Nieuw

Invasiejihadist die politieagent vermoordde mag in Berlijn blijven wonen met kinderbijslag en andere sociale voorzieningen

En weer beroert een flagrante geval van extreem genereuze behandeling van een moslimmoordenaar de geest. De man die 15 jaar geleden de Berlijnse elitepolitieagent Roland Krüger doodschoot, is weer vrij. Eigenlijk zou Yassin Ali-K. gedeporteerd moeten worden en een inreisverbod van zes jaar moeten krijgen. Maar het clanlid sloot een deal met de vreemdelingendienst en kan al snel ongestoord in de hoofdstad wonen met alleen al 1263 euro aan kinderbijslag alleen. Daarnaast zijn er alle andere sociale voordelen.

Al in hechtenis wordt de 48-jarige politiemoordenaar behandeld als een rauw ei. Resultaat: hij verwekte nog vier kinderen in de gevangenis samen met zijn vrouw. Hij had er al twee – nu zijn er zes. De laatste jaren genoot hij van het open regime, in april van dit jaar werd hij eindelijk vrijgelaten uit de detentie. Vervolgens vertrok hij – volgens de deal – vrijwillig naar zijn vaderland Libanon. Deportatie was dus overbodig. Na een jaar verzekerden de rechtbank en de Berlijnse immigratieautoriteiten hem dat hij terug naar Berlijn kon komen, meldt JouWatch.

De zaak had destijds de krantenkoppen gehaald. In 2003 wilde een SEK-eenheid hem in zijn appartement arresteren omdat hij betrokken was bij een steekpartij in een disco. Maar Yassin Ali-K. schoot de 37-jarige politieagent Krüger van achteren in het hoofd – precies daar waar een gat in het pantser zat. Hij werd tot levenslang veroordeeld voor de moord.

Eigenlijk zou hij na zijn detentie naar Libanon worden gedeporteerd, maar de vreemdelingendienst heeft verzuimd om hem te horen. Ali-K. heeft dus een rechtszaak aangespannen bij de administratieve rechtbank – en die heeft hem gelijk gegeven. De rechters dachten ook dat hij zes kinderen had en dat hij niet van hen gescheiden moest worden. De deportatie van de moordenaar was mislukt.

Nu ging het immigratiekantoor niet naar de volgende instantie, maar bood de deal aan: hij zou vrijwillig moeten vertrekken, dan zou hij snel kunnen terugkeren. De Libanees ging onmiddellijk akkoord, meldt Bild.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Invasiejihadist die politieagent vermoordde mag in Berlijn blijven wonen met kinderbijslag en andere sociale voorzieningen

 1. antiislamnu // september 22, 2018 om 21:12 //

  Prima geregeld maak het volk maar woest er komt een dag dat deze mensen de rekening gaan betalen voor hun wanbeleid.

  Like

 2. Wat een waanzinnige puinhoop. Hoelang gaat dit nog goed?
  Wanneer zullen de eerste Olof Palmen vallen?

  Like

 3. Reinier Vangie // september 23, 2018 om 00:44 //

  Is er niet een mogelijkheid deze site meer in de openbaarheid te brengen zodat veel meer mensen dit allemaal kunnen lezen. Ik denk dat het aantal lezers nu nogal beperkt is en deze info voor heel veel mensen onbekend is. Hoe meer mensen dit lezen hier hoe eerder hoe beter de bevolking zal ontploffen.

  Like

 4. Mail naar je vrienden, gebruik de sociaal media …

  Like

 5. Reinier Vangie // september 23, 2018 om 01:47 //

  Ik doe mijn best alleen is mijn sociale media nul heb geen FB Twitter of hoe dat allemaal mag heten.

  Liked by 1 persoon

 6. Reinier Vangie // september 23, 2018 om 02:40 //

  Ha Fubar slaap jij wel eens. Hier is het nu 10 voor 9 Filipijnen tijd en bij jullie is het midden nacht. Haha.

  Like

 7. Ik slaap weinig en ben geen ochtendmens:

  Zie ook:

  De dictatuur van de intolerante ochtendmensen helpt dit land de vernieling in
  https://fenixx.org/2018/09/03/de-dictatuur-van-de-intolerante-ochtendmensen-helpt-dit-land-de-vernieling-in/

  Like

 8. CurvedAir Bellair // september 23, 2018 om 10:02 //

  De woestijnproleet werd dus tot levenslang veroordeeld wegens moord op een politieagent ( en hij zal nog wel meer op zijn incestueuze kerfstok gehad hebben) in 2003, en hij kan in 2018 al weer afreizen naar Libanon om vervolgens weer terug te komen?

  Levenslang is dus 15 jaar in moslimvriendelijk Duitsland?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s