Nieuw

Moskeeën zijn jihadcommandocentra

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Moskeeën zijn jihadcommandocentra

 1. polderboy // september 21, 2018 om 22:35 //

  Die Kleine Jihad levert in de Koran ook de meeste punten op voor de moslim soldaten, en de kans dat je tussen die 72 tochtige maagden beland blijft natuurlijk een trekker van jewelste.

  De Grote Jihad, dus religieus bidden op je matje thuis, heeft Allah het wel op, want het zijn moslims, maar ondertussen waarschuwt hij de thuisblijvers wel, dat hij ze in de gaten houdt en ook minder zal belonen.
  Logisch, als veroveraar heb je niks aan die monniken.

  Like

 2. polderboy // september 21, 2018 om 22:43 //

  Vervolg op 22:35
  Dat gezegd hebbende, heb je de thuisblijvers nodig, want de mannen van de Grote Jihad hebben immers ondersteuningstaken.

  Neem een huidige militaire organisatie. Ik geloof dat een gevechtsvlieger 20 mensen ondersteuning heeft, en voor een parate landmacht soldaat is de steun iets van gemiddeld 6.

  Grote Jihad manschappen zijn dus de ondersteuningstroepen.
  Maar de vechters. die de Kleine Jihad voeren, zijn natuurlijk onontbeerlijk en worden het meeste beloond.

  Like

 3. Zijn de enigen die directe en onvoorwaardelijke toegang tot het paradijs krijgen en dan ook nog eens 70 familieleden uit mogen nodigen. ze hoeven niet ‘gewogen’ te worden zoals alle andere, zelfs de ‘beste’ moslims op hun plus en minpunten, en het verklaart ook gelijk waarom families zo graag een zoon opofferen.

  Like

 4. Dit is waarom ik blijf beweren dat er geen gematigde moslims zijn.
  Zelfs diegenen die ‘gematigd’ zijn maar wel de moskee bezoeken betalen daar mee aan de ‘liefdadigheid’ waarvan een (flink) deel wordt gebruikt voor het trainen en onderhouden van de radicalen, evenals het onderhouden van families van diegenen die als (zelfmoord)-aanslagpleger een aanslag hebben gepleegd.
  Dut het mag dan indirect zijn, maar ze betalen er vrijwillig aan mee en kunnen dus nooit worden gezien als een groep die te vertrouwen is of niet gewelddadig is. Iemand die vrijwillig, willens en wetens, bijdraagt aan dat soort gedrag is daar even schuldig aan.

  Like

 5. koddebeier // september 22, 2018 om 12:49 //

  Erdowaan zei zelf dat de moskeeën hun kazernes zijn, een goede huiszoeking zou wel eens heel wat op kunnen leveren, maar dat vraagt een overheid met ballen, echter die hebben ze niet !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s