Nieuw

America’s Foreign Policy: Israel, Islam and the Drug Markets

Osama Bin Laden’s role as a major conspirator in the 9/11 attacks made him the world’s most wanted man until American Special Forces finally killed him in May 2011. The attacks on the World Trade Center and the Pentagon led to the invasion of Afghanistan, a war which is America’s longest conflict. The official narrative is that the west is rebuilding the country in order to stop it from being a safe haven for terrorism.

The actual reasons for the war are much deeper. Afghanistan lies just to the south of Russia’s sphere of influence and has always been at the crossroads of various civilizations. The country is also a major producer of drugs, specifically opium and heroin. It is an open secret that American Forces are heavily involved in these drugs markets, and use the proceeds to fund covert operations all around the world. America will not pull out its troops until it no longer needs such revenue. Anybody expecting an imminent withdrawal from Afghanistan is going to be disappointed.

Republic Standard >>

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: