Nieuw

Duitsland: Syriër gaat met mes op voorbijganger los

Volgens de eerste verslagen van politie en ooggetuigen liep een 23-jarige man rond 13.00 uur op zondagmiddag op de Wellritzstraße in Wiesbaden toen hij een 39-jarige man van Italiaanse nationaliteit ontmoette.

Zonder enige waarschuwing stak de man de 39-jarige met een mes en verwondde zijn arm. Het slachtoffer slaagde er uiteindelijk in om gewond te ontsnappen en de dader sloeg ook de vlucht. Ooggetuigen alarmeerden onmiddellijk de politie, schrijft PS.

Slechts een paar minuten later slaagden politieagenten erin de Syriër op de Hellmundstraße te arresteren. Het wapen werd ook bij hem worden teruggevonden. De afdeling strafrechtelijk onderzoek van Wiesbaden onderzoekt nu de zaak, waarvan de precieze achtergrond nog niet is vastgesteld. De 39-jarige Italiaan werd vanwege de ernst van zijn verwondingen opgenomen in een ziekenhuis, er is geen gevaar voor zijn leven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Duitsland: Syriër gaat met mes op voorbijganger los

 1. Beetje ingewikkeld geschreven dus een 23 jarige Syriër heeft een 39 jarige italiaan gestoken?

  Like

 2. Oké ik snap hem, ik ben verward mijn suikerspiegel was te laag
  Loop je lekker op straat komt er een idioot op je af

  Like

 3. Henk der Niederlander // september 23, 2018 om 21:45 //

  Het downplayen kan weer beginnen.

  Like

 4. Dit kan ons dus allemaal zomaar overkomen met dank aan dat Merkelzwijn en aanhang. Waar ben je nog veilig? Het is te zot voor woorden dat de autochtone bevolking niet eens meer normaal over straat kan. Zelfs op klaarlichte dag.

  Like

 5. Inderdaad je bent nergens meer veilig oppakken allemaal bootjes zat en de oceaan op

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s