Nieuw

Moslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”

Derde wereld immigranten in Malmö zijn een oproep gestart met de naam “Welkom bij het verzet”. Op zondag verzamelden zich een paar honderd deelnemers in een eerste demonstratie, rapporteert Sydsvenskan.

– Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons! Was een van de strijdkreten tijdens de demonstratie, schrijft Sydsvenskan.

Een andere slogan was “Heel Malmö haat racisten”, toen meer dan 200 mensen samenkwamen op het Möllevångstorget op zondag.

Het initiatief “Welkom bij het verzet” werd na de parlementsverkiezingen geïnitieerd door een groep moslim-migranten in Malmö .

– We vonden dat we onze eigen stem moesten zijn. Tijdens de verkiezingen werd er altijd gesproken OVER mensen zoals ons, zegt een van de initiatiefnemers, Miriam Negash, tegen Sydsvenskan.

Op zijn Facebook-pagina heeft het netwerk een soort manifestatie gepubliceerd waarin wordt uitgelegd dat heel Zweden het bestaansrecht van immigranten in twijfel trekt.

“We kunnen ervoor kiezen om onze eigen beweging op te bouwen na de verkiezingen, een beweging waar we ons niet langer laten dwingen, waar we terugvechten, waar we burgerlijke moed tonen, waar we voor elkaar opkomen, we zijn immigranten, de tweede generatie. Wij die zijn gevlucht. We zijn geadopteerd, we worden gediscrimineerd, ja, we lijden, want als er één ding is dat we nu weten, niemand anders zal het voor ons doen”, zegt het manifest, dat ook is vertaald naar het Perzisch.

Bron:

http://www.friatider.se/invandrarupprop-i-malm-k-mpa-blattar-h-rt-mot-h-rt-staden-landet-allt-r-v-rt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Moslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”

 1. Daar heb je het gedonder al. Tijd voor grote schoonmaak.

  Like

 2. Henk der Niederlander // september 24, 2018 om 19:09 //

  Uh ja ze worden weer eens gediscrimineerd.
  Zouden die dagdwazen met iets anders komen zou de halve wereld verbaasd zijn.
  De gutmensch omdat die dan een nieuw item moet zoeken om over te zeiken en de meer realisten zouden van de pad raken omdat als ze plotseling niet meer gediscrimineerd zouden worden ze misschien echt gaan intrigeren.
  Maar gelukkig blijft alles bij het oude en begrijpt iedreen elkaar nog steeds.
  Gelukkig maar!!!

  Like

 3. Dit is nog maar het begin.
  Ze voelen feilloos aan dat ze met behulp van de rood-groene landverraders met gemak over de Zweden heen kunnen lopen.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik heb al geschreven er komt een dag dat ze tegelijk in 1 x ons te grazen nemen
  Nu af en toe iemand steken maar met een paar honderd duizend tegelijk wordt het een bloedbad
  Dit zijn geen asielzoekers, het is 1 grote invasie
  Iedereen wordt steeds agressiever, vandaag in de kringloop ook mensen schelden tegen de medewerkers

  Like

 5. En nog wat alles is van ons?
  Als iedereen Zweden is uitgepest of erger komt er toch een dag dat het geld op is

  Like

 6. Het is D-day voor Zweden en als ze nu niet het leger inzetten en iedere Zweed een wapen pakt en dan dat tuig richting Merkel drijft veroveren die moordende islamieten land voor land en Brussel,Turkije en Saoedi-Arabie zullen hun steunen.Pak de wapens voor dat zij het doen .

  Like

 7. Heel zweden is van ons hoezœ ??

  Hard voor gewerkt zeker ????

  Like

 8. Succesvol integratie zoals in Holland. Bouw nog meer moskeeën!

  Liked by 1 persoon

 9. zweden = verloren land

  Like

 10. @c.kater Ik vind dat het in Nederland ook al aardig te verkeerde kant op gaat. Jammer dat zo veel lieden in Nederland dat niet in zien of niet in willen zien.

  Like

 11. no comment

  Like

 12. Je bewapenen en terugvechten!!
  Dit gaan wij ook meemaken,dankzij die merkelina en befteckel rutte

  Like

 13. Rot toch gewoon op.

  Like

 14. Islam heeft een fascistische agenda. Iedere moslim die meedoet om deze agenda uit te voeren komt in de hemel. De nazi-retoriek van de koran zegt = De wereld behoort aan zijn schepper Allah en Zijn uitverkorenen, de moslims. Dus zeggen moslims; ”de stad, het land, alles is van ons.”

  Like

 15. De moslims hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze de democratie zullen vernietigen. Alleen de WestE-leiders hebben nooit willen luisteren. Dat is onze pech geweest. Wat regeringen maar niet willen inzien, is dat ze gebruikt worden om de moslims te laten verspreiden. Dus aan iedereen de oproep:ga in mei en over 2 jaar stemmen.

  Like

 16. heksenhiel // mei 30, 2019 om 17:05 //

  Zo zie dat het begonnen is met het overheersen in Zweden vindt dat TUIG dat Zweden van hen is en dat ze de wapens moeten oppakken. Is er nu niemand in dit Europa die het fout ziet gaan !!! Gebeurt straks in heel Europa, let maar op. Waarschuwde hier al 30 jaar geleden voor en het is nu begonnen. Nog even en de vrouwen lopen met een nicab en de mannen met een jurk en verplicht naar de MOSKEE, waarven we er hier al veel te veel hebben. Een Turkse verslaggever waarschuwde hier al plm. 30 jaar geleden voor en dat we hier niet goed waren omdat wij veel meer Moskeeen hebben dan in heel Turkije. Gewoon maar afwachten weer tot het te laat is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s