Nieuw

Orbán over hoe het immigratieprobleem op te lossen: “Ze niet binnen laten en wie binnen is naar huis sturen. Zo simpel als dat.”

Viktor Orbán op EEP-ontmoeting. Bron: Wikimedia. Auteur: European People's Party. (CCA-2.0-G)

Op de EU-top in Salzburg werd onder andere het immigratievraagstuk besproken. De Hongaarse premier Viktor Orbán had een eenvoudige oplossing: laat niemand binnen en stuur degenen die er al in geslaagd zijn Europa binnen te komen, naar huis.

De EU is onder meer tot de conclusie gekomen dat Egypte moet worden geholpen om te voorkomen dat de zogeheten bootmigranten naar Europa reizen.

De EU-bureaucraten willen ook een gemeenschappelijke grenscontrole van 10.000 grensbewakers instellen, iets waartegen Hongarije zich verzet omdat het de zeggenschap over zijn grenzen niet wil afstaan aan de EU. De Hongaarse regering stelt dat nationale en “patriottische” grensbewakers veel beter zijn.

Toen de Hongaarse premier Viktor Orbán, in verband met de bijeenkomst in Oostenrijk, werd gevraagd hoe het “immigratieprobleem” moest worden opgelost, antwoordde hij ad rem en concreet:

– Ze niet binnen laten en wie binnen is naar huis sturen.
– Zo simpel als dat, benadrukte hij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7736 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Orbán over hoe het immigratieprobleem op te lossen: “Ze niet binnen laten en wie binnen is naar huis sturen. Zo simpel als dat.”

 1. Gertjan van der Struis // september 21, 2018 om 20:02 //

  de moslims niet binnen laten en die er al zijn terugsturen,naar land van herkomst,alle straten buurten en wijken waar moslims wonen worden een grote vieze rotzooi

  Liked by 2 people

 2. marhammed // september 21, 2018 om 20:03 //

  SUPER ! Zo hebben we er meer nodig ! Leve Orban !

  Liked by 3 people

 3. tim pietersen // september 21, 2018 om 20:23 //

  orban for president

  Liked by 2 people

 4. Zo hebben we er zeker meer nodig. Zoooo jammer dat de Europese bestuurders dat bij gebrek aan functionele intelligentie nog steeds niet inzien waardoor ze verzuipen in hun eigen smoezen. ‘Oorlogsvluchtelingen dienen te worden opgevangen’. Zeker, wat jammer dat dat maar een klein percentage is.

  Wat is dan de waarheid? De waarheid is dat Europa allerlei verdragen heeft getekend zoals Straatsburg, Barcelona en Marrakesh. Maar dat kunnen ze natuurlijk niet verkopen aan de kiezers en dat zie je dan ook niet op het journaal of allerlei Linkse praatprogramma’s.

  Dan maar die smoes ‘bootvluchtelingen’. Godverdomme, wat worden wij geregeerd door een stel dommelingen zeg!!

  Liked by 1 persoon

 5. Von Puffelen // september 21, 2018 om 21:14 //

  Ze zien het wel in maar voeren een agenda van de baas uit, simpel.
  Meer is het niet.

  Liked by 2 people

 6. Rob van Marle // september 21, 2018 om 21:32 //

  Een superman beter dan die leugenaar

  Liked by 1 persoon

 7. antiislamnu // september 21, 2018 om 22:37 //

  Europese grensbewaking laat me niet lachen ieder land kan echt wel zijn eigen grenzen bewaken.
  Maar als je ze zelf binnen laat tja dan houd alles natuurlijk op .

  Liked by 2 people

 8. Inderdaad, Europese grensbewaking, wat een lachertje zeg. Die zorgen er dan waarschijnlijk voor dat ze er wel in komen maar niet meer uit gaan. Kijk dat bedoelde ik nu met die functionele intelligentie. De domheid regeert.

  Europa, je hebt je kans gehad en verprutst. En dus nu inpakken en weg wezen en laat het op een intelligente manier besturen maar over aan Orban, Wilders, Baudet enz. Die lossen het probleem in no-time op waar u waarschijnlijk nog jaren mee bezig bent zonder resultaat.

  Liked by 2 people

 9. Ik zal hier eens wat anders vertellen.
  Heel vroeger na de Hongaarse burgeroorlog, kwamen vele Hongaren naar Nederland.
  Ik was 5 jaar en vanuit Austerlitz met de bus naar Utrecht was al een feestje.
  Bij Rutex, dat was een grote Café Lunchroom Restaurant, ging ik met mijn mama koffie drinken, mijn oma werkte in het groot warenhuis De Bonneterie. En zij kwam later om gezamenlijk weer naar huis te keren.
  In Rutex speelde in de inkomst, dat was een nogal sjieke ruimte met draaideuren met daarnaast gewone deuren als entrée, een vijf of zes man sterk Hongaars band. Zij speelde die typische Hongaarse zigeunermuziek. Een violist, een instrument met houten plankjes waar met kleine stokjes op werd geslagen, contrabas, gitaar, drumstel, en ik geloof nog een alt trombone.
  Zij speelde hele vlotte muziek, maar ook die van de componist Zacharias een beetje melodramatische muziek. Ik als klein ventje bleef altijd bij die tafel met houten plankjes staan want dat ging zo snel van de ene naar de andere kant, hij keek er niet eens naar, maar keek naar mij met een grote glimlach terwijl hij speelde.
  Regelmatig kwamen wij daar voor de koffie en appelgebak.
  Even iets terug aan de overkant had je een andere grote LunchRoom die heette Van Angeren.
  Daar kwamen we voor de kalfspasteitjes. De zaak was drie verdiepingen en overal stonden grote houten scheepsmodellen door de hele zaak.
  Ook hier was zigeunermuziek of andere Hongaarse muziek op de achtergrond te horen.
  Een fijne tijd, met fijne mensen, die ik nooit meer zal vergeten.
  Hongaren waren vluchtelingen, maar wat waren die gastvrij en vriendelijk met een heerlijke keuken.
  Je had ook groepjes zigeuners zoals het Gitano Rosenberg trio die speciale muziek maken. Ook een andere bekende zigeunerfamilie die op gitaren Hongaars of Balkan muziek brengen, brengt al het goede naar boven waar het vuur en passie vanaf vliegt.

  Liked by 2 people

 10. koddebeier // september 22, 2018 om 12:41 //

  Tja, heel simpel, maar dat kunnen de Haagse regenten en pluch plak vrienden met hun micro brein aangetast door BSE niet begrijpen, pas als de koppensnellers naast hun bed staan valt het kwartje.

  Like

 11. Deze manier lijkt op spick & Span schoner kan het niet en goedkoop

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s