Nieuw

Groepsverkrachting op Snapchat – Franse sociale media op jacht naar de daders

Foto ter illustratie

In Toulouse is de Franse politie op zoek naar vier verkrachters. Samen zouden ze een 19-jarig meisje hebben verkracht, hun misdaad hebben gefilmd en live hebben uitgezonden op Snapchat. Nu is het is het internet op eigen initiatief op zoek naar de daders.

De verkrachting vond zaterdagavond plaats op de parkeerplaats van de disco La Cape Diem in Balma. Het 19-jarige slachtoffer werd door de autoriteiten geïdentificeerd als een autochtone Française. De video toont het slachtoffer dat om hulp roept. Een van de mannen vraagt de anderen de opname te stoppen: “Dit is een verkrachting, dit is een verkrachting”, roept hij uit. Een andere zegt tijdens de live-uitzending “Jongens, één voor één”. De mannen lachen.

Volgens de autoriteiten is tot nu toe geen van de daders geïdentificeerd. Maar tot afschuw van de autoriteiten wordt er op Twitter al wild gespeculeerd over de identiteit en herkomst van de daders. De jacht op hen is op de sociale media geopend, schrijft Jouwatch.

De groepsverkrachting-video werd door een internetgebruiker ontdekt en doorgestuurd naar Twitter. Indien veroordeeld kunnen de verkrachters tot 20 jaar gevangenisstraf krijgen.

In januari vorig jaar was in Zweden een soortgelijk geval aan het licht gekomen. Destijds had een attente Facebook-gebruiker de live-uitzending gezien en de politie gealarmeerd, die de verkrachters – waaronder twee asielzoekers – op heterdaad kon arresteren. In april werd, wegens groepsverkrachting, Reza Mohammed Ahmadi (21) tot vier jaar gevangenisstraf veroordeeld, de 18-jarige Maysam Afshar tot één jaar en de Zweedse staatsburger Emil Khodagholi tot zes maanden gevangenisstraf. Slechts enkele maanden na de live-uitzending op Facebook arresteerden de politie in Uppsala een 20-jarige man die naar verluidt betrokken was bij een andere gepubliceerde groepsverkrachting. De zoektocht naar zijn medeplichtigen gaat nog steeds door.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Groepsverkrachting op Snapchat – Franse sociale media op jacht naar de daders

 1. Reinier Vangie // september 22, 2018 om 12:32 //

  Is dat wat je wil Macron waardeloze zak.

  Like

 2. CurvedAir Bellair // september 22, 2018 om 19:23 //

  De verkrachtingsgolf uit Zweden slaat over naar andere West-Europese staten.
  Men ziet en hoort immers hoe makkelijk de collega-makaken er mee wegkomen.

  Ga maar na: de pakkans is klein, de strafmaat gering, en de publieke verontwaardiging is ook al aan het minderen omdat het steeds vaker voorkomt. Een soort aanzuigende werking tot verkrachting.

  Like

 3. Ach franse meiden zeer brutaal toen ik daar was.Ik moest een neger pakken riepen negergeile francaises naar mij nog altijd last van.Lekker smullen franse kaas.

  Like

 4. Was Frankrijk nu eerder of toch Zweden? Ik ga twijfelen omdat ik ook zoveel dezelfde berichten lees in Engelse nieuwsbladen.

  Like

 5. delamontagne // september 23, 2018 om 16:34 //

  De politie weet wel hoe ze eruit zien, ze hebben zichzelf “Trots” op Internet,Snapchat, gezet na hun “heldendaad”.

  Zou men liever niet toegeven dat ’t om z.g.n. Melons of te wel Bougnoules gaat.
  Magrebhins/ Noord-Afrikanen ?
  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/PeTqpNrRbmIym9t6uTnp.mp4?_=1

  Like

 6. Weet niet of rommel wakker is, maar hierboven post delamontagne dus het verkrachtings filmpje dat het geteisem op Snapchat plaatste. Duidelijk te zien dat het op zijn minst om 1 haatbaard gaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s