Nieuw

Hongarije. We zullen “het christelijk erfgoed van Europa” beschermen en een einde maken aan de immigratie

Hongarije heeft een “anti-migratieregering” en kan zich niet bekommeren om wat Brussel van het land probeert af te dwingen. Dit verklaart de minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto in een interview met RT.

Hongarije wil de EU niet vernietigen, maar juist een sterke verenigde Unie creëren.

Maar er is een groot verschil tussen wat Hongarije wil doen met de EU en Europa, en wat de immigratie-liberale partijen in West-Europa willen doen.

Laatstgenoemden proberen Europa in een post-christelijke multicultureel tijdperk te dwingen, zonder naties die gekenmerkt worden door de islam. Dit is absoluut niet wat Hongarije wil doen, legt minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto voor RT uit.

– Onze aanpak is totaal anders. Ons doel is om een sterke EU te creëren met sterke lidstaten. En we willen een Europa dat vasthoudt aan zijn christelijk erfgoed, zegt hij.

– We willen onze nationaliteit, onze cultuur en ons erfgoed niet opgeven. Er is dus een groot conflict tussen degenen die de Europese Unie willen zien als een post-christelijke en post-nationale Unie en ons die Europa willen zien als een christelijk continent dat gebaseerd is op sterke lidstaten.

Szijjarto noemt zijn eigen regering een “anti-immigratie regering”, en verklaart dat dat zo blijft, ongeacht wat Brussel zegt.

– Er mogen geen illegale immigranten naar Europa komen, zegt hij.

Sinds 2015 heeft Hongarije 1 miljard euro uitgegeven aan de bescherming van zijn grenzen, legt hij uit.

Volgens de minister van Buitenlandse Zaken is immigratie gebaseerd op het internationale recht, wat volgens hem betekent dat mensen geholpen worden in de eerste buurlanden, en niet om in heel Europa te worden geaccepteerd.

Peter Szijjarto wijst er verder op dat Hongarije met geld kan helpen bij de ontwikkeling van Afrikaanse landen, zodat mensen niet proberen naar Europa te komen. Dit moet echter wel gebeuren met de zekerheid dat het geld echt geïnvesteerd zal worden en niet zal verdwijnen in corruptie. Hongarije heeft al vele miljoenen uitgegeven aan de bouw van huizen, scholen en ziekenhuizen in christelijke gemeenschappen in het Midden-Oosten.

“Onze filosofie is dat men moet helpen waar je kunt helpen, in plaats van problemen te importeren waar geen problemen zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Hongarije. We zullen “het christelijk erfgoed van Europa” beschermen en een einde maken aan de immigratie

 1. antiislamnu // september 22, 2018 om 20:37 //

  Voor wie het nog niet weet

  Like

 2. Standvastig blijven, zo komen we er.

  Like

 3. Allemaal goed en wel, maar de zg. ‘ontwikkelingshulp’ richting Afrika heeft de afgelopen 5 decennia geleid tot meer dan een vervijfvoudiging van de bevolking op dit continent. (van 200 milj. naar ruim 1,1 miljard)
  Hetgeen exact de reden is van de Europese invasie door dit soort lui.

  Als er al ‘ontwikkelingshulp’ richting Afrika dient te gaan dan in de vorm van het opzetten van een sterilisatieproject.

  Like

 4. De 1 kind politiek van China hoort nu in Afrika in gevoerd te worden want anders loopt dat heel slecht af

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s