Nieuw

Matteo Salvini en de leiders van de Oostenrijkse Vrijheidspartij willen migranten terugsturen naar Afrika voordat ze toegang krijgen

Matteo Salvini en leiders van de Freedom Party of Austria liggen op schema om een ​​einde te maken aan de praktijk van ‘migrant roaming’ in Europa met oplossingen om migranten terug te brengen naar Afrika voordat ze toegang krijgen.

In een eerdere post uit het V4-rapport wezen we erop dat er geen wettelijke verplichting bestaat om toegang te verlenen nadat migranten zijn “gered” en naar een haven zijn gebracht. Ze moeten een veilige plaats krijgen, wat een schip of een veilige haven in Afrika zou kunnen betekenen, zoals Tunesië of Egypte…..wat de meest logische oplossingen zijn.

“Voor degenen die erin slagen om de territoriale wateren van een Europese staat te bereiken en vervolgens door een schip worden opgepikt, moeten we de schepen gebruiken om de juiste controles uit te voeren op de vraag of ze bescherming verdienen”, vertelde de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl een gezamenlijk nieuwsbericht conferentie in Wenen met Salvini.

Kickl is een zeer getalenteerde minister van Binnenlandse Zaken en wij houden van zijn nauwkeurige definitie van de illegale handel in de Middellandse Zee, die sommigen “reddingen” noemen. Het lid van de FPO zal nodig zijn om Sebastian Kurz te behoeden voor wankelen.

Kickl wil een alternatief voor het contraproductieve EU-voorstel voor “regionale ontschepingsplatforms” in mediterrane havens van waaruit de aankomsten over de EU zouden worden verspreid.

Het V4-rapport waarschuwde sterk tegen deze migrantenverwerkingscentra in Europa, in de overtuiging dat deze centra voor Brussel slechts een andere methode zullen worden om de EU te verplichten tot massamigratie.

V4Report >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8310 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Matteo Salvini en de leiders van de Oostenrijkse Vrijheidspartij willen migranten terugsturen naar Afrika voordat ze toegang krijgen

 1. Die schepen die de zgn. vluchtelingen oppikken mogen nergens meer in Europa aanmeren. Terug naar daar waar ze vandaan komen! Libië, Tunesië, Marokko etc.

  Like

 2. Maar nu worden ze gehaald door vliegtuigen die nachtvluchten uitvoeren, wordt daar ook wat aan gedaan?

  Like

 3. Wel hoop ik dat Salvini en Kicki dit verder uitbreiden.
  En een grote macht worden in de EU, of uit de EU stappen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: