Nieuw

Iraanse legerparade wordt aangevallen door gewapende mannen – Video

Dramatische beelden die ter plekke zijn gemaakt, tonen het moment dat aanvallers het vuur openden op troepen die deelnamen aan een Iraanse legerparade in de zuidwestelijke stad Ahvaz.

De video’s verschenen kort na de aanval. Een trillende camera registreert soldaten die op de grond liggen, terwijl op de achtergrond meerdere geweerschoten te horen zijn. Na enige seconden kruipen troepen met kogelvrij vesten en aanvalsgeweren door het gebied.

De aanval heeft meerdere mensen dood en gewond achtergelaten, bericht RT. Het veroorzaakte een woedende reactie van de Minister van Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif van Iran, die zei dat de “Amerikaanse meesters” en regionale terroristische krachten verantwoordelijk zouden moeten worden gehouden voor het bloedvergieten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Iraanse legerparade wordt aangevallen door gewapende mannen – Video

 1. Frans Wouterse // september 22, 2018 om 18:07 //

  Hoe is dit toch mogelijk in die islamitisch vreedzame landen.

  Like

 2. Ze oefenen toch dagelijks om in een schuil houding te zitten.
  Zou daar die irritante reclame vandaan komen:
  “daar gaat’ie weer”.

  Like

 3. Dat is straf, Iranese soldaten zoeken met geweer in aanslag bescherming achter burgers op de grond, zonder richting vuur te lopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s