Nieuw

Pools regerend parlementslid: Merkel kan haar migranten houden, wij nemen niet de verantwoordelijkheid voor haar waanzin

De Britse journaliste Katie Hopkins interviewt de rijzende populistische held Dominik Tarczyński van de Poolse Recht en Rechtvaardigheid partij in het Poolse parlement.

De journaliste van Rebel Media berichtte op haar Twitter dat ze uitkeek naar een ontmoeting met Dominik in het Poolse parlement en al snel overspoelde de reacties zoals “Alsjeblieft, kunnen wij hem hebben? Kunnen wij hem in ons parlement hebben” haar Twitteraccount, schrijft VoE.

De voormalige reality tv-ster, die nu bekend staat om haar uitspraken tegen de islam en tegen het roekeloze migratiebeleid van de EU en de Britse regering, ging samen met Dominik in het Poolse parlement zitten.

In een verfrissend openhartig interview deelde de afgevaardigde voor de Raad van Europa en Poolse parlementariër zijn zienswijze over de keuzes van Polen voor immigratie, moskeeën en hoe veilig Polen is.

– Voor degenen die het niet weten, hoeveel terreuraanslagen hebben in Polen plaatsgevonden? vraagt Hopkins.

– Nul. Geen. Nul, en ik hou van die nul. Er is zelfs geen “incident” gebeurd, zoals men geneigd is het te noemen, antwoordt Tarczyński trots.

De reden? Polen heeft geweigerd om illegale migranten te accepteren. Dat is Angela Merkel’s waanzin. Ze realiseerde zich op een gegeven moment dat ze er een puinhoop van had gemaakt en begon met quota vereisten voor migranten voor de lidstaten van de EU. Het antwoord van Polen?

– Nee nee nee, mijn liefje, we gaan geen één van deze mensen opnemen – ze onderhouden, voor ze betalen, we gaan geen verantwoordelijkheid nemen voor uw waanzin.

Als reactie op de verklaring van Macron van Frankrijk om zich aan te sluiten bij Duitsland om samen min of meer Europa te besturen en suggesties dat bepaalde landen de EU moeten verlaten, zegt Dominik:

– Nee, jij vertrekt, wij gaan het veranderen.

Samen met de andere populistische politici die de heerschappij van enkele EU-lidstaten weigeren, gelooft hij in de verandering die voor Europa komt.

Zijn boodschap aan Theresa May, nu al aangeduid als de zwakste premier van Groot-Brittannië ooit. Als niet de Margaret Thatcher Iron Lady uit vervlogen tijden.

– Wees dapper, de geschiedenis zal u beoordelen.

In tegenstelling met landen als Zweden, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, waar de migrantencriminaliteit de pan uitrijst, is Polen het veiligste land van Europa voor vrouwen. Er zijn NUL no-go zones. Katie beschrijft in een andere video dat ze als vrouw die in Warschau over straat loopt het gevoel van veiligheid duidelijk aanwezig is.

Polen heeft de vierde laagste werkloosheid in Europa en is nummer drie op economie. De parlementariër van Recht en Rechtvaardigheid zegt dat veiligheid nog steeds het belangrijkst is.

– Het is veel beter om minder te verdienen en in leven te blijven dan een miljonair te zijn en doodgestoken te worden.

Hopkins vroeg hoeveel moskeeën er in Warschau zijn.

– Ik ken er eigenlijk geen één en ik weet dat de Saoedi’s hebben aangeboden er een te bouwen. Ik zei dat als je een moskee wilt bouwen, vind ik het niet erg, het is een vrij land, een democratisch land, maar dan willen wij een kathedraal in Saoedi-Arabië bouwen.

Zijn response werd met stilte ontvangen en kreeg geen antwoord.

Zijn suggestie voor het redden van het Verenigd Koninkrijk:

– Stuur ze terug. Spreek je uit. Laat hen je niet de mond snoeren met islamofobie en racisten termen. Sta op en spreek je uit, en stuur ze terug. Het is de enige hoop voor Groot-Brittannië.

In antwoord op de vraag wat Polen zo recalcitrant maakt:

– Wij weten hoe het is om niet onafhankelijk te zijn, wij weten hoe het is om bezet te zijn, wij weten hoe het is om 126 jaar lang zonder identiteit te zijn. We waren al 70 jaar bezet door de Sovjets. We werden 70 jaar lang gedwongen atheïsten te zijn … We koesteren onze vrijheid écht en we willen die niet verliezen door radicale islamisten. We hadden Hitler, we hadden Stalin en we laten niemand van hen terugkomen in onze tijd van de geschiedenis.

Als deze waanzin niet ophoudt, zal de EU instorten.

Je kan het interview hieronder volledig bekijken om te horen welke vragen hij heeft voor Angela Merkel, zijn indrukken van ‘diversiteit’ en nog veel meer. Dit wil je echt niet missen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Pools regerend parlementslid: Merkel kan haar migranten houden, wij nemen niet de verantwoordelijkheid voor haar waanzin

 1. Great! Een waarheid als een koe.Laat ze in het oosten de rug recht houden. Misschien moeten wij ooit daarheen vluchten. Gelukkig heeft Orbán van Hongarije gezegd dat wij wel welkom zijn…….

  Like

 2. @Alice Vluchten! En laten wij Nederlanders met maar één paspoort alles achter wat we hier opgebouwd hebben. NEEN!!!

  Like

 3. Eugene de Groot // september 23, 2018 om 23:18 //

  Inderdaad.

  Like

 4. “Zijn boodschap aan Theresa May, nu al aangeduid als de zwakste premier van Groot-Brittannië ooit. Als niet de Margaret Thatcher Iron Lady uit vervlogen tijden.

  – Wees dapper, de geschiedenis zal u beoordelen.”

  bedoel je dit Rommel?
  Zijn boodschap aan Theresa May, nu al aangeduid als de zwakste premier van Groot-Brittannië ooit. – Wees dapper, de geschiedenis zal u beoordelen, aangezien ze niet de Margaret Thatcher Iron Lady is uit vervlogen tijden.

  Like

 5. Reinier Vangie // september 24, 2018 om 01:29 //

  Merkel en Macron zijn de meest dodelijke ziektes van Europa erger dan de pest.

  Liked by 3 people

 6. koddebeier // september 24, 2018 om 08:10 //

  Chapeau Polen,het land waar politici nog hersens blijken te hebben !
  Jammer dat we daar niet meer van hebben in Nederland.

  Liked by 1 persoon

 7. tim pietersen // september 24, 2018 om 15:08 //

  geen van puffelen of andere israellovers die op dit artikel commentaar geven? 🙂

  hup polen!

  Like

 8. Von Puffelen // september 24, 2018 om 16:45 //

  Gaaf, ik heb het interview gezien en daar zit geen woord Spaans bij, alleen jammer dat ie toch pro-EU blijkt te zijn.
  Wat mij betreft mag zo snel mogelijk de fik in die toren van babel te Brussel.

  @ tim pieteren, israellover? jij weet blijkbaar meer dan ik.

  Like

 9. ik woon al in Hongarije een verademing en hier voel ik me terug thuis eens zullen we samen met de Russen ,Polen enz jullie moeten komen redden als er een burgeroorlog van komt en schaam me voor dat de Vlamingen het nog niet willen inzien en een cordon leggen rond de enige partij legt die onvoorwaardelijk gelijk had en heeft

  Liked by 2 people

 10. @gekloot, @Eugene de Groot
  Nederlanders met maar 1 paspoort achterlaten? Ze kunnen er voor kiezen om naar Polen te vertrekken hoor.
  Ik ben zelf uit Nederland vertrokken na jarenlange pogingen om me te verzetten. Dat leverde alleen maar gezeik op. Politiebezoek, gedoe op het werk, gedoe met gemeente, geen ruimte kunnen huren voor activiteiten en ga zo maar door. En dacht je dat die Nederlanders ook maar een beetje mee zouden voelen? Nou, de meeste echt niet hoor. Het is altijd van” ja maar, wat je over islam zegt gaat wel ver hoor…” of “ja maar misschien moet je het gewoon niet hardop zeggen” en dergelijke zaken.
  De meeste Nederlanders lijken helemaal geen ruggegraat te hebben, noch de bereidheid om voor zichzelf op te komen. Dank je de koekoek, maar ik ga niet vechten voor een volk van gezapige schapen die zich rustig laten afslachten. Dan sluit ik me liever aan bij een volk dat WEL voor zichzelf opkomt.

  Like

 11. heel goed van Polen, Oostenrijk ook meegaan. Hongarije met Orban is al top! Deze drie kunnen het de EU corrupten lastig maken. NL kun je vergeten, bende huichelaars en meelopers

  Like

 12. Hij heeft natuurlijk het grootste gelijk van de wereld. Ik wou dat ik ook tegen Rutte en zijn kliek kon zeggen: Doe lekker waar je zin in hebt maar laat mij er buiten maar helaas, Rutte zadelt ook mij op met de consequentie van zijn migrantenhobby. Zelfs als ik thuis ben dan bestaat mijn pakkie shag nog steeds uit 20% eerlijke tabak en 80% accijns en BTW om die waanzin allemaal te kunnen blijven betalen. Maar helaas woon ik ook in Hollandistan. Ik kan dus nergens heen tenzij ik ook besluit om naar Hongarije of Polen te emigreren.

  Like

 13. Prachtig om deze man te zien, hij heeft volkomen gelijk…tenminste iemand die zijn hersens gebruikt 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s