Nieuw

Politie kan dagenlang misbruikt schaap alleen nog dood uit de vluchtelingopvang halen

Eerst misbruikt. Daarna geslacht en gegeten. Het trieste lot van veel schapen die ’s nachts uit de kuddes van herders verdwijnen. Meestal in de buurt van islamitische buurten of opvanghuizen voor vluchtelingen.

Het is zielig voor de schapen, maar beter dan dat ze nog meer inheemse kinderen, vrouwen en meisjes zouden misbruiken.

“Het dier behoorde toe aan Aargauer Bauernverbandspräsident Alois Huber, zoals de nieuwssite “aargauerzeitung.ch” bericht. Twee bewoners van het asielzoekershuis zouden het van een weide hebben gestolen. Roland Pfister, mediawoordvoerder van de kantonnale politie in Aargau: “De kantonnale politie was in staat om twee afgewezen asielzoekers te identificeren die in verband konden worden gebracht met de misdaad. Een van hen gedroeg zich onhandelbaar en werd gearresteerd. Hij was een 31-jarige Pakistani. De tweede verdachte was een 33-jarige man uit Myanmar.

“Het doet je al pijn”.
Volgens de eigenaar van de schapen was het schaap zondagmiddag nog steeds op de weide. “De schapen waren op de Alpen, op zondag hebben we ze mee naar huis genomen”, zegt boer president Huber. “Er werd een wormtest gedaan. De dierenarts bevestigde dat ze allemaal gezond waren. Daarna mochten ze naar de wei”.

Huber vermoedt dat de schapen kort daarna bij het vallen van de avond uit de weide zijn gestolen. Het was bijna acht maanden oud en een “bijzonder mooi” dier. Huber schat de financiële schade op 250 tot 300 frank. De keel van het beest was doorgesneden. “Dit is veel pijnlijker dan wanneer het aan een hoofdschot zou moeten sterven. Huber: “Het doet je al pijn dat het dier zo moest sterven.

Bron: blick.ch

Opnieuw schapen gestolen….. De daders hoeven meestal niet ver gezocht te worden, wat er met de schapen gebeurt, kan men zich voorstellen. Meestal worden ze eerst geneukt/gevuld en later geslacht om ze op te eten in de kring van vrienden en familie….. Allemaal verslagen met referenties!

Wegberg-Arsbeck: Tijdens de feestdagen tussen kerstavond en kerstdag, onbekende daders stelen een schaap uit een weide op Merbecker Straße.

Zo zien deze bijzondere schapen eruit. Dit ras hoeft niet te worden geschoren en wordt gehouden “alleen voor sierdoeleinden” of voor de slacht. Vooral in de warmere streken zijn de dieren gemakkelijk te verzorgen en daarom zeer populair.

Bron: opposition24.com

Maar de herders hebben nog steeds het geluk dat er geen moslimvakantie nadert. Dan is het gevaar acuut sterker om beroofd te worden door de Koran-volgers die behoefte hebben aan een verse vleesvoorraad:

Na een van de grootste dierendiefstallen in de regio, geloven herders dat ze een trend kunnen herkennen. Altijd kort voor de moslimvakantie zouden er criminele bendes komen, die in korte tijd een tiental dieren ontvoeren.

Bron: rp-online.de

Het is bekend dat de dieven zich vaak al ter plekke verlustigen aan de schapen. Als de herder de perverseling betrapt, wordt hij in elkaar geslagen:

Toen de 76-jarige hobbyherder in de middag van 24 februari 2016 de schuur binnenkwam, merkte hij meteen dat een moeder, die twee dagen eerder twee lammeren had gekregen, op haar rug lag met haar achterpoten aan elkaar gebonden. Toen hij zich over het dier boog om het te bevrijden, werd hij plotseling van achteren aangevallen. Talrijke stoten raakten zijn rechterzijde van het hoofd en veroorzaakten talrijke breuken. Toen hij gewurgd werd, deed hij alsof hij dood was om te overleven. De schuldige vluchtte. Het leek de herder dat de aanvaller alleen een zwart T-shirt en geen broek droeg. Pas twee dagen later ontdekte de schoonzoon van de herder dat de uier van de moeder was afgebonden. Helaas had het al zo’n giftige ontsteking gevormd dat het dier een dag later moest worden geëuthanaseerd. De twee lammeren stierven ook.

