Nieuw

Van de 53.000 sociale huurwoningen die de afgelopen jaren zijn gebouwd of aangekocht zijn er 53.000 naar statushouders gegaan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Van de 53.000 sociale huurwoningen die de afgelopen jaren zijn gebouwd of aangekocht zijn er 53.000 naar statushouders gegaan

 1. ‘Onze’ lokale + landelijke overheden & de Brusselse bendEU verraden hun eigen volk tot op het bot. Ik weet even niet goed meer wat ik verder moet schrijven nu…

  #WakeUpCall #Pakjelandterug #Nexit

  Liked by 2 people

 2. Liked by 1 persoon

 3. Eigen volk laatst, dat is de trend, of mode zo u wil,

  Like

 4. CurvedAir Bellair // september 23, 2018 om 10:16 //

  Tjonge wat een aanwinst. Nog meer zich snel voortplantende parasieten erbij, want die 53.000 blijft natuurlijk geen 53.000 maar zal snel 100.000 zijn, waarvan een flink percentage crimineel, zwakbegaafd en asociaal.

  Neem als voorbeeld maar het ‘succesverhaal’ van de Libanese invasie- jihadist met 6 kinderen in Berlijn van enkele berichten terug.

  Like

 5. koddebeier // september 23, 2018 om 12:07 //

  De autochtone Nederlander wordt door z’n ‘eigen Overheid in de zeik getrapt, verkocht en verraden ten gunste van de asielparasieten !!
  De autochtone Nederlander is alleen goed om door de belasting kaal geplukt te worden.

  Liked by 1 persoon

 6. Krankzinnig

  Liked by 1 persoon

 7. Rutger groot wassing gaat toch hard optreden tegen racisme en discriminatie maar hier horen we hem niet over. Kotsmisselijk word je ervan zo door je eigen land behandeld te worden.

  Liked by 1 persoon

 8. 53000 maal zeg 700 euries per maand dat is bijna een half miljard per jaar aan sponsorgelden. Dit is toch nooit vol te houden en dan gaat het misschien wel over 150.000 woningen totaal!!!

  Like

 9. Zomaar een greep uit het nieuws, maar het zegt mij genoeg wat er te gebeuren staat.

  De drie conservatieve voorvechters discussieerden over strategieën voor een politieke wisseling in het door crises geplaagde Europa, dat te kampen heeft met ongecontroleerde massa-immigratie, radicaalislamitische terreur, een golf van moorden en verkrachtingen en de legitimiteitscrisis van de EU-bureaucratie in het kader van de Brexit. Brussel zoekt ondertussen openlijk het conflict met de Visegrád-landen, die de massa-immigratie afwijzen, en dreigt Polen en Hongarije met strafprocedures.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s