Nieuw

Michael Moore’s film over Trump totaal geflopt

Screenshot YT.

Links-liberale Michael Moore’s nieuwe film Fahrenheit 11/9, die handelt over president Donald Trump, gaat beduidend slechter dan verwacht. Dit ondanks de toch al lage verwachtingen, meldt Breitbart News.

Documentaire filmmaker Michael Moore had voor de première Fahrenheit 11/9 beschreven als een film die genoeg links-liberalen zou mobiliseren om “Trump ten val te brengen”.

Maar nu is dan het moment van de waarheid aangebroken. Hoewel de film in niet minder dan 1.719 verschillende bioscopen in de Verenigde Staten in première ging, bracht die slechts 3 miljoen dollar op. Het is slechts de helft van de som van het reeds lage bedrag dat werd verwacht.

De Hollywood Reporter constateert dat Michael Moore’s film uit 2004 met een gelijkaardige naam, Fahrenheit 9/11, in vergelijking, in 868 bioscopen in première ging en 23,9 miljoen dollar opbracht.

Die film, die vele malen populairder was dan de nieuwe, bekritiseerde de Bush regering voor zijn oorlogsavontuur in het Midden-Oosten.

Net als een zeer groot aantal andere linkse prominenten, koos Michael Moore ervoor –  na de beëdiging van de halfneger Barack Obama die als president de oorlog in het Midden-Oosten voortzette – om zijn weerstand tegen de oorlog af te zwakken en concentreerde zich in plaats daarvan op “racisme” en “HBTQ rechten” en soortgelijke kwesties.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Michael Moore’s film over Trump totaal geflopt

 1. Michael Moore is totaal geflopt.

  Like

 2. MoslimMolen // september 23, 2018 om 22:27 //

  Zoooo’n kwal net als het gajes wat ‘m aanbidt.

  Like

 3. Marianne Gevers // september 24, 2018 om 08:38 //

  Hij, en de rest van dat linkse gajes willen het maar niet snappen: TRUMP IS HERE TO STAY!

  Like

 4. Dit is de Nederlandse Maarten v Rossum, dus dan weet je het wel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s