Nieuw

Duitse vrouw slaat met vuistslag twee donker getinte verkrachters van zich af

Omstreeks 11.30 (21.9.2018) stak de 21-jarige vrouw de loopbrug over bij het spoor van Neu-Ulm in de richting van Ulm. De jonge vrouw duwde een kinderwagen. Ze werd gevolgd door twee mannen die haar plotseling aan de Ulmer-kant vastgrepen en massief betastten. Een van hen duwde de kinderwagen met de baby een stukje weg. Toen ze de vrouw in de bosjes probeerde te slepen, slaagde ze erin zich los te trekken en sloeg met haar vuist een van de aanvallers in het gezicht. Beide mannen vluchtten in de richting van de Schillerstraße. De 21-jarige liep lichte verwondingen op.

De daders zijn ongeveer 25 tot 30 jaar oud en hebben een donkere huid. Beide zijn opvallend lang en slank en hebben kort geschoren haar.

De politie (Tel.: 0731/1880) onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar getuigen. Ten tijde van de misdaad was er een voorbijganger in de buurt. De vrouw wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie. We zijn ook op zoek naar getuigen die informatie kunnen geven over de beschreven personen. Een van de twee daders zou door de klap van de vuist in het gezicht, vermoedelijk aan de kaak, aanzienlijk gewond kunnen zijn geraakt.

Bron:

https://politikstube.com/ulm-zwei-dunkelhaeutige-wollen-frau-ins-gebuesch-zerren-21-jaehrige-wehrt-sich-mit-faustschlag/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Duitse vrouw slaat met vuistslag twee donker getinte verkrachters van zich af

 1. antiislamnu // september 22, 2018 om 21:48 //

  Bravo.helaas loopt het vaak anders af

  Like

 2. Antiislamnu waar is dit op jouw getoonde video?

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // september 22, 2018 om 22:38 //

  Guardia angel dit is als ik het goed heb in Zuid-Afrika waar de blanke genocide plaats vindt maar volgens Europese normen is er niets aan de hand.
  Overigens moet ik helaas constateren dat er steeds meer video’s van mijn YouTube account verwijderd worden ik had er nog veel meer maar goed we leven natuurlijk onder dictatuur dus helaas

  Like

 4. antiislamnu // september 22, 2018 om 22:41 //

  Zuid-Afrika niets aan de hand ???

  Like

 5. @Antiislamnu, ik hem de eerste video met die vrouw die bewusteloos geslagen wordt zonder enkel probleem bij mij geplaatst.

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // september 23, 2018 om 00:47 //

  Guardian angel ik had video’s over bijvoorbeeld incidenten met asielparasieten in Duitsland stuk of 40 video’s in een paar weken verwijdert.
  Video’s over i.s zeker stuk of honderd verwijderd laatste tijd is de cencuur waanzin enorm zelfs privé video’s die ik in Google drive opgeslagen heb kan ik ineens niet meer delen wegens ongepaste inhoud staat er dan de inhoud van de video’s ging over i.s zogenaamde propaganda video’s van i.s zelf.
  Kijk deze video bijvoorbeeld kan morgen zomaar verwijderd zijn ik had zat van dit soort video’s die plotseling zonder opgaaf van redenen verwijderd zijn.

  Like

 7. trebor2110 // september 23, 2018 om 01:29 //

  Ik dacht al ik heb die video van antiislam al eens eerder gezien

  sorry antiislam maar die video van jou is FEAK NEWS je moet je bronnen wel even goed controleren voor je het verder verspreid en zelf je ogen een beetje open doen , je ziet duidelijk dat dat geen blanke op de grond licht , het gaat dus om een Somalier die een winkel had en waar werd geplunderd hij wilde zijn winkel beschermen tegen zwarte plunderaars
  https://www.bing.com/videos/search?q=man+stoned+on+street+south+afrika&&view=detail&mid=BD0A4FB326946444C0F0BD0A4FB326946444C0F0&rvsmid=3C7B5A0DCCF02F1C20473C7B5A0DCCF02F1C2047&FORM=VDQVAP

  Like

 8. trebor2110 // september 23, 2018 om 01:53 //

  de zwarte Zuid Afrikaan heeft trouwens een hekel aan mensen die zwart maar niet Zuid Afrikaans zijn , ze hebben het niet zo op mensen die zwart maar niet Zuid Afrikaans zijn en blanke mensen die een winketje beginnen en daar hun brood mee verdienen ze vinden dat het hun toebehoord maar willen er zelf niks voor doen , want plunderen gaat toch veel makkelijker .
  Em dat wordt ze verteld door hun zwarte leiders

  Like

 9. trebor2110 // september 23, 2018 om 02:13 //

  zie je wel onder het bruine zit gewoon blanke huid

  Like

 10. Helden en ratten…

  …even iets over helden…en de manier waarop de pers liegt, bedriegt en soms zelfs doodzwijgt. Helden zijn mensen die soms net op het juiste, of verkeerde moment ergens waren en in de mogelijkheid verkeerden een situatie te voorkomen of te beeindigen. Zonder persoonlijk gewin en met risico voor het eigen leven, en vaak met ongeziene gevolgen voor eigen geest en welzijn… Gewoon omdat….ze mens waren tussen mensen.

