Nieuw

Massale matpartij bij Turks jihadcommandocentrum Dordrecht

Met islamitische misthoorn op het dak. Streetview

Tussen Turken en Berg-Turken – zoals de man uit het joodse Thessaloniki, Ataturk, wilde dat de Koerden genoemd zouden worden.

De Koerden. Kaartje van leefgebied, ruim genomen:

Waren in 1915 nog zo ingenomen met de Turken, Talaat Pasha en zijn kliek, dat ze met islamitische liefde in opdracht van de Turken het land van de christelijke Armeniërs innamen. Kaartje van het christelijke koninkrijk Armenië, ongeveer op zijn grootst:

Ik ben gek als dat niet hetzelfde gebied is. Armenië is het oudste christelijke land ter wereld, de Ark van Noach zou gestrand zijn op de berg Ararat. Het heeft lang overleefd te midden van de islamitische barbarij, een timeline kun je hier zien.

Laat die twee soorten Turken het aub.  thuis uitvechten en zet ze allemaal uit.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Massale matpartij bij Turks jihadcommandocentrum Dordrecht

 1. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 10:49 //

  Toe maar, de politie heeft maar liefst 4 berbers opgepakt, dát zal ze leren.

  Natuurlijk zijn ze inmiddels al weer vrij gelaten met een waarschuwing. Volgende keer is het weer bingo tussen plattelands-berbers en berg-berbers, het is immers een hobby van Nederland om problemen uit het buitenland te importeren zoals nu ook weer aangetoond werd.

  Een beter idee is het om de politie niet op te laten treden en de ellendige incest-producten elkaar de hersens in te laten slaan.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // september 21, 2018 om 12:07 //

  Kijk hoe heilig ze zijn

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s