Nieuw

Parishioners defy Chicago Archdiocese, burn rainbow flag in ‘exorcism’ ceremony

Pixabay

In a church bulletin posted this month, the Rev. Paul Kalchik, a Roman Catholic priest at Resurrection Parish in Chicago, announced that he would burn a rainbow pride flag that had once been prominently displayed at the church.

“On Saturday, September 29, the Feast of Saint Michael, Gabriel and Raphael, we will burn, in front of the church, the rainbow flag that was unfortunately hanging in our sanctuary during the ceremonial first Mass as Resurrection parish,” Kalchik, who joined the church 11 years ago, wrote.

NBC >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8310 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: