Nieuw

Swedish professor accused of bigotry for saying men and women ‘biologically different’

A Swedish university is investigating a professor for “anti-feminism” and “transphobia” after he said there are biological differences between men and women. He is being urged to retract his comments.

The professor, Germund Hesslow, who works in neurophysiology at Lund University, was accused by a student of making “transphobic” and “anti-feminist” statements in a lecture — but he has refused to back down.

During his course on ‘Heritage and Environment’ at the leading academic institution, Hesslow cited empirical research which supports the idea that there are differences between men and women which are “biologically founded” and therefore genders cannot be regarded as “social constructs alone”.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Swedish professor accused of bigotry for saying men and women ‘biologically different’

 1. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 11:07 //

  Ongelofelijke selectieve verontwaardiging. Van hele geïmporteerde volksstammen mensachtigen die vrouwen minderwaardig vinden zegt men niets; ja sterker nog die worden ondanks het feit dat ze waardeloos en kwaadaardig zijn zelfs gefaciliteerd.

  Zweden wordt blijkbaar niet graag serieus genomen.

  Like

 2. Scrutinizer // september 21, 2018 om 13:07 //

  In de eerste paar dagen vaan haar bestaan, ondernam mijn dochtertje soms een poging om zich aan papa’s borst te laven, maar al snel leerde ze dat alleen mama melk had. Na minder dan 1 week had ze het begrepen en staakte ze verdere pogingen om bij die melkloze figuur te drinken. Na amper 1 week had zij geconcludeerd dat mama en papa niet gelijk waren.
  Hopelijk vergeet ze dat niet opnieuw voor haar 18e verjaardag zodat ze niet plots verontwaardigd moet doen op de universiteit.

  Like

 3. Joey France // september 21, 2018 om 14:09 //

  Student was waarschijnlijk van dezelfde achterlijke soort als van die trien die voor enkele weken een vliegtuig verhinderde op te stijgen.
  Compleet doorgeslagen die Zweden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s