Nieuw

Illinois wil twee verschillende gerechtelijke systemen invoeren, gebaseerd op geslacht

Een task force van Illinois, waartoe ook Anne Burke en Kim Foxx, de Attorney of Cook County State’s Attorney, behoort, stelt voor om grote aantallen vrouwelijke criminelen uit de gevangenis vrij te laten. Zij beweren dat vrouwelijke wetsovertreders anders moeten worden behandeld dan mannelijke wetsovertreders.

The Chicago Tribune schrijft:

Lock her up

“Het aantal vrouwen dat in de gevangenissen in Illinois wordt opgesloten zou met maar liefst de helft worden teruggebracht onder een ambitieus voorstel van hervormingsvoorzitters, die beweren dat het correctiesysteem de behoeften van vrouwelijke gedetineerden grotendeels heeft genegeerd, van wie velen jarenlang trauma, mishandeling of armoede geleden hebben voordat ze achter de tralies terecht kwamen”.

“Omdat 8 van elke 10 vrouwelijke gevangenen in Illinois een moeder en vaak de primaire ouder is, heeft hun verwijdering uit de maatschappij schadelijke gevolgen voor families en buurten, zeggen de deskundigen.

“een 100 leden tellende all-female task force van deskundigen, huidige en voormalige gevangenisfunctionarissen en voorheen gevangengenomen vrouwen zal een zeven jaar durende inspanning aankondigen om het aantal vrouwen in het Illinois Department of Corrections met 50 procent te verminderen”.

“De groep is van plan om een breed scala aan opties te overwegen – van het veranderen van wetten tot het ontwerpen van meer sociale programma’s”.

Dit voorstel – van een taskforce van alleen vrouwen – stelt voor om seksisme te institutionaliseren. Deze vrouwen stellen voor om de opsluiting te baseren op geslacht in plaats van op criminele handelingen. Veel mannelijke criminelen hebben ook jarenlang geleden onder trauma’s, misbruik of armoede voordat ze achter de tralies werden opgesloten. Velen zijn vaders. Waarom zouden ze anders behandeld moeten worden? Waarom zouden ze meer gevangenistijd moeten krijgen omdat ze geen vrouw zijn? Stel je voor dat een taskforce voorstelt om de gevangenistijd te baseren op ras. Die van een bepaalde huidskleur kunnen vroeger worden vrijgelaten dan andere criminelen. Zou dat niet worden beschouwd als discriminatie? Het voorstellen van een gerechtelijk systeem op basis van geslacht is niet anders. HET IS DISCRIMINATIE.

De Tribune gaat verder:

“Deanne Benos, een voormalig ambtenaar van de correcties in Illinois die de leiding heeft, vertelde de groep. “Honderd vrouwen, allemaal vrouwen, die samenkomen om de gevangenisbevolking van de vrouwen met 50 procent of meer terug te brengen”.

Uh nee, Dianne. In plaats daarvan komen de 100 vrouwen samen om speciale privileges te eisen.

Het lange, eenzijdige artikel van de Chicago Tribune probeert lezers te overtuigen dat vrouwelijke criminelen niet in de gevangenis thuishoren. De gevangenis is uitsluitend voor mannen.

Waarom is het zo’n probleem in dit land om volwassen vrouwen verantwoordelijk te houden voor hun eigen acties ?

Als Illinois de aanbevelingen van de Task Force inzake clementie voor vrouwelijke misdadigers overneemt, moeten mannelijke misdadigers rechtszaken aanspannen voor schendingen van de mensenrechten en discriminatie op grond van geslacht. Rechtszaken tegen het ministerie van Correcties van een staat zijn mogelijk.

Bijvoorbeeld. Veroordeelde misdadiger Taylor Blanchard daagde de afdeling Correcties van Wyoming aan op grond van het feit dat haar grondwettelijke rechten werden geschonden. Een rechter had haar veroordeeld tot 6 jaar gevangenisstraf met een aanbeveling voor bootcamp. Veroordeelden die een bootcamp-programma voltooien, kunnen strafvermindering krijgen. Wyoming heeft echter alleen een bootcamp-programma voor mannen.

Blanchards rechtszaak werd uiteindelijk door een rechter verworpen, maar alleen omdat ze een out of state boot camp programma had afgerond en vervolgens haar straf werd verlaagd. Illinois-mannen zullen zich in dezelfde situatie bevinden als Blanchard.

Er is geen geldige reden waarom criminelen hun straf verlaagd zouden moeten krijgen alleen maar omdat ze vrouwelijk zijn. Volwassen vrouwen mogen niet worden beschermd tegen verantwoording. Het zijn volwassenen. Zij moeten verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. Zij moeten aan dezelfde maatstaf van verantwoording worden gehouden als mannen.

Antifeminist Station >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Illinois wil twee verschillende gerechtelijke systemen invoeren, gebaseerd op geslacht

 1. Scrutinizer // september 23, 2018 om 19:31 //

  Maar tegenwoordig kan men zelf verklaren welk geslacht men heeft, toch? Voortaan ben ik lesbische vrouw (met piemel).

  Like

 2. Ben je wel goedkoper uit met je autoverzekering in Canada 😉

  Like

 3. Jack vanderVeen // september 24, 2018 om 04:31 //

  de hypocrisie binnen de genderneutraliteit. men is iets of niets zoals het het beste uitkomt.

  Like

 4. Ik denk niet dat de Genders hier zelf om vragen, het is de linkSSe gekte die werkelijk van alles verzinnen om maar te klagen en tegen elk rechtssysteem aan te trappen waar het kan.
  Neem een man die vrouw is geworden of andersom, die mensen zijn zielsgelukkig dat ze eindelijk zijn wie ze in hun binnenste al waren, zijn ze eindelijk vrouw of de man die ze wilden zijn, dan mogen zij zich niet zo noemen!!??
  Want dan komt het leger der linkSSe narren die eisen een Genderneutrale wc en meer van die onzin.
  En je moet je HET noemen?
  Afvoeren die gestoorden.
  En dan bedoel ik niet de Genders!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s