  Het gaat om de Texas church massacre van november 2017, in Sutherland springs. Er werden 26 mensen vermoord, 20 zwaar gewond, vrouwen, mannen en kinderen…

  Stephen Willeford was ter plekke, beschikte over de middelen om de slachting te stoppen en nam de beslissing om iets te doen. Iets wat nut had, hij nam zijn geweer en ging achter de dader aan. Met verstrekkende gevolgen voor hemzelf….
  ( https://www.youtube.com/watch?v=B4HEchh0XD8 )

  De wereld pers heeft het gebeuren in Sutherland springs nauwelijks gemeld en snel overplakt met shit over het haar en de kont van Trump, met “nieuws” dat inhoudsloos was en mensen niet wijzer maakt. Waarom?

  Het zelfstandig en op eigen verantwoording ingrijpen van een willekeurige burger redde velen het leven, iets wat niet past in het verhaal over “gun control”. In Amerika overleden in 2015 ongeveer 35.000 mensen door vuurwapens, waarvan 22.000 door zelfdoding…(bron CDC*), men stelt ook dat het aantal mensen wiens leven gered is door gebruik van vuurwapens minstens 500.000 tot wel 3.000.000 ligt…..verdediging, bescherming…
  In 2015 waren er 323 miljoen inwoners in Amerika, 5.5 mensen op 100.000 worden er per jaar in de VS vermoord…

  Een aantal van die doden op de lijst is door kogels uit vuurwapens is van de politie…..wat niet word genoemd in statistieken…..in Nederland sterven na Amerika en Canada de meeste mensen door kogels uit politie wapens…..(bron volkskrant 2009)
  De kans om te overlijden in Nederland door een politiekogel is procentueel groter dan door een verkeersongeval bij vergelijking tussen het aantal auto’s en het aantal agenten met een vuurwapen in Nederland tegenover de slachtoffers van beiden…

  Bij een bevolking van 65.1 miljoen in een bepaald land zijn er in 2015 573 mensen door geweld gestorven. 8.8 op de 100.000 mensen werden in 2015 vermoord in dat land. 26 werden er dood geschoten….Het aantal moorden in 1995 was 700, in 2004 was het aantal 1047…..in 1995 was tweederde daarvan was huiselijk of relationeel gerelationeerd geweld….in 2015 is dat aantal gehalveerd…..
  In 1995 werd vuurwapenbezit verboden in dat land, jaarlijks stijgt het aantal doden door mes en bijl moorden met ongeveer 10%…zuuraanvallen met permanente handicap worden niet in statistieken gemeld….soms worden zelfmoorden geteld, dan jaren weer niet….of kindersterfte en abortus als moord, en dan weer niet, met als gevolg lagere cijfers…alsof het goed gaat…..

  Begin jaren 90 steeg de moslim immigratie in dat land enorm, en evenredig steeg de misdaad. De manier waarop misdaad word genoteerd is tussen 2001 en 2015 driemaal gewijzigd, waarbij sterfte na de misdaad niet onder de noemer moord meer valt, maar net als in Duisland word dood door messteken in de rug als zelfdoding geteld……..statistieken zijn en blijken in overheids handen meer middel tot een doel dan een gids voor ander beleid….
  Het land is in dit geval Engeland, maar het had Nederland of Duitsland of Frankrijk kunnen zijn….

  …zoals de slachting in Nice sneller dan het weerlicht uit de pers verdween omdat de pers en de politiek liever over het toneelstuk in Turkije wilden praten dan in discussie over Islam en import ervan te verzeilen….

  Iedere dag gaan in vele Europeese landen kinderen naar school met een mes op zak, een deel omdat het cultureel verantwoord is en een ongelovige moet kunnen worden gecorrigeerd, een ander deel omdat niemand anders meer bescherming bied en het mes als morele steun de schoolgang nog enigzins mogelijk maakt. Hierover in de pers weinig tot niets, immers het past niet in het politieke beeld dat men de wereld wil opdringen.

  Volgens de Nederlandse wet mag je jezelf niet verdedigen als je word aangevallen, maar word de aanvaller gestraft door de overheid. In het geval van moord moet je dus eerst een cijfer in de statistiek worden om je recht te halen….
  …maar wat is een wet en een geweldsmonopolie van een overheid waard als deze pas “bescherming” biedt na de dood ?

  In de natuurkunde geeft een gedwongen samenvoeging vaak heftige afstoting, het principe van de kernwapens…..multiculturele gedwongen samenleven met ook nog sektarische dwang is verkrachting en schoffering van het mens zijn, en kan enkel eindigen in geweld waarbij een van de elementen gehavend overblijft.

  Wie de ratten zijn in het verhaal mag duidelijk zijn….

  *CDC (center for disease control heeft hier statistieken voor, sommige statistieken zijn gezien de overheids inmenging en financiering achteraf verwijderd maar elders op internet nog terug te vinden.
  google : lives saved by guns CDC (CDC.gov))

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s