Nieuw

Turkey, Germany vow to boost economic ties

Turkey and Germany on Sept. 21 pledged to forge closer economic and strategic ties following a high-level meeting of their finance, economy and energy ministers in Berlin.

Turkish Treasury and Finance Minister Berat Albayrak said the two countries shared the same positions on many global political and economic issues, and their differences on a number of issues were not an obstacle for a closer relationship.

“We have entered a new period in our bilateral relations. We want to further enhance our ties by adopting a sincere and constructive approach, by taking strategic steps” he said.

“I firmly believe that in the coming days, Turkey and Germany will take stronger steps towards strategic cooperation,” he stressed.

Hurriyet >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Turkey, Germany vow to boost economic ties

 1. CurvedAir Bellair // september 22, 2018 om 20:20 //

  Een dergelijke belofte is wat eenvoudiger in te zien als je jezelf realiseert dat Duitsland geleidelijk aan transformeert naar een islamitisch land. Niet uitsluitend onder Merkel, maar daarvoor al.

  Er zijn miljoenen Turken uit Anatolië binnengehaald als ‘goedkope arbeidskrachten’. Ze bleken nog goedkoop, nog arbeidskrachten te zijn, analoog naar het gebeuren in Nederland.

  Als je dergelijke kwaadaardige veelfokkers, behept met een laag IQ toelaat en ook nog eens aanvult met een royaal aantal parasitaire nepvluchtelingen kon je wel eens afdrijven naar het randje van de existentie. Zal de Duitser AfD serieus gaan nemen en het tij nog kunnen keren?

  De kans wordt steeds kleiner.

  Like

 2. CurvedAir Bellair // september 22, 2018 om 20:29 //

  Hmm..De twee keer ‘nog’ moet natuurlijk ‘noch’ zijn.

  Like

 3. Ik ga in December weer op familie bezoek in Alaska voor de tig keer, en wat mij opvalt daar . Geen Moskeeën geen mannen met jurken aan die zich gediscrimineerd voelen om dat ze Moslim zijn, en het grappige is ze zijn van harte welkom . Alleen geen uitkering geen kinderbijslag en ga zo maar door en nog geen moslim of Noord Afrikaan moslim heeft zich daar gemeld.. Vraag me af waarom ? alle ruimte daar alles volop alleen geen sociale dienst zal dat het zijn, maar christelijke immigranten melden zich daar nu wel onder de nieuwe wet van Trump christenen zijn ook welkom , onder Obama was het anders

  Like

 4. polderboy // september 24, 2018 om 06:59 //

  Het gaat om de nauwe relatie binnen het bedrijfsleven in beide landen, lees ik, en de Turks-Duitse mentaliteit is hetzelfde:
  http://www.hurriyetdailynews.com/germany-is-ideal-partner-for-new-turkish-business-model-137140
  Dit volgens het Turks-Duitse hoofd van de KvK, ING en Deutsche Bank bankier, universiteitshoofd en bestuurder van talrijke grote bedrijven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s