Nieuw

Macron belooft straffen voor landen die Derde Wereld migratie weigeren

Emmanuel Macron heeft gezegd dat de financiering aan soevereiniteitsliefhebbende landen die terughoudend zijn om meer macht aan Brussel over te dragen moet worden stopgezet, en dat landen die weigeren migranten uit de derde wereld te ontvangen, uit het Schengengebied moeten worden gezet.

“Europa is geen menu à la carte, het is een politiek project”, verklaarde de Franse president, die aan het einde van een EU-minitop over migratie op donderdagavond in Salzburg sprak.

Op een persconferentie na de bijeenkomst van de Europese leiders erkende Macron dat er “een crisis en spanningen” over het onderwerp bestonden, maar met de kreet “wie genereert ze?” lanceerde de voormalige investeringsbankier een breed opgezette campagne tegen landen die asielzoekers afwijzen en landen die “weigeren om boten aan te laten meren in hun havens”.

Hij richt zich op de ex-communistische Visegrad-staten, die terughoudend zijn om het Westen te volgen op de weg van het globalistische multiculturalisme, en hij viel uit tegen “de leiders die mij vertellen…. “[Ik] houd van Europa wanneer het mij geld geeft, wanneer het mijn volk welvarend maakt, wanneer het mijn arbeiders in staat stelt om beter te leven in de buurlanden”, maar thuis, geen enkele migrant opnemen, geen enkele vluchteling”.

“Landen die geen Frontex meer willen of solidariteit [bij huisvesting en voeding van migranten uit de derde wereld] zullen Schengen verlaten. Landen die niet meer Europa willen, krijgen niet langer [toegang tot] structuurfondsen “, vertelde hij aan journalisten.

Met betrekking tot de verkiezingen voor het Europees Parlement zei de bankprotege dat de stemming van volgend jaar “een historische strijd [en] verkiezingen als geen ander” zou zijn, omdat het zou bepalen of “het politieke project onder leiding van de grondleggers [van de Unie] …. zal zegevieren”.

Macron heeft eerder de verkiezingen van volgend jaar samengevat als een strijd tussen conservatieven voor soevereiniteit en een ‘progressief’ blok dat zijn visie zou opleggen aan een globalistische, sociaal liberale EU-superstaat, die draait om ‘waarden’ en seculiere ‘mensenrechten’, over hele continent.

Terwijl het grootste deel van de woede van de Franse leider in Salzburg gericht was op populisten, omvatte zijn aanval op landen “die niet meer Frontex willen” een veel grotere groep op de top, waar Sebastian Kurz verslaggevers vertelde dat zuidelijke staten aan de frontlinie van de massamigratie naar Europa “terughoudend” waren over plannen om de omvang en reikwijdte van het EU-grensagentschap massaal te vergroten.

De Oostenrijkse leider legde uit dat er in landen als Griekenland, Spanje en Italië “bezorgdheid” bestaat over het feit dat de overdracht van meer macht aan Brussel het “moeilijker zou maken om migranten door te sturen” naar andere, rijkere EU-landen.

In een interview op de nationale radio vorige week zei hij: “Omdat ze niet in staat waren om Hongarije ervan te overtuigen om migranten binnen te laten, is het plan nu dat ze ons het recht op grensbescherming ontnemen”.

“Ze willen niet minder dan hun huurlingen uit Brussel sturen om onze Hongaren te vervangen die de grens verdedigen en werken als politie en soldaten, wier vaderland belangrijk is”.

In een toespraak in Salzburg vertelde de populistische leider journalisten dat de uitbreiding van Frontex een “mooi idee” was, maar hij zei dat het agentschap “nooit met succes een enkele meter van een grens heeft beschermd, terwijl we honderden kilometers hebben beschermd”.

“Het is niet nodig dat ze de Hongaarse grens in onze plaats beschermen, om nog maar te zwijgen van de principiële vragen over de soevereiniteitskwestie,” zei hij en voegde eraan toe dat hij op de top zijn eigen voorstel had gepresenteerd dat “dit probleem zou oplossen” aan Oostenrijk, dat momenteel het voorzitterschap van de EU voorzit.

