Nieuw

Familie uit Bangladesh vliegt 9.300 km om door een NGO uit de Middellandse Zee opgevist te worden

De poorten van Europa staan wijd open. Dat weten ze ook in Bangladesh. En daarom is een familie uit Bangladesh op de 12.000 kilometer lange reis gegaan om zich door een NGO-“reddingsschip” uit de Middellandse Zee te laten opvissen.

De Spaanse media berichten over een familie van zes personen die van het islamitische Bangladesh via Saoedi-Arabië naar Casablanca in Marokko vlogen, vervolgens met de bus naar de kust van Nador reisden om in een boot te stappen en zich door een NGO-reddingsschip liet ophalen om naar het Europese vasteland vervoerd te worden.

De vader van de familie wordt verondersteld een fruithandelaar te zijn. Volgens berichten in de media investeerden zij hun vermogen in de reis, zodat hun kinderen in Frankrijk konden studeren. Oorlog en vervolging? Op geen enkele manier! De woordvoerster van het zogeheten UN Refugee Agency is echter niet onder de indruk: “Het verbaast ons niet dat mensen uit Bangladesh in boten aan de zuidkust aankomen,” zegt ze. “Verrassend is het aantal mensen dat in één dag aankwam”. Aangezien de Bengalen bij hun aankomst in Zuid-Spanje onder de hoede van het Rode Kruis zijn genomen, is het te verwachten dat ze uiterlijk na 72 uur ook in een bus naar het noorden zullen zitten. En zo gaat het verder, dag na dag. Alleen al in Cádiz zouden dit jaar 13.000 mensen zijn aangekomen, een stijging van 43 procent ten opzichte van het jaar ervoor.

De waanzin kan worden gestopt. Ten eerste door Europa zijn havens te sluiten voor de NGO-mensensmokkelaars en door het voorbeeld van Italië te volgen en deze NGO’s te criminaliseren. Anderzijds moet de bevolking geïnformeerd worden over VN-projecten en andere transnationale constructies, zoals de Internationale Organisatie voor Migratie (IO) en hun doelstellingen: De afschaffing van grenzen en “illegale migratie door legale migratie”. Angela Merkel heeft deze doelen duidelijk geformuleerd. Haar handlanger Christoph Heusgen, Merkels VN-ambassadeur in New York, zal op 11 december namens ons het Migratiepact ondertekenen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/23/fuer-leben-familie/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Familie uit Bangladesh vliegt 9.300 km om door een NGO uit de Middellandse Zee opgevist te worden

 1. Henk der Niederlander // september 23, 2018 om 21:59 //

  Mooi toch.
  Ze laten zich in luxe de halve wereld over vliegen en aan de marocaans spaanse grens zijn ze plotseling zielugh, tering Jantje en op die manier laten de “beleidsmakers” zich in de luren leggen.

  Like

 2. Dit kan en wil ik echt niet geloven. Als dit bekend is kunnen ze meteen terug!

  Like

 3. zeker rohingya mossels, die gaan echt niet terug

  Like

 4. Reinier Vangie // september 24, 2018 om 04:21 //

  Als de EU landen nu eens alle ngo schepen aan de ketting leggen is het pendel probleem ineens over.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s