Nieuw

Migratie van Afrika naar Spanje onder socialistische regering verdrievoudigd – is nog maar het begin

De giftige trident van mensensmokkelaars, open grenzen-NGO’s en de nieuwe linkse regering in Madrid heeft nu al een gigantische toename bereikt van het aantal illegale immigranten dat op de Spaanse kusten aanland.

Sinds Italië (een voormalig aankomstpunt van immigranten) onder een nieuwe rechtse populistische regering heeft besloten om de grenzen strikt te handhaven worden de immigranten doorgestuurd naar Spanje, en de gevolgen zijn vrijwel onmiddellijk merkbaar.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft gemeld dat er in het afgelopen jaar (1 januari – 15 september) 33.215 immigranten met boot zijn aangekomen, tegenover 11.464 in dezelfde periode in 2017. Dat is een drievoudige toename van MENA-migranten, schrijft VoE.

Dit zal alleen maar toenemen, aangezien de Spaanse linkse/extreem-linkse coalitieregering de Maritime Safety and Rescue Society (SASEMAR), een agentschap voor redding op zee, heeft opgedragen dat ze elke bootlading in de Middellandse Zee die ze lokaliseert, moet ophalen, in plaats van ze naar Marokko en andere landen van herkomst te retourneren.

Daarnaast lijkt de linkse regering te onderhandelen met de open grenzen-NGO Proactiva Open Arms, deels gefinancierd door de joodse miljardair George Soros en geëxploiteerd door een separatistische Catalaan, om alleen al in 2019 tot 200.000 illegale immigranten naar Spanje te brengen, zoals gemeld door de Gefira Foundation in Nederland, die de wereldwijde demografische verschuivingen volgt.

Maar dit zou slechts het topje van de ijsberg kunnen zijn, aangezien de uiterst linkse “Chavista” Partij, Podemos (die schandalig genoeg geld heeft ontvangen van zowel de regering van Chaves in Venezuela als de Iraanse Ayatollahs), heeft verklaard dat hun uiteindelijke doel is om tegen 2020 tot 4 miljoen immigranten naar Spanje te brengen – en hen alle papieren en sociale voorzieningen te geven op het moment dat ze het Spaans grondgebied betreden.

Reeds in drie maanden tijd van linkse overheersing moet de economie er al onder lijden – de tsunami van illegale immigranten die in Spanje aankomen, heeft de druk op de werkgelegenheid, lonen, huizenprijzen, de sociale zekerheid en de pensioenlasten van het land doen toenemen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Migratie van Afrika naar Spanje onder socialistische regering verdrievoudigd – is nog maar het begin

 1. Reinier Vangie // september 21, 2018 om 09:10 //

  Ik hoop dat heel Spanje naar de kloten gaat door die gek.

  Like

 2. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 10:58 //

  Ik hoop het niet. Spanje is een buffer tussen Frankrijk en apenfabriek Afrika en maakt deel uit van Europa. Als Europa vooruit wil moet het streven naar een moslimvrij werelddeel.

  Beter is het om Podemos aan te merken voor wat het is: een misdadige organisatie die zich schuldig maakt aan misdaden tegen de mensheid.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // september 21, 2018 om 11:00 //

  Witte zakdoekjes wuiven, dat helpt, nou ja, de meesten zijn transmigranten.

  Like

 4. Republikein // september 21, 2018 om 11:32 //

  Over zakdoekjes gesproken en las laatst dat de tuinkabouter en de billenmevrouw ook aan het adopteren zijn gegaan, en zo zie je maar weer waar verstand kan zitten, in je voet of hol.
  Allemaal kijken naar Hart van enz.
  Van de roddelpers dus brandhout.

  Like

 5. De nieuwe Spaanse regering vergeet iets heel belangrijks en dat is dat de bevolking nog steeds lijdt onder de voorbije crisis. Nog steeds ja. Dus het zal niet lang duren dat de protesten nog groter zullen zijn dan die in Duitsland, want de Spanjaarden gaan zowel voor hun pensioen als voor andere zaken massaal de straat op, in elke stad met duizenden en duizenden samen.

  Like

 6. tim pietersen // september 21, 2018 om 13:38 //

  verraders in regering die sheckels ontvangen

  Like

 7. Scrutinizer // september 21, 2018 om 14:24 //

  @Guardia Angel
  De welvaartstaat is sowieso gedoemd te falen.
  Ik vermoed dat men de Afrikane juist importeert (zg. uit humanitaire gronden, dus welk onmens kan daar nou tegen zijn) om de instorting van de welvaartstaat daarop te kunnen afschuiven i.p.v. toe te moeten geven dat 40 jaar wanbeleid van zowel PSOE als PP tot een instorting hebben geleid.
  M.a.w. de elite begrijpt dat die instorting er komt. De migratie versnelt dat hooguit enkele jaartjes maar … verschuift de schuldvraag. Dát lijk me de reden voor de import, overigens ook elders in Europa waar we er amper beter voor staan. Mijn vrouw en ik zullen over 20 jaar nl. zeker geen Belgisch staatspensioen krijgen (of indien ja, dan zowel flink gekort als in waardeloze nominale euro’s wanneer een brood 50 euro kost en een pensioen van 1000 dus de facto niks meer waard is).

  Like

 8. @Republikein – Tuinkabouter en billenmevrouw? Wie bedoel je?

  Like

 9. De kanker die socialisme heet.

  Like

 10. antiislamnu // september 23, 2018 om 01:44 //

  Vergeet niet dat de zwermen asielparasieten die daar binnen gelaten worden daar beslist niet blijven.
  Die gaan namelijk metéén door naar Duitsland Engeland Nederland enz enz

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s