Bron: badische-zeitung.de

Bous: Schaap gestolen, geschonden en gedood.

Waarschuwing: Niets voor zwakke zenuwen. Gisteren om 12.00 uur werd een dood schaap gevonden bij een onverharde weg tussen Ittersdorf en Düren. De poten van het dier zijn vastgemaakt aan een stalen mat met draad in de gespreide positie. Het blijkt dat de schapen de dag ervoor in Bous, 15 kilometer verderop, gestolen zijn. Nu onderzoekt de politie een overtreding van de Wet op het dierenwelzijn.

Bron: breaking news Saarland

Na het misbruik van de schapen volgt de slacht. Omwille van de eenvoud gebeurt dit meteen in het appartement van de vertrouwde slachter. Niet zelden in dezelfde nieuwe wijk waar de dieven zelf wonen. Er wordt geslacht in de gang in het appartement en het bloed en de darmen worden via rioolbuizen afgevoerd…..

Bron: Halal-Schlachtung im Mulit-Kulti-Viertel

Het zullen wel soennieten zijn, want volgens de sjiiet Khomeini golden er toch iets andere regels:

Ayatollah Khomeini
(Een man mag seks hebben met dieren zoals schapen, koeien, kamelen
enzo.. Maar hij moet het dier doden nadat hij een orgasme heeft gehad. Hij
mag het vlees niet verkopen aan de mensen in zijn eigen dorp, maar het vlees
verkopen in het volgende dorp mag wel.)

Bron: http://be.politics.narkive.com/Hwv5GTKe/sex-volgens-ayatollah-khomeini

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

18 Comments on Politie kan dagenlang misbruikt schaap alleen nog dood uit de vluchtelingopvang halen

 1. Frans Wouterse // september 21, 2018 om 17:51 //

  Van mij mogen ze beter seks hebben met een krokodil of een rat.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat arme beest was nu wel: “Hallul”

  Like

 3. Lief klain schaapje, ik jou lekker noiken…
  Schaapje, veel beter dan frou of maisje…
  Schaapje lekker nauw in koetje…
  Schaapje niet praten, niet gillen
  Schaapje, veel beter dan jonge ventje of kleine broertje…
  Schaapje lekker nauw in kontje…
  Schaapje niet praten, niet gillen
  Klaar met noiken…
  Ik schaapje op eten.
  Holland goed, veel schaapjes, veel noiken.

  Like

 4. antiislamnu // september 21, 2018 om 19:14 //

  Hier een filmpje van een Marokkaantje dat een schaap neukt.
  https://drive.google.com/file/d/1oXReqyGAx8YN8truXzPBsB-_g_EJbWUQ/view?usp=drivesdk

  Like

 5. Als je moslimbuurman zijn schaap aan je wil verkopen ben je dus nu gewaarschuwd.
  Wat eruit drupt is geen yoghurt.

  Liked by 1 persoon

 6. Dus het zijn echt gore schapen neukers. Eng volk. Als er werkelijk een God zou zijn weet ik wel wat hij met dat volk mag doen. Wij mogen het niet.

  Like

 7. Meestal worden ze eerst geneukt/gevuld en later geslacht om ze op te eten in de kring van vrienden en familie…

  sorry maar van de islam mag je iets wat je geneukt heb niet eten dat moet je aan andere onwetende geven zei Khomeini

  Like

 8. trebor2110 // september 21, 2018 om 21:57 //

  Khomeiny schreef het oa in zijn boek “Tahrirolvasyleh”
  “A man can have sex with animals such as sheeps, cows, camels and so on. However, he should kill the animal after he has his orgasm. He should not sell the meat to the people in his own village; however, selling the meat to the next door village should be fine.”
  Ayatollah Khomeini
  (Quotes above are from Khomeini’s book, Tahrirolvasyleh, vol. 4, Darol Elm, Gom, Iran, 1990, )

  Like

 9. Henk der Niederlander // september 21, 2018 om 22:28 //

  Geen drukte over maken want dat is de culturele verrijking die we binnen halen volgens de dagdwazen uit Den Haag en de koekwouzen die zichzelf zo graag als goedmenschen weg zetten.
  Dus doorlopen mensen niks aan de hand.