Toen Orbán opmerkte dat het Hongaarse voorstel, dat geld voor Frontex in plaats daarvan naar individuele landen zou gaan om te helpen investeren in de bescherming en versterking van hun eigen buitengrenzen, al aan Bulgarije was voorgelegd, zei hij: “Er zijn meer van ons die zich verzetten” tegen de plannen van de EU dan voor de plannen van de EU, voegde hij eraan toe: “De status-quo staat nu aan onze kant”.

Dit standpunt werd ook verwoord door de Slowaakse premier Peter Pellegrini en zijn Tsjechische tegenhanger Andrej Babiš, van wie de laatste over dit onderwerp zei: “Malta, Italië, Griekenland en Spanje moeten te horen krijgen dat ze meer geld zullen krijgen. Ze hebben elk hun eigen kustwacht, ze hebben geen Frontex nodig”.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/09/21/macron-punish-refuse-migration-brussels/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

18 Comments on Macron belooft straffen voor landen die Derde Wereld migratie weigeren

 1. claasje kater // september 21, 2018 om 20:11 //

  en wie is macron dan wel om dat af te dwingen, de baas in frankrijk maar elders “le citoyen moyen”

  Like

 2. Macron is een vazal van Soros en Rodschild die Europa kapot willen ik was vroeger pro Joods maar nu begin ik veel te begrijpen ook Lenin,Trotsky,Beria (de Beul)Stalin de 2 de grootste massamoordenaar na Mao waren joden en wilden de wereld naar hun hand zetten

  Liked by 2 people

 3. Diana Steijn // september 21, 2018 om 20:21 //

  Laat Macron eerst zelf maar eens zich houden aan de EU regels en op tijd betalen. Frankrijk loopt constant achter. jaja bankier Macron. Anderen laten betalen voor zijn grote mond en waanzinnige plannen. En gaan dreigen. Ik denk niet dat hij zelfs de EU uit elkaar wil laten vallen

  Liked by 1 persoon

 4. Like

 5. Le Pen ontdoe Frankrijk zo snel mogelijk van deze man. Het verhaal aan jou en Wilders is dezelfde. Huil mee met de wolven tot je de macht heb en sla dan toe.

  Liked by 1 persoon

 6. Henk der Niederlander // september 21, 2018 om 22:17 //

  Hahahaha.
  Macron die zo graag ziet dat ieder land een evenredig aantal profiteurs op neemt maar er niet voor terug deinst om dezelfde profiteurs aan de Frans Spaanse en de Frans Italiaanse grens terug te sturen.
  Is daar in Salzburg niemand die op het idee komt om die halve homo dat voor zijn platvoeten te gooien

  Like

 7. ……..“Europa is geen menu à la carte, het is een politiek project”……..

  Inderdaad! Een ‘politiek project’ van een handjevol doorgedraaide idioten welke volledig zijn losgezongen van de Europese burger.
  Een project ook van politici die zich onaantastbaar wanen.
  Onaantastbaar tot aan het moment dat de vlam in de pan slaat en zij plots heel hard zullen moeten rennen om het vege lijf te redden.

  (daarbij in het ongewisse van het feit dat daar waar -om maar een voorbeeld te noemen- Ceauşescu en zijn vrouw nog een -schijn- proces ten deel viel, deze stap in het onderhavige geval achterwege zal blijven)

  Liked by 1 persoon

 8. Reinier Vangie // september 22, 2018 om 00:42 //

  Geachte Macon waarom moeten wij jullie waanzin betalen. U vindt dat wij onze vrijheid onze veiligheid onze vrouwen en dochters moeten opofferen aan jou heilige barbaren. Moeten wij onze landen laten leeg plunderen door die Afrikaanse monsters. Wij de autochtonen Europeanen hebben ons hele leven veel belasting betaald en daar willen Wij en niet Zij van profiteren. En geachte Macron wat let u om al die heilige Afrikanen niet op te nemen in je eigen land dan zijn Wij de andere EU landen verlost van dat schorem en dan wens ik u een heel fijn en veilig leven in jou eens zo mooie Frankistan.

  Liked by 3 people

 9. Macron krijgt ook nog eens zijn trekken thuis op het bordje.

  Liked by 1 persoon

 10. Reinier Vangie // september 22, 2018 om 01:19 //

  Leven als God in Frankrijk wordt straks leven als Allah in Frankrijk.

  Liked by 1 persoon

 11. Macron wil alleen dat andere landen zich aan de bepalingen houden, Frankrijk zelf heeft zich nog NOOIT aan de begrotingsregels gehouden en er is ook nooit straf voor opgelegd.
  Zodra hij zich aan de regels gaat houden mag hij anderen aanspreken, maar voor het zover is dat Frankrijk zich aan de regels houdt zijn we al wel weer 30 jaar verder….als het al gaat gebeuren.
  Frankrijk heeft de Eu altijd al gezien als een manier om de Franse invloed te behouden/vergroten en ziet de andere landen als een soort wingewest waardoor zij hun eigen begroting niet op orde hoeven te hebben.
  Barst lekker!

  Like

 12. Kan je niet klaarkomen bij de oude geit van 64 of wat Macron??? Het lijkt net als je de hele Europe met jouw smerige sperm gaat besmeuren blllllleeeehhhh, VRESELIJK viese moder fructer ben je, zeg…

  Like

 13. Macron had toch zo’n grote muil toen Italië die boot met vluchtelingen niet toe liet. Maar zelf opnemen ho maar. Misselijk mannetje!

  Like

 14. Macron zou wel een paar tonen lager mogen zingen en zijn nederige excuses moeten aanbieden.

  Frankrijk was het land wat het voortouw nam om het regime van Khadaffi in Libië te vervangen en nu zit geheel Europa met de gebakken peren ofwel de invasie van miljoenen Afrikanen die hier dood en verderf komen zaaien. Om over de talloze aanrandingen en verkrachtingen maar te zwijgen.

  Waren het in de jaren 30 van de vorige eeuw Adolf Hitler en Benito Mussolini die uit waren op een absolute heerschappij over Europa, nu zijn het Merkel & Macron die op ieder denkbaar gebied de dienst uit willen maken.

  In Berlijn kunnen Arabische bendes ongehinderd hun gang gaan en Parijs is vervallen tot een wereldstad waar verloedering en verpaupering het stadsbeeld bepalen.

  Maar overal in West-Europa neemt het verzet hand over hand toe, geïnspireerd door het verzet van Hongarije, Polen, Bulgarije etc.

  Er zijn ontwikkelingen in gang gezet die onvermijdelijk afstevenen op een heftige en bloedige confrontatie met de autochtone bevolking die in een positie is gemanoeuvreerd dat ze wel zelf terug moeten slaan, want de bevoegde autoriteiten staan volledig machteloos.

  De ‘culturele verrijking’ heeft zich ontpopt tot een golf van terreur en criminaliteit die doet denken aan de invallen van de Noormannen en de Barbaren in een grijs verleden.

  Hier zal een reactie op moeten volgen waarbij de vraag rijst of een gang naar de stembus nog wel genoeg effect zal opleveren voor een algehele koerswijziging.

  Like

 15. koddebeier // september 22, 2018 om 12:58 //

  Wanneer verbannen ze die mislukte Napoleon is eindelijk ook naar Elba ??

  Like

 16. Die liliputter Macron met zijn veels te grote muil kan misschien Merkel neuken en van achteren genomen worden door Rutte of Juncker maar ons de Nederlanders naai je niet en van die grote muil zijn wij en enkele landen niet van onder de indruk,los eerst maar eens je eigen binnenlandse tekorten op en die gaan wij niet betalen en al die binnengehaalde criminelen los je zelf maar op.Viva la France bestaat niet meer en jij dalijk ook niet meer.

  Like

 17. Goeie gozer die Macron.
  Wat een volksverrader.
  Waar zijn al deze Europese volksverraders van plan heen te vluchten als de moslim-nazi’s Europa overnemen.
  De Europese volksverraders zullen zich echt niet verzetten.

  Zullen het allemaal smerige Dutrouxjes zijn?
  Smerig volk.

  Like

 18. pepie en kokie 2 kontenbonkers bij elkaar wat een misselijke vertoning maar levens gevaarlijk deze 2

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s