Nieuw

Video’s: Moslims “bidden” na aankondiging Duitse petitie ‘Veilige Grenzen in Beieren’

Op dinsdag organiseerde de burgerbeweging Pax Europa (BPE) een zes uur durende bijeenkomst in München Stachus, met als hoofddoel het verzamelen van handtekeningen voor het nieuwe referendum “Sichere Grenzen in Bayern” (Veilige Grenzen in Beieren). Tegelijkertijd werd het gevaar van de islam belicht, die rechtstreeks ons land binnenstroomt via islamitische zogenaamde “vluchtelingen” uit fundamentalistische Arabische en Afrikaanse landen.

Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: ‘Rommel’

Aan het einde van het evenement bad een groep van ongeveer twintig moslims direct voor de bijeenkomstruimte en schreeuwde luidkeels hun “Allahu Akbar” door het voetgangersgebied. Dit is gedocumenteerd in de video hierboven, net als de pogingen van een “ware gelovige” om mij in alle ernst van de scène weg te jagen.

Daarvoor waren er weer veel verbale rellen geweest van de kant van de Mohammedanen. Ik werd beledigd, bedreigd en bespuwd. Een Afghaanse moslim had me vorig jaar al met de dood bedreigd tijdens een bijeenkomst, ook in Stachus. Hij was er weer en ik vroeg hem of hij deze doodsbedreiging zou intrekken en zich zou verontschuldigen, wat hij resoluut weigerde. Deze moslim voelt zich Koran-conformistisch in het recht om te mogen doden als iemand de islam beledigt.

Er waren nog andere verbale aanvallen. Zo zei een jonge Turkse vrouw bijvoorbeeld dat mensen zoals ik vergast moesten worden (in de video hieronder op 17 minuten 45 seconden). Een Afghaanse moslim riep “I fuck Israel” (44:25). Een schreeuwde “Shit Israël, shit Europe” (45:30) Het spugen van een moslim is te zien op 49:00 minuten

Spannend was ook het sprookje dat telkens weer verteld wordt, de Turken hadden Duitsland opgebouwd (5:40). De Halfturk zei zelfs dat zijn grootvader Duitsland meer had opgebouwd dan onze grootvaders. Ik heb dienovereenkomstig gereageerd op deze typische Ottomaanse ontkenning van de werkelijkheid en megalomanie, omdat deze brutaliteit bij elke gelegenheid moet worden tegengesproken. Hier is de video:

Sommige waarneembaar gestoorde linksen en moslims met een verwrongen perceptie hielden ons stupide  “nazi’s eruit” borden voor. We reageerden met informatie over de impact van de nazi-islam en onze heropgerichte Weiße Rose (Witte Roos):

Tijdens de bijeenkomst namen twee christelijke vrouwen en een Yazid uit Irak deel aan de discussie. In een interview waarschuwen ze dringend voor de islam:

Katja Adler heeft verdere livestreams gepubliceerd op haar Facebook-pagina, bijvoorbeeld deze:

Ondertussen melden de Süddeutsche Zeitung, Bayerische Rundfunk, Bayernkurier, Focus en Welt dat het Bureau voor de bescherming van de grondwet deze petitie voor een referendum in de gaten houdt, nadat Pegida Nürnberg, Pegida München, en de BPE deelnamen aan de petitie. Het gaat onder andere over de belachelijke “islamofobie die relevant is voor grondwettelijke bescherming”.

Dit circus doet denken aan het onverdraaglijke touwtrekken rond Hans-Georg Maaßen, die daadwerkelijk de waarheid over de gebeurtenissen in Chemnitz vertelde en daarom door linkse fascisten werd vrijgegeven om neer te schieten. We vertellen de waarheid over de islam en worden ook vervolgd. Het enige verschil is dat de CSU, die de beschermende hand over de islam in Beieren houdt, ook een beslissende rol speelt in de op ons ontketende heksenjacht. De uitspraak “in de toekomst worden geen verkiezingen gewonnen zonder moslims” kwam van de voormalige CSU-leider Otmar Bernhard uit München, en “de islam is een onderdeel van Beieren” kwam van Markus Söder, ondertussen premier van Beieren.

Duitsland moet zo snel mogelijk bevrijd worden van de linksen en met de islam collaborerende politici en de media, zodat het gezond verstand ons land weer kan regeren.