  Like

 10. Walgelijk en dit is nog maar een begin, wanneer het vuil echt de overhand (zou) krijg(t)en is niet te bevatten.

  Liked by 1 persoon

 11. syberspees // september 21, 2018 om 22:55 //

  Tjonge jonge jonge jongens toch!?!
  DIE LUI ZIJN ECHT ZIEK!!!
  Ze douwen e’m echt in alles wat los en vast zit!! Kinderen, meisjes als jongens, en nu ook dieren!!!
  Maar wat is het westen toch “verderfelijk” zeg!
  AMMEHOELA!!! MET DIE GOORLAPPEN!!!

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // september 22, 2018 om 01:27 //

  En dan te weten dat er een eeuw geleden nog hoge straffen stonden op veediefstal, en dan maakte het weinig uit of het een schaap een rund of een paard was, tientallen jaren gevangenisstraf was in heel Europa heel normaal voor zo’n vergrijp. De andere kant is dat er destijds wel degelijk aardig wat gevallen van seks met dieren voorkwamen in agrarische streken. Waarschijnlijk zijn de nieuwkomers ook afkomstig uit agrarisch gebied en ja, ze lopen een paar honderd jaar op ons achter dus het neuken met dieren zal daar nog wel gemeengoed zijn.

  Like

 13. @trebor2110 // september 21, 2018 om 21:57

  Stond toch al in de laatste alinea ?

  Je weet toch dat ik dat weet ?

  Like

 14. Van Khomeini mocht wel meer trouwens en dat praktiseerde hij ook:

  Like

 15. Von Puffelen // september 22, 2018 om 13:35 //

  Nederland wordt weer eens genoemd.
  “The super-rich and royalty belong to a Satanist cult and engage in pedophilia, child and baby torture and murder, and cannibalism on a routine basis. Police and military intelligence enable these crimes and cover them up. Whistleblowers are murdered or confined to a mental hospital, in Nathalie’s case, Amsterdam’s Mentrum Psychiatric Hospital, left.”
  https://www.henrymakow.com/2018/09/Ex-Model-Incarcerated-for-Exposing-Illuminati-Child-Sacrifice.html

  Like

 16. Waarom een schaap waarom gee slang python dan waren ze allang ingeslikt.Smerige geloof. Gekke vette duitsers let op je schapen luilakken.

  Like

 17. Ja maar, die IslaMIETJES hebben het niet makkelijk.
  Doen zo hun best om stoere macho’s te zijn!

  Scheren zich niet want, joh-joh het zijn zulke ruige moordenaars,
  dat ze waarschijnlijk zichzelf de strot door snijden bij het scheren.
  (dus in het Westen zouden ze verplicht moeten worden om zich te scheren)!

  Ze verkrachten vrouwen en kinderen.

  Vliegen vliegtuigen in gebouwen.

  Rijden auto’s in op massa’s.

  Nee, zonder gekheid.
  Als men de islam aanhangt dan moet men “geestelijk” gestoord zijn.
  Als er iets bestaat wat de wereld heeft geschapen, dan zijn de moslims niet voor niets
  in de zandbak geplaatst, waar ze weinig schade kunnen aan brengen.
  De woestijn, de natuurlijke isolatiekamer!

  Als je erover nadenkt; In een kamer slaat men het hoofd tegen de muur.
  Een plek waar zelfs geen bomen groeien,
  is waar die moslim debielen oorspronkelijk vandaan komen.

  Like

 18. Von Puffelen // september 25, 2018 om 16:05 //

  “Vliegen vliegtuigen in gebouwen”
  Dat was een beetje valse propaganda van Mossad/CIA.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s