Nieuw

Dagelijks nieuws: Duitser neergestoken – Politie laat daders met ‘Duitse nationaliteit’ vrij

Zaterdag raakte een jongeman ernstig gewond in een “ruzie”. Hij kwam naar een ziekenhuis met steekwonden. Zijn zus publiceerde hierover een brief op Facebook.

Volgens de politie was er in het Zwickauer Park in Schwanenbrunnen een fysiek “geschil”, zo meldt Freie Presse. Drie jonge verdachten in de leeftijd van 14, 15 en 17 jaar hadden zich overgegeven aan de politie. Zij werden ondervraagd en weer vrijgelaten. Volgens de politie hebben de drie de Duitse nationaliteit.

Op Facebook heeft de vermeende zuster van het ernstig gewonde slachtoffer haar mening gegeven en het gebeuren beschreven en spreekt van een buitenlandse achtergrond van de dader:

“Op deze manier zou ik een van deze” individuele gevallen” willen bekend maken … Op zaterdag 22.09.2018 omstreeks 20.30 uur belde mijn moeder mij. Aan de telefoon kon ik nauwelijks een woord verstaan omdat ze bitter huilde. Tussen woorden en sniffen door kon ik horen wat er aan de hand was.

Mijn broer is in het ziekenhuis opgenomen met verschillende steekwonden. Veel van deze steken in de buik, een steek in de borst, zo diep dat de linkerlong beschadigd was.

Ik ging meteen naar het ziekenhuis. Natuurlijk kon ik mijn broer daar niet bereiken. Pas na een half uur, zo niet langer, had ik eindelijk een gesprek met de dokter. Hij vertelde me dat als mijn broer slechts een paar minuten later medische hulp had gekregen en de dader een paar centimeters verder naar rechts had gestoken, hij niet langer bij ons zou zijn. Hij moest worden geopereerd tot 2 uur ’s ochtends, tijdens deze operatie moesten de artsen een deel van de long verwijderen en nog wat steekwonden hechten. Op dit moment is hij nog steeds onder algemene anesthesie. Hoe lang deze toestand zou moeten duren, weten we op dit moment niet.

Mijn broer was op reis met zijn collega’s in Zwickau, vlakbij het centraal station. De dader, van buitenlandse afkomst, ongeveer 15 jaar oud, probeerde in de vroege avond om de groep te provoceren. Hij verdween, waarschijnlijk om het moordwapen te halen en kwam snel terug. Hij provoceerde opnieuw. Mijn broer probeerde alleen een geschil te sussen tussen de dader en zijn collega’s. En toen heeft de schuldige toegestoken. Mijn broer heeft ter plaatse veel bloed verloren. Zijn collega’s hielpen hem onmiddellijk, belden de hulpdienst en probeerden de vluchteling te vangen, helaas zonder succes.

Eerst en vooral hopen we dat het herstel goed gaat en dat hij alles zal overleven. Trouwens, we hopen op gerechtigheid dat de dader de straf krijgt die hij verdient !! “

Op donderdag raakte een 37-jarige zwaar gewond door twee meswonden in de borst. Op zondag had de AfD opgeroepen tot een protestrally in Zeitz.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/24/einzelfall-zwickau-junger/

En ook zondag werd een Duitser overhoop gestoken door een Merkel-Syriër.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Dagelijks nieuws: Duitser neergestoken – Politie laat daders met ‘Duitse nationaliteit’ vrij

 1. Wat lullig, doen hun best iemand kapot te steken en omdat de hond blijft leven worden ze direct weer vrijgelaten en niet eens een beloning of een schouderklopje……

  Maar goed, het zal wel als poging tot zelfdoding worden gezien….kan die Duitser na het ziekenhuis de cel mooi in…

  Welkom in het gekkenhuis mensen, waar de norm lager ligt dan de straat stenen.

  Like

 2. De Duitsers moeten de Tweede Wereld Oorlog maar snel vergeten en de Derde Wereld oorlog beginnen en de rest van Europa zal ze daar bij steunen en LINKS zal verdwijnen met alle inboorlingen daar bij
  EUROPA VOOR DE EUROPIANEN, behalve Brussel dat word opgeheven.

  Like

 3. Te triest voor woorden! Merkel wast haar handen met bloed in alle onschuld

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s