Nieuw

Trump is Preparing an Executive Order to Investigate Anti-Trust Violations by Social Media Companies

The White House has drafted an executive order for President Donald Trump’s signature that would open an investigation into the practices of Google, Facebook and other social media companies.

The order, which officials say is still in its preliminary stages and has yet to be run by other law enforcement agencies, instructs US antitrust authorities to ‘thoroughly investigate whether any online platform has acted in violation of the anti-trust laws’.

The goal of the order is to ‘protect competition among online platforms and address online platform bias’.

While the draft obtained by Bloomberg doesn’t name any companies specifically, it is understood to target social media entities such as Facebook, Google and Twitter, which Trump has repeatedly accused of silencing conservative voices and news sources.

Daily Mail >>

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: