Nieuw

Hezbollah: “Israël heeft gefaald – we hebben al precisieraketten”

Foto Een twee-jet van de Israëlische luchtmacht F-16's van Ramon Air Base, Israël, op weg naar de Nevada Test en Training Range tijdens Red Flag-oefening 09-4. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Master Sergeant Kevin J. Gruenwald

De leider van de Libanese militante beweging van sjiitische moslims Hezbollah zegt dat Israël er niet in is geslaagd om de levering van precisiewapens aan de milities te verhinderen.

– Wat je ook doet […..] het is te laat, het verzet heeft nu zowel precisie- als niet-precisieraketten, zei Nasrallah in een toespraak in Beiroet tijdens een herdenking van een sjiitische moslim-martelaar.

Hij sprak ook over hoe de plannen van Israël om Hezbollah’s geallieerde Bashar al-Assad regering in Syrië omver te werpen waren mislukt en dat de “verzets-as” in de Arabische wereld nu sterker is dan ooit. Volgens Nasrallah is Israël momenteel bang voor een gewapend conflict met Hezbollah omdat ze weten dat hun algehele superieure technologie niet cruciaal is in een oorlog. In