Nieuw

Schaamteloze Israëlische argumentatie: Syrische luchtdefensie verzette zich “meedogenloos”

Bron: Wikimedia. Auteur: Vitaly V. Kuzmin (CC BY-SA 4.0)

Na het neerschieten van een Russisch militair luchtvaarttuig voor de kust van Syrië verwierp een Israëlische legerdelegatie in Moskou alle Israëlische verantwoordelijkheid voor het incident en gaf – in groteske verdraaiing van de feiten – de Syrische luchtverdediging de schuld, die brutaal genoeg met hevig defensief vuur terugvocht tegen de aanvallende Israëlische gevechtsvliegtuigen. “De reden voor de dood van 15 Russische soldaten (…..) was het roekeloos afvuren van Syrische luchtdoelraketten, terwijl Israëlische vliegtuigen al terug waren in het Israëlische luchtruim”, beweerde een vertegenwoordiger van het Israëlische leger.

Meer dan 20 luchtdoelraketten werden afgevuurd, zei de woordvoerder.

In werkelijkheid hadden de Syriërs zich gericht op de aanvallende Israëlische gevechtsvliegtuigen. Moskou beschuldigt Israël ervan dat het zijn gevechtsvliegtuigen achter het Russische vliegtuig dekking heeft laten zoeken en zodoende in gevaar heeft gebracht. Sindsdien heeft Kremlin-leider Poetin geprobeerd de kwestie te de-escaleren en sprak van een “tragische aaneenschakeling van omstandigheden”.

De vertegenwoordiger van het Israëlische leger beweerde ook dat Israël de Russen “veel langer dan een minuut” voor de Israëlische aanval in Syrië had geïnformeerd. “Na dit ongelukkige incident zijn er geen veranderingen in het mechanisme voor conflictvermijding opgetreden”.

In Moskou was er aanvankelijk geen commentaar op de door de Israëliërs verstrekte informatie. President Poetin was op de hoogte gebracht, maar het leger was verantwoordelijk voor het gedetailleerde onderzoek, zei Kremlin-woordvoerder Peskov. Het was nog te vroeg om over conclusies te praten.

Bron:

http://zuerst.de/2018/09/22/dreiste-israelische-argumentation-syrische-luftabwehr-wehrte-sich-ruecksichtslos/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Schaamteloze Israëlische argumentatie: Syrische luchtdefensie verzette zich “meedogenloos”

 1. Correcte analyse:

  Like

 2. Geen correcte vertaling. Voor ‘schaamteloos’ is er een anber Duits woord.

  Like

 3. Vind het ronduit schandalig dit heeft niets met veiligheid te maken eerder misbruik.
  Gaat me steeds meer tegenstaan de houding van Israël.

  Like

 4. Eigen volk eerst // september 23, 2018 om 10:01 //

  Gelijk heeft Israël. In mijn ogen kunnen ze geen kwaad doen en geen fouten maken. Ze zijn altijd al het pispaaltje van iedereen geweest door de eeuwen heen. Goed zo Israël!

  Liked by 2 people

 5. Von Puffelen // september 23, 2018 om 10:45 //

  Je bent een brave shabbos goy.

  Like

 6. Like

 7. Tijl Uylenspiegel // september 23, 2018 om 13:51 //

  Best bijzonder Karen, bijna het hele jaar mooi weer en toch zijn ze zo wit als ik alleen in februari ben !!

  Like

 8. Von Puffelen // september 23, 2018 om 14:14 //

  Ik vermoed dat daar veel militairen voor een break naar toe gaan.
  Of het zijn Syrische skileraren want ik zie wel bruine koppen op die witte lijven.

  Like

 9. scherpschutter1943 // november 18, 2018 om 16:52 //

  Dood aan de vijanden van Israël. Dat Israël altijd mag overwinnen. De methoden om daartoe te komen zijn niet van belang. Als Israël maar wint. Kom niet met tegenargumenten, allemaal gelul. De vijanden van Israël zijn meesters in het verdraaien van de feiten maar daar zijn we aan gewend. Het zijn altijd links klootzakken die zich tegen Israël keren. I like Israël en Trump. Mooier en duidelijker kan ik het niet maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s