Nieuw

Immigratiekosten

Kijk nou.

Eindelijk iemand die realistisch kan rekenen.

En daar hoef je geen CBS of CPB voor te hebben, en het gaat niet om het getal achter de komma.

Niet als je in een oogopslag kan zien dat het ons honderden miljarden per jaar kost:

Via.

En daar kun je nog het een en ander bij optellen. Zoals het weggeven van 53.000 NEDERLANDSE huizen aan jihadi’s door Mark Rutte. Waardoor jonge Nederlandse stelletjes geen woonruimte kunnen krijgen en het dus uitstellen om zich voort te planten, waarmee de jihadcoalitie dus nóg harder kan roepen dat we immigratie nodig hebben om de vergrijzing op te lossen omdat wij ons niet voortplanten.

Nee. Dat is niet zo gek nadat je dat eerst zelf bewust onmogelijk maakt, of dacht je dat 20-jarigen een kind groot gingen brengen op hun zolderkamer, omdat ze nog maar even thuis blijven wonen ?

De aanval op de blanken komt van links, rechts, achter en voor, en gaat nu al zover dat ze 100% geen plek krijgen om zich te procreëren, maar dat al die plekken vergund worden aan hen die Syrië niet wensten te verdedigen tegen ISIS of Al-Qaeda of daar mee symphatiseerden.

Mark Rutte heeft Nederland veranderd in een jihadbroedplaats !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on Immigratiekosten

 1. Reinier Vangie // september 23, 2018 om 05:21 //

  122 miljard euro? Wat is het BNP in Nederland? 400-500 miljard euro. Ik heb het ergens gelezen maar weet het bedrag niet meer. Daarnaast geeft Nederland aan Onontwikkelings hulp een miljardje of 8? En wat geeft Nederland aan Brussel 8 miljard of misschien wel meer.
  Met andere woorden al deze achterlijke belasting weg smijt bedragen welke niet Nederland dienen betalen wij grofweg 50% teveel belasting aan wat zich noemt de regering. En in 2019 gaan de meeste belastingen weer omhoog. De Nederlandse belasting betaler moet stoppen massaal en eisen 50% verlaging van ALLE belastingen want dat import schorem betaald helemaal niets maar wel een grote bek. Zo dat ben ik even kwijt.

  Liked by 1 persoon

 2. Reinier Vangie // september 23, 2018 om 05:23 //

  BNP moet zijn BBP. Bruto Binnenlands Product.

  Like

 3. Republikein // september 23, 2018 om 07:23 //

  ANP

  Liked by 1 persoon

 4. Alphons Mantel // september 23, 2018 om 08:13 //

  Waarom kozen alle ministers hiervoor?

  Like

 5. CurvedAir Bellair // september 23, 2018 om 11:14 //

  Je komt er nog lang niet met die 122 miljard. Zaken als Kinderbijslag zijn niet meegenomen, en ook de rente over de staatsschuld niet.

  Bedenk dat Nederland jaarlijks grote sommen geld moet lenen (grofweg 20 miljard) om aan zijn verplichtingen te kunnen voldoen, en dat hierover rente betaald moet worden aan de kapitaalverstrekkers.

  Ook is het ambtenarenapparaat veel te duur geworden met het migrantendroesem: er zijn zo’n miljoen(!) ambtenaren in Nederland die allemaal veel geld kosten en daar komen de nietsnutten uit Brussel nog BIJ.

  Like

 6. @Fubar
  Gistereniddag was er een uitzending van WNL op 1 Opiniemakers.Verrassend kritisch en eerlijk over de instroom van immigranten cq moslims. Misschien interessant om dat hier op Fenixx plaatsen?

  Like

 7. Behalve een demograaf kwam daar ook een jodin aan het woord die ze goed op een rijtje bleek te hebben.

  Like

 8. En wat te denken van het soort immigratiekosten dat dit immigratieschorem veroorzaakt?

  Like

 9. Kunnen die cijfers ook onderbouwd worden ?
  Het is zonneklaar dat allochtonen een extreem groot kostendeel opeisen.
  Wat echter hierboven gepresenteerd wordt, is zwaar overdreven. Neem bijvoorbeeld de zorg.
  Om nou te beweren dat allochtonen daar 65 % van gebruiken, kan gewoon niet waar zijn.
  Nederland bestaat niet voor 65 % uit allochtonen, doch slechts voor ongeveer 10 %.
  Zelfs als.ze meer zorg zouden vragen, dan kun je nooit aan een percentage van 65 % komen.
  Idem dito voor de overige genoemde bedragen in bovenstaand verhaal.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // september 23, 2018 om 14:09 //

  Deze dus Karen;

  Walgelijk hoe diep mensen kunnen zinken.

  Like

 11. Ach Geert Wilders zegt dit al jaren maar dat dringt alleen niet zo bij dát andere gedeelte van de Nederlandse bevolking (met maar één paspoort) door!!!

  Like

 12. Dit en vorige Kabinetten moeten vervolgd worden wegens oneigelijk plunderen van Staatsgeld opgebracht door de Nederlandse Belastingbetaler bedoeld voor het opbouwen en onderhouden van de Nederlandse Staat en Bevolking.
  Dat dit uitgegeven word aan immigranten die niets te bieden hebben en waar onze bevolking getroffen word door sterke bezuinigingen van gezondheidszorg,Inflatiecorrectie AOW,inflatiecorrectie Pensioenen,ouderenzorg,huurverhogingen,elelectra,gas en waterverhogingen.
  BTWverhogingen op eerste levensmiddelen,verzekeringen en dan 1,5% uitkeren als aalmoes en om maar geen opstand te bewerkstelligen of weggestuurd te worden maar gelukkig gaat dat binnenkort wel gebeuren en dan kan hij beter EMIGREREN naar Timboektoe want iedereen kent hem.

  Like

 13. Een ieder die kan rekenen weet dat dit fout afloopt, een ondernemer had allang schoon schip gemaakt maar nee de visionairen gaan gewoon deur met hun kapitaal vernietigende projekten en kleeden de autochtonen daar voor uit. Die kunnen fijn de pleuris krijgen

  Like

 14. Laat deze reken opsomming overdreven zijn en in werkelijkheid maar de helft zijn beseffen wij wel om wat voor een bedraag wij het hebben boven de 50 Miljard jaar voor jaar belastinggeld weggeven voor mensen de dit een verrijking vinden in plats van dit geld in de echt belangrijke dingen te investeren onze kinderen onze ouderen onze samenleving en daar horen mensen de niet willen deelnemen niet bij

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s