Nieuw

Scholier wordt door moslim-immigranten in elkaar geslagen omdat hij op zijn school Duits wilde spreken

Migranten slaan Duitse leerling op brute wijze in elkaar (Foto: Politie)

Het lijden van Duitse leerlingen op de overheidsscholen met een hoog moslimaandeel aan leerlingen is al jaren bekend. De in de minderheid bevindende Duitse leerlingen worden lastiggevallen, geslagen en simuleren – vaak uit angst – het “Makaken-accent” van de islamitische meerderheid.

Op een school in Hameln is een Duitse leerling op brute wijze in elkaar geslagen door klasgenoten met een migratieachtergrond. Zijn misdrijf: Hij had de tekst op een messenger in de klasgroep in het Duits gewenst, schrijft Jouwatch.

De Eugen-Reintjes school bevestigt de mishandeling op haar website onder de bagatelliserende titel “Auseinandersetzung an der Bushaltestelle – Kommunikation gelingt, wenn man gleicher Sprache spricht” – Meningsverschil op de bushalte, communicatie slaagt als men dezelfde taal spreekt.

“Op dinsdag 11.09.2018, rond 13.30 uur, was er een meningsverschil tussen twee jongeren op de bushalte van de Eugen-Reintjes school. De reden voor het argument leek het verzoek van een klasgenoot te zijn die een boodschap op een messenger in het Duits had gewenst om alles te begrijpen”.

(h/t John)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Scholier wordt door moslim-immigranten in elkaar geslagen omdat hij op zijn school Duits wilde spreken

 1. Reinier Vangie // september 22, 2018 om 11:14 //

  Lijkt mij toch niet zo moeilijk dit probleem, neem voortaan een mes mee of een schroevendraaier en gebruik indien nodig toch

  Like

 2. En dan nog zijn er zelfs hoogbegaafde mensen die denken dat je met de law of attraction alle problemen in de wereld kunt oplossen.
  Stupide!
  Of dachten ze werkelijk dat homo’s hand in hand veilig over straat kunnen in een moslimwijk, als ze dat met positieve gedachten doen?

  Ik heb geen woorden voor Merkel. Zij heeft het mogelijk gemaakt dat Duitse leerlingen in angst moeten leven, en daardoor moeten aanpassen aan de islamitische meerderheid in de klas.
  Hitler zou trots op zijn dochter kunnen zijn.

  Liked by 2 people

 3. Midden jaren tachtig was het al interessant om Nederlandse te spreken als allochtone doen.
  Zelfs een leraar die turks sprak.
  Ik heb maar een zin overgenomen; “ikke niet begrijpen”.
  En “sik de len” of hoe je het ook mag schrijven.
  Die moslims en de volksverraders moeten bang gaan worden.
  Die Emanuel Macron moet eens aangepakt worden.
  Frans Timmermans en Guy Verhofstadt, Europa uitzetten.

  Like

 4. antiislamnu // september 22, 2018 om 21:22 //

  Schandalig hoe de school reageert.

  Like

 5. School met ongedierte?
  Elke school wordt toch aan het einde schooljaar goed ontsmet en schoongemaakt?
  Te minste dat is een algemeen geldende regel.

  Like

 6. Zieke moslims ik heb ook een paar zieke zulke in de familie hun willen als moslim gegroet worden het zijn zieke radicale parasieten.Ik ben hun liever kwijt dan rijk.Weg met de moslim parasieten op scholen ongemanierde ratten.

  Like

 7. Siktrele = Zoon van een Ezel.Stond voor de deur bij een bejaarden huis,en mocht er niet door van een groep Turkse jongeren als ik geen Turks woord zei,en toen zei ik dus Siktrele en dropen ze af.

  Like

 8. Siktele is dit een turksscheldwoord? Vergelijkbaar met “Son of a bitch”?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s