Nieuw

I Am Not Your Mule: 4 Reasons for the White Identity Movement

Foto: Ter illustratie. CC0 Creative Commons

Dear Open-Minded People of the Left,

This is an open letter from a self-described White identitarian, an advocate of pro-European racial identity.

You may condemn me, but I ask you to hear me out. I have criticized you in the past, sometimes savagely, but today I come to you with an olive branch—and an explanation.

Today, I would like to help you understand the movement for White identity from the perspective of a pro-White advocate.

You have almost certainly been taught to regard our movement, whether branded as Dissident Right or Alt-Right, or by some other name, as “hateful” and “racist.” I do not blame you for this error, and I yet retain a belief, however optimistic, that some of you are open enough to hear me out.

Republic Standard >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on I Am Not Your Mule: 4 Reasons for the White Identity Movement

 1. Leuk stuk, maar er zal geen linkse firguur zijn die dat hele stuk zal lezen.
  Links is niet geinteressserd in feiten, alleen in gevoelens en zodra ze door de eerste 2 alinea’s heen zijn zullen ze het affakkelen zonder ook maar iets tegen de feiten in te brengen

  Liked by 2 people

 2. Ik heb maar een reden nodig, voortbestaan. En als dat in het gedrang komt gaan we koppen snellen. Dat is menselijk gedrag, normaal voor wie zelf kan denken.

  Discussie met linkse “mensen” is nutteloos, als het nut had zou democrstie werken en ieder de ander respecteren. Na een halve eeuw linkse onbeschoftheid is het tijd voor echte vrijheid.

  Haal de Mjolnir van de zolder, trek een nieuw vel over je schild en zet je helm recht.
  VECHT !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s