Nieuw

Italië gooit imam het land uit – bejubelde terrorisme vanuit de gevangenis

Een Tunesische imam prees ISIS en terrorisme vanuit de Romeinse gevangenis van Rebibbia , waar hij opgesloten zat wegens diefstal en drugshandel.

Diefstal van ongelovigen en terreur tegen ongelovigen is namelijk volkomen legaal binnen de islam.

De imam zou in de gevangenis mede-gevangenen hebben proberen te radicaliseren zoals dat in alle west-Europese gevangenissen gebeurt. Gevangenissen zijn verworden tot jihadtrainingskampen. Ook de mede-Tunesiër Anis Amrim die op 19 december 2016 met een vrachtwagen de aanslag op de Berlijnse Kerstmarkt pleegde waarbij 12 doden en 56 gewonden vielen, zou in de gevangenis geradicaliseerd zijn.

De imam prees onder andere deze islamitische aanslag op de Kerstmarkt en sprak zijn spijt en verdriet uit dat zijn landgenoot gedood was, nadat hij na de aanslag dankzij Schengen veilig door Nederland, België en Frankrijk naar Italië kon terugreizen waar hij uiteindelijk de verkeerde agenten tegen het lijf liep. Bovendien, alsof dit niet genoeg was, werd gezegd dat hij klaar was om de daden van zijn landgenoot te imiteren, meldt Il Giornale.

Het uitzettingsbevel kwam nadat de 32-jarige zijn gevangenisstraf had uitgezeten en op 22 augustus vrijgelaten zou worden. In plaats van te worden vrijgelaten, werd hij overgebracht naar een repatriëringscentrum, samen met drie Egyptische staatsburgers die werden beschouwd als een bedreiging voor de Italiaanse nationale veiligheid, zoals Rome Today meldde.

De imam, daarna werd samen met de drie Egyptische burgers om redenen van openbare veiligheid gedeporteerd: de vier werden van de luchthaven Fiumicinoe met een directe vlucht naar Caïro gebracht, waar de Egyptische regering maar moet uitzoeken hoe ze hem in Tunesië krijgen..

De Italiaans minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) wil ook moskeeën in Italië veel strenger gaan controleren. “Ik wil weten waar het geld vandaan komt, wie er achter zit, wie wat predikt, want het is een feit dat een letterlijke interpretatie van de koran (wat helaas geen tekst is die interpretaties toelaat zoals in andere religies) maar het woord is van de profeet …”, aldus Salvini. Hij benadrukt dat niet religie het probleem is, maar wel de islam.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Italië gooit imam het land uit – bejubelde terrorisme vanuit de gevangenis

 1. “Ik wil weten waar het geld vandaan komt, wie er achter zit”

  Neem de moskeen in beslag, dan ben je er zo achter

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // september 22, 2018 om 20:35 //

  Italië kan trots zijn op zo’n minister en Nederland? Te laf en te dom om de waarheid onder ogen te zien .

  Like

 3. Met doorreis verbod in Europa, zou nog beter zijn.

  Like

 4. tim pietersen // september 22, 2018 om 22:03 //

  islam tot de crimineel terroristische organisatie verklaren die het is, vervolgens verbieden

  Like

 5. Waarom sluiten ze zulke mensen op die manier op! Eenzame opsluiting is het best medicijn!

  Like

 6. claasje kater // september 23, 2018 om 19:01 //

  Han nederland maar 1 minister met ruggegraat zoals Salvini, ijdele hoop denk ik. Hij heeft zijn naam mee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s