Nieuw

Nieuw onderzoek onthult: Multicultureel Marseille is de gevaarlijkste stad van Europa

Moslim invasie in Marseille.

Een nieuw onderzoek toont aan dat de Zuid-Franse stad Marseille de gevaarlijkste stad van Europa is, zo blijkt uit het artikel van France3 .

De deelnemers aan het onderzoek werd onder andere gevraagd hoe zij het niveau van de criminaliteit beoordelen, of zij zich veilig voelen als zij op straat lopen en of zij bang zijn om beroofd of aangevallen te worden.

De studie van Numbéo beweert de grootste participatieve online database te zijn. Uit de resultaten blijkt dat twee Franse steden in de top 10 van gevaarlijkste Europese steden staan.

Marseille wordt door de studie gerangschikt als Europa’s gevaarlijkste stad, waarbij Parijs op de achtste plaats achterloopt. Beide steden hebben een grote multiculturele bevolking, schrijft VoE.

Ongeveer 40 procent van de mensen onder de 18 jaar in Marseille heeft een Maghrebijnse achtergrond (Noordwest-Afrika), met ten minste één allochtone ouder. Ook Parijs heeft grote bevolkingsgroepen uit dezelfde regio en uit Afrika ten zuiden van de Sahara.

In de studie verschijnen drie Italiaanse steden achter Marseille: Napels (2e) en Catane (3e) – beide steden in Zuid-Italië, waar de maffia nog steeds een grote invloed heeft.

De Noord-Italiaanse stad Turijn staat op de vierde plaats van gevaarlijkste steden in Europa, gevolgd door Kristiansand in Noorwegen.

Marseille staat bekend om zijn georganiseerde misdaad, rellen en drugshandel. In mei werd de Franse politie aangevallen door een gewapende bende met Kalasjnikov geweren.

Een maand later ontmantelde de politie een massale drugssmokkel in Marseille. Ongeveer 250 politieagenten waren nodig om de politieoperatie te starten in “La Castellane”, een van de gevaarlijkste wijken van de stad.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8461 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Nieuw onderzoek onthult: Multicultureel Marseille is de gevaarlijkste stad van Europa

 1. polderboy // september 24, 2018 om 09:03 //

  Marseille is in de race als kampioen verrrijker met zuur aanvallen , zoals Halsema’s Amsterdam wedijvert met het Zweedse Malmö met de stad met handgranaten versieren:
  https://nltimes.nl/2018/08/15/explosion-amsterdam-restaurant-third-explosive-two-days

  Maar tegen Khan’s Londen met 35 zuuraanvallen per maand is geen beginnen aan:
  https://news.vice.com/en_us/article/evamzp/acid-attack-on-american-students-in-france-wasnt-terrorism-cops-say

  Overigens liggen Amsterdam en Marseille in de race voor drugsmaffia moordkampioen en de gendarmerie noemt de ontwikkeling “een Everest van moordlustige razernij”, dus daar heeft Marseille een “winnaar”, zal EU Verhofstadt van ALDE (mede VVD+D66) betogen:
  https://news.vice.com/article/an-everest-of-murderous-frenzy-marseille-drug-gangs-are-using-gps-to-kill-their-rivals

  Liked by 1 persoon

 2. Kristianssand…?

  Like

 3. Yep, Kristianssand, ik keek er ook vanop.

  Like

 4. Was het niet mede obama die het winnen van het WK toekende aan de multiculti van het franse elftal?! Nu hoor je ze niet.

  Btw, de marokkaanse eigenaresse van de Range rover die gebruikt werd bij de schietpartij in a’dam 2012 is de zuster van zo’n mocro maffialid die zaken had/heeft in marseille. Die moslimgangsters hebben door heel europa familie en vrienden en daarom is de EU zo dol op ze want dat zijn pas echte europeanen, niet die brave autochtonen waarvan hun gehele genenpoel zich maar op een bepaald stukje grond bevindt in europa.

  Liked by 2 people

 5. We moeten zo blij zijn met de invasie.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik begrijp dat geen van de Nederlandse steden een plekje in de top tien hebben bemachtigd? Voel mij anders niet echt veilig meer in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

  Liked by 1 persoon

 7. Gekloot
  Kan je nagaan hoe heftig het in die andere steden is.

  Like

 8. CurvedAir Bellair // september 24, 2018 om 17:12 //

  Kristiansand is bijzonder gevaarlijk: als het daar regent verschijnen er enorme plassen op straat, mensen die niet oppassen krijgen hier natte schoenen.

  Het wordt daarom geadviseerd om zeker in het najaar het stadje niet te betreden zonder een paar effectieve regenlaarzen. “Natte voeten kunnen leiden tot nare buikklachten”, volgens de plaatselijke ambtenaar voorlichting, Per Andersson.

  Like

 9. Marseille was 40 jaar geleden al een levensgevaarlijke stad. Een broer van me werkte er toen en vertelde dat het daar uitermate gevaarlijk was.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s