Nieuw

America’s Foreign Policy: Israel, Islam and the Drug Markets

Osama Bin Laden’s role as a major conspirator in the 9/11 attacks made him the world’s most wanted man until American Special Forces finally killed him in May 2011. The attacks on the World Trade Center and the Pentagon led to the invasion of Afghanistan, a war which is America’s longest conflict. The official narrative is that the west is rebuilding the country in order to stop it from being a safe haven for terrorism.

The actual reasons for the war are much deeper. Afghanistan lies just to the south of Russia’s sphere of influence and has always been at the crossroads of various civilizations. The country is also a major producer of drugs, specifically opium and heroin. It is an open secret that American Forces are heavily involved in these drugs markets, and use the proceeds to fund covert operations all around the world. America will not pull out its troops until it no longer needs such revenue. Anybody expecting an imminent withdrawal from Afghanistan is going to be disappointed.

Republic Standard >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s