd geweld….in 2015 is dat aantal gehalveerd…..
  In 1995 werd vuurwapenbezit verboden in dat land, jaarlijks stijgt het aantal doden door mes en bijl moorden met ongeveer 10%…zuuraanvallen met permanente handicap worden niet in statistieken gemeld….soms worden zelfmoorden geteld, dan jaren weer niet….of kindersterfte en abortus als moord, en dan weer niet, met als gevolg lagere cijfers…alsof het goed gaat…..

  Begin jaren 90 steeg de moslim immigratie in dat land enorm, en evenredig steeg de misdaad. De manier waarop misdaad word genoteerd is tussen 2001 en 2015 driemaal gewijzigd, waarbij sterfte na de misdaad niet onder de noemer moord meer valt, maar net als in Duisland word dood door messteken in de rug als zelfdoding geteld……..statistieken zijn en blijken in overheids handen meer middel tot een doel dan een gids voor ander beleid….
  Het land is in dit geval Engeland, maar het had Nederland of Duitsland of Frankrijk kunnen zijn….

  …zoals de slachting in Nice sneller dan het weerlicht uit de pers verdween omdat de pers en de politiek liever over het toneelstuk in Turkije wilden praten dan in discussie over Islam en import ervan te verzeilen….

  Iedere dag gaan in vele Europeese landen kinderen naar school met een mes op zak, een deel omdat het cultureel verantwoord is en een ongelovige moet kunnen worden gecorrigeerd, een ander deel omdat niemand anders meer bescherming bied en het mes als morele steun de schoolgang nog enigzins mogelijk maakt. Hierover in de pers weinig tot niets, immers het past niet in het politieke beeld dat men de wereld wil opdringen.

  Volgens de Nederlandse wet mag je jezelf niet verdedigen als je word aangevallen, maar word de aanvaller gestraft door de overheid. In het geval van moord moet je dus eerst een cijfer in de statistiek worden om je recht te halen….
  …maar wat is een wet en een geweldsmonopolie van een overheid waard als deze pas “bescherming” biedt na de dood ?

  In de natuurkunde geeft een gedwongen samenvoeging vaak heftige afstoting, het principe van de kernwapens…..multiculturele gedwongen samenleven met ook nog sektarische dwang is verkrachting en schoffering van het mens zijn, en kan enkel eindigen in geweld waarbij een van de elementen gehavend overblijft.

  Wie de ratten zijn in het verhaal mag duidelijk zijn….

  *CDC (center for disease control heeft hier statistieken voor, sommige statistieken zijn gezien de overheids inmenging en financiering achteraf verwijderd maar elders op internet nog terug te vinden.
  google : lives saved by guns CDC (CDC.gov))

  (had dit gisteren ergens anders gezet)

  Liked by 1 persoon

 5. in A’dam word toch al regelmatig geschoten, het meest van alle steden in NL. Ik ben niet voor vrij wapen bezit, echter als je ziet dat men amper wat voor het eigen volk doet, en nauwelijks daadkrachtig optreedt tegen allochtoon/migranten/gelukszoekers geweld, zou je wel haast zeggen, weet je wat, loop naar de kloten, ik bezorg me een pistool. De overheid, de EU maakt het er zelf naar. Verdedigen en eigen rechter spelen, word zo op den duur meer werkelijkheid.

  Like

 6. Zelfbescherming en zelfbeschikking is niet gegeven aan slaven, cq onderdanen. Twijfeld u watu bent, kijk in uw paspoort….onderdaan….

  Like

 7. ….onderdanig….

  Like

 8. ja, fuck onderdanig. paspoort zegt niets over wat ik denk of wil doen

  Like

 9. Het zegt hoe je word behandeld in je hele doen en laten…

  Like

 10. jacqueline // september 30, 2018 om 15:48 //

  BSN staat dan ook voor Burger Slaven Nummer..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s