Nieuw

Estland steunt het beleid van de Hongaarse premier Viktor Orban om de Europese grenzen af te schermen tegen de moslims-invasie

Tegelijkertijd eist de verraderlijke links-liberale moslimliefhebber, paus Franciscus, dat de kleine Baltische staat zijn grenzen openstelt voor massale islamitische immigratie.

De minister van Binnenlandse Zaken van Estland, Andres Anvelt, zei dat de door de Hongaarse leider uitgerolde grenshekken, die de illegale immigratie met meer dan 99 procent heeft verminderd, dienen om het “continent te beschermen” en stelde dat asielzoekers die zonder recht om in Europa te zijn, buiten de deur moeten worden gehouden.

– Ik sta volledig achter voorstellen die eisen dat we dit probleem buiten de EU moeten aanpakken, we moeten naar de derde wereld landen reizen en daar beginnen met onze grens te verdedigen, ja, en bij de verdediging van onze Europese waarden moeten we daar ook vluchtelingenkampen oprichten, zei hij in een televisie-interview tegen de staatszender ETV.

Tijdens een interview in Studio 1 op donderdag, zei de minister dat Orbán “absoluut Europa verdedigde” in zijn bouw van hekken langs de buitengrenzen van de EU, en voegde daaraan toe: “Wij doen precies hetzelfde”.

Anvelt wees op de situatie met betrekking tot het WK-toernooi van deze zomer in Rusland, dat een grens deelt met Estland, waarbij duizenden kaartjeshouders voor het evenement, die uit derdewereldlanden reisden naar verluidt sindsdien hun weg naar Europa hebben gevonden.

– Rusland zelf heeft officieel verklaard dat ze sindsdien minstens 10.000 mensen hebben verloren. Dit waren precies dezelfde economische migranten uit Bangladesh, van ergens in Senegal en verder, die op weg waren naar Europa, aldus de Estse minister.

Op de vraag of de natie van slechts 1,3 miljoen mensen voorstander is van een Hongaarse aanpak van immigratie, met betrekking tot het tegenhouden van illegale immigranten met grensomheiningen, zei hij:
– Om ons land te verdedigen, zeker.

De sociaal-democratische partij van Estland (SDE) benadrukte echter dat zijn regering “uit solidariteit” deelneemt aan de EU-quotaregeling, waarbij migranten uit derdewereldlanden die in Europa aankomen over de lidstaten van het blok worden verdeeld.

De verduidelijking van de minister op de EU-migratiecrisis vond plaats toen paus Franciscus tijdens zijn Baltische tournee door Litouwen, Letland en Estland een toespraak heeft gehouden waarin hij beweerde dat de geschiedenis van de regio dicteert dat het dunbevolkte gebied van Europa de plicht heeft om oneindige aantallen moslimmigranten te verwelkomen.

Terwijl de Roomse kerk gebukt gaat onder kindermisbruikschandalen, die traditionalisten wijten aan een “homoseksuele subcultuur”, aangemoedigd door LGBT-lobbyisten die in de kerk werken, vertelde de links-liberale paus – die de aanklagers in deze crisis heeft aangevallen en de beschuldigde pedo-priesters met Jezus vergeleek – de Litouwers in zijn anti-populisten toespraak dat hun natie in wezen als een groot vluchtelingenkamp had gediend en “door de geschiedenis heen onderdak aan volkeren van alle etnische groepen en religies heeft gegeven”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Estland steunt het beleid van de Hongaarse premier Viktor Orban om de Europese grenzen af te schermen tegen de moslims-invasie

 1. koddebeier // september 24, 2018 om 08:08 //

  Paus Franciscus kan zich beter bemoeien met de schandalen in de kerk, dan zich met wereldse zaken te bemoeien, die demente kapoen !

  Like

 2. Alweer een land wat wakker wordt en het licht heeft gezien. Who’s next?

  Like

 3. Von Puffelen // september 24, 2018 om 10:18 //

  Het vaticaan is het herstelde romeinse rijk en een van de pijlers van de NWO zoniet de hoofddrager van de constructie.
  Na 20 eeuwen lukt het ze nog steeds om uit de schijnwerpers te blijven en puppets als bv Rothschild en Soros het voetenwerk te laten doen voor ze.
  De islam is destijds door het vaticaan ontwikkeld en gebruikt en wordt nu weer gebruikt door dezelfde club ter vernietiging van het westen.

  Liked by 2 people

 4. Dus de paus beschuldigd Jesus van pedofilie?
  Want hoe kan het zijn dat een club als LGBT die in die tijd niet bestond nu de schuld krijgen.
  Of zoals hij beweerd pedo,s,door homoseksuele sub cultuur is ontstaan?
  Fijn, nu krijgt de homo scene even een trap in de rug door die liefdevolle nar in een jurk.
  Valt het niemand op dat alle religieuze mannen graag jurken dragen?
  I rest my case.

  Liked by 2 people

 5. Prachtig land dat Estland en dat moet zo blijven!!!

  Like

 6. tim pietersen // september 24, 2018 om 15:05 //

  LOL van puffelen nice jew-disinfo…………..

  rothchilds hebben de fiancien van het vaticaan sinds 1853 overgenomen………………..

  the pope has a rabbi (handler) named abraham skorka

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s