(Camera: Armon Malchiel, Bert Engel en Katrin Adler)

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/09/video-moslems-beten-am-muenchner-stachus-nach-bpe-kundgebung/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Video’s: Moslims “bidden” na aankondiging Duitse petitie ‘Veilige Grenzen in Beieren’

 1. witteroos // september 22, 2018 om 12:29 //

  Nounou, het probleem is niet eenvoudig te defineren.
  Problemen met islam en islamificatie, dat ligt voor de hand.
  Problemen rond asiel en vluchtelingen, van agenda’s tot gebrek aan controle en de gespannen situaties rond integratie, politiek&onrecht, verdeling van middelen en de gebrekkige motivering daaromtrent.
  Problemen met nog andere ideolgieen aangewakkerd uit dit soort problemen en het beleid plus propaganda die dat ondersteunen.
  Dan problemen binnen de verschillende kampen die naar alle begrippen wel gevaar zien en dat willen indammen maar, zich niet kunnen vinden in concrete oplossingen.
  Dan de problemen rond oplossingen, is er nochtans eensgezindheid te verwachten van de gematigden, over alle kampen, die bereid zijn compromissen te sluiten wanneer er obstakels blijven liggen als samenzweringstheorien rond WO2, 9/11, joden, terrorisme, koran etcetc.!?

  Ik gun Michael en alle anderen die zich tomeloos blijven inzetten voor een positieve verandering, alle succes van de wereld.
  Hoe sneller en groter de bewegingen worden die dialoog en logica afzetten tegen de waanzin van de dag..
  Des te sneller wordt duidelijk dat er ook vuile handen gemaakt zal moeten worden.

  Like

 2. Christenen uit Syrie en Irak WETEN wat Islam inhoud en welk geweld er bij hoort, maarhieris de politiek doof en blind en koesterd men zichzelf in waandenkbeelden.
  Om de schade aan onze wereld te herstellen zal het bloed enkeldiep door de straten vloeien, en doen we niets dan vloeit ONS bloed constant, uitgesmeerd over decennia tot WIJ op zijn.
  Een oorlog tegen Islam op Europees grondgebied winnen wij, maar de prijs zal eeuwenlang dagelijks gesprek zijn.

  VECHT OF STERF !

  Liked by 1 persoon

 3. Als je dit ziet is het overduidelijk dat vroeg of laat de pleuris zal uitbreken, burgeroorlog. Deze islamitische immigranten en de andere moslims nemen een houding aan alsof ze hier al de baas zijn, alsof Duitsland ( Europa ) al van hun is, alleen de Duitsers ( Europeanen ) zelf weten het nog niet , op een enkeling na die een roepende in de woestijn is, waar die immigranten naar terug gestuurd moeten worden. hoe meer moslims, hoe erger het gaat worden, het is toch niet zo moeilijk om dit door te hebben, maar helaas luister eens naar onze leiders, die hebben het nog steeds niet door, behalve GW, VO, MLP en de AFD en die worden verketterd.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // september 22, 2018 om 18:47 //

  Groot respect voor deze man die in mijn ogen zijn leven op het spel zet om de grootte slapende massa wakker te schudden.
  En wat gaat er een ongelofelijke haat uit van die moslims tegen deze man hoe kan men blijven volhouden dat islam een geloof van vrede is waar zien wij dat dan ?????
  Ik kom zelf vaak in Duitsland ( Kassel) en geloof me het is echt verschrikkelijk heel het centrum daar is opgekocht door die moslims hele straten met alleen moslim winkels.
  Echt je gelooft je ogen niet het is tien keer niets daar

  Like

 5. Over snelheid gesproken, ik was in 1994 nog in Kassel, niets te merken van islam of soms een enkele mosselman, verder niets. En dan nu!

  Like

 6. De stupid moslims worden misbruikt voor de destabilisatie van West-Europa vooral Duitsland. Dat hoort bij de plan van de joden dat zoals in de jaren dertig een oorlog heeft veroorzaakt (wat ze nog rijker heeft gemaakt). Als het weer zover komt zullen de moslims als kanonnenvoer worden gebruikt. De Turken hebben meer geluk als ze snel vertrekken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s