Nieuw

BBC’s feitenonderzoeker wordt gedwongen te erkennen: 447 moorden en moordpogingen door immigranten in Duitsland 2017

Het Britse overheidsbedrijf BBC probeerde een verklaring te ontkrachten van de Duitse partij Alternatief voor Duitsland over de moordpartijen van immigranten. De bedoeling van de statelijk feitenonderzoeker om de partij als “racistisch” te onthullen, faalde jammerlijk.

De partijleidster van de Duitse partij Alternatief voor Duitsland (AFD), Beatrix von Storch, uitte onlangs haar ontsteltenis over de massale immigratie en zei dat Duitsland vorig jaar te lijden had gehad van “447 moorden en moordpogingen door illegale immigranten”. De Britse publieke omroep BBC liet haar “feitenonderzoeker” de verklaring van von Storch doornemen. Maar de “racistische” bewering bleek juist te zijn, en de BBC bewees met haar feitenonderzoek dat de situatie nog erger is dan von Storch beweerde.

“Het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken zegt dat er vorig jaar 27 illegale immigranten waren die ofwel een moord of moordpoging hebben gepleegd,” schrijft de BBC, maar schrijft verder dat “het getal 447 verwijst naar moord of moordpoging door alle asielzoekers en vluchtelingen, van wie de meeste legaal zijn in Duitsland”.

De BBC bevestigt dus niet alleen de bewering van AfD over het aantal moorden en moordpogingen. Ze stellen ook dat de meeste moordenaars niet eens illegale immigranten zijn, maar degenen die Duitsland in het land heeft verwelkomd en die er kunnen blijven.

Maar de BBC verwijt het probleem aan Duitsland door te zeggen dat “asielzoekers in Duitsland met bureaucratische problemen te kampen hebben voordat ze toestemming krijgen om werk te zoeken, en ook al krijgen ze geld van de staat, de bedragen zijn beperkt”.

Als verder excuus voor de gewelddadige misdaden van immigranten verwijst de BBC naar de linkse criminoloog Dominic Kudlacek:

“Ze zijn beroofd van hun sociale cohesie, ze zijn eenzaam en brengen het grootste deel van hun tijd door met andere mensen die lijden aan deze risicofactoren. De huisvesting voor de meerderheid van de asielzoekers is vergelijkbaar met vluchtelingenkampen met onveiligheid, wat de kans op het plegen van misdrijven verder kan vergroten,” schrijft Kudlacek. Hij beweert ook dat één reden de demografische situatie is, “omdat de asielzoekers jonge mannen zijn, jonge mannen plegen in alle samenlevingen meer misdaden”, schrijft hij.

Maar ongeacht de poging van de BBC om de verantwoordelijkheid van de asielzoeker voor zijn eigen misdaad te verminderen, schrijft Jack Montgomery op de conservatieve site Breitbart dat het feitenonderzoek van de BBC in dit geval in tegenspraak lijkt te zijn met het stereotype beeld van de Britse overheidsinstelling van asielzoekers als waardevolle artsen en ingenieurs of kwetsbare vrouwen en kinderen die gevaarlijke landen ontvluchten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on BBC’s feitenonderzoeker wordt gedwongen te erkennen: 447 moorden en moordpogingen door immigranten in Duitsland 2017

 1. ieznogoedh // september 24, 2018 om 13:10 //

  Ze zijn beroofd van hun sociale cohesie,
  Niks beroofd, die hebben ze zelf geheel vrijwillig opgegeven (zo die er al was natuurlijk).

  ze zijn eenzaam
  Niks eenzaam, ze zitten immers met hun geloofs- cultuurgenoten gezellig bij elkaar.

  en brengen het grootste deel van hun tijd door met andere mensen die lijden aan deze risicofactoren.
  Die dus ook vrijwillig hun socilae cohesie hebben opgegeven en gezellig met gelijkgestemden bij elkaar zijn.

  De huisvesting voor de meerderheid van de asielzoekers is vergelijkbaar met vluchtelingenkampen met onveiligheid, wat de kans op het plegen van misdrijven verder kan vergroten,”
  Niemand heeft ze gevraagd hun paleizen in hun eigen land te verlaten en hier te komen, dus niet klagen over woonruimte. Veel autochtonen moeten jaren wachten op een woning. Gewoon achteraan in de rij dus.

  Onveilig en misdrijven?
  Onveilig en misdrijven door gelijkgestemden. ‘Cultuur’ verloochend zich niet. Ook niet als ze in een ander land komen waar het met de daar heersende mores normaal gesproken veel prettiger toeven is. Zelf maken ze het onaangenaam voor hun gelijkgestemden, maar ook voor mensen die er niets mee te maken hebben (behalve de kosten dragen)

  Liked by 1 persoon

 2. Cees Kooijman // september 24, 2018 om 14:42 //

  ??

  ________________________________

  Like

 3. tim pietersen // september 24, 2018 om 15:01 //

  vrijwillig geindoctrineerd door de j-lugenpresse?

  Like

 4. “Ze zijn beroofd van hun sociale cohesie, ze zijn eenzaam en brengen het grootste deel van hun tijd door met andere mensen die lijden aan deze risicofactoren”

  Aha, datzelfde geldt voor autochtonen die een vreemde in hun eigen wijk zijn geworden en hiermee dus een vrijbrief voor moord krijgen, das mooi, die hebben ze alvast in de pocket. Maar ja, voor hun zal dat excuus niet gelden net zoals de keukentrappen.

  Het is om misselijk van te worden al die drogredeneringen om de meest afschuwelijke wandaden van geïmporteerd tuig min of meer te rechtvaardigen dan wel te verontschuldigen. Hoe ziek moet hiervoor in je hoofd zijn?!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s