Nieuw

Somaliërs de gelukkigste immigrantengroep in Noorwegen

© Pixabay

Centraal Bureau Statistieken Noorwegen begrijpt niet hoe het kan dat Somaliërs de immigrantengroep in Noorwegen is die zelf denken de beste levenskwaliteit te hebben, zelfs aanzienlijk hoger dan de bevolking in het algemeen.

Centraal Bureau Statistieken (SSB) zegt: “We begrijpen er niets van”, en noemt het resultaat dan ook “sensationeel” dat Somaliërs op basis van het levenskwaliteitsonderzoek de meest tevreden immigrantengroep in Noorwegen zijn.

In het rapport ‘Levenskwaliteit onder immigranten” wordt ook onthuld dat sommige immigrantengroepen onvoldoende kennis hebben om bepaalde vragen “correct” te  te beantwoorden.

Somaliërs in Noorwegen staan in alle statistieken onderaan, veruit de meesten hebben geen werk, ze betalen bijna geen belastingen aan de maatschappij, ze hebben een hoge consumptie van sociale bijdragen en andere uitkeringen, ze leven vol, ze baren meer kinderen dan ze zich kunnen veroorloven, velen zijn alleenstaande ouders, die zijn gescheiden volgens eigen zeggen, de kinderen nemen in beperkte mate deel aan recreatieve activiteiten, velen van hen zijn op jonge leeftijd al crimineel, ze ondernemen geen creativiteiten – maar ze zijn, volgens het onderzoek, zelf dik tevreden met de kwaliteit van hun leven.

Bron:

https://www.rights.no/2018/09/somaliere-bunner-alle-statistikker-men-er-superfornoyd-med-norge/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8646 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Somaliërs de gelukkigste immigrantengroep in Noorwegen

 1. Claudia M. // september 21, 2018 om 21:21 //

  Ha, ha, ha, ha….Tuurlijk die zitten daar prima op kosten van de Noren. Enne, zo ongeveer overal waar ze neergestreken zijn. Volgens de berichtgeving gaat het intussen weer redelijk goed in Somalië, tijd om naar huis te gaan dus!

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlander // september 21, 2018 om 22:10 //

  Ja maar Claudia.
  Dat kan zo maar niet wat je zegt in de laatste zin.
  Dat zou erop neer komen dat ze zelf weer voor een inkomen moeten zorgen, en dat betekend werken dus.
  Geloof je nou echt dat dit soort profiteurs nog ooit terug gaan naar hun shithole’s.

  Liked by 1 persoon

 3. vergeleken met hell hole somalie is alles beter.

  Like

 4. Smerig volk, kijk naar die nare inteelt koppen.

  Like

 5. Het CBS in Noorwegen ‘begrijpt niet’ dat de aartsluie negers uit -in dit geval- Somalië welke in luilekkerland volledig worden onderhouden door de Noorse belastingbetaler, de gelukkigste immigranten zijn……

  Gohhh, onvermoed een echte ‘breinbreker’ dus, deze casus ?!

  Liked by 1 persoon

 6. CBS is een beetje wereld vreemd

  Like

 7. Jack vanderVeen // september 22, 2018 om 07:05 //

  Die Somaliërs zijn wel weer niet racistisch aangelegd: volgens dit artikel naaien ze zowel de Noorse Roverheid alsook hun eigen vrouwen.
  Nu het punt: werken ze niet omdat ze zoveel naaien of naaien ze zoveel en daardoor niet werken.
  Ik denk stiekem dat die Somaliërs, evenals (vraag het Stef Blok) andere negergroepering in Europa dubbel inkomen hebben. De Roverheid voorziet in basisinkomen en de rest wordt gewoon gejat.

  Like

 8. koddebeier // september 22, 2018 om 12:38 //

  Niet zo vreemd…Niet werken, een riante uitkering, woning enz, enz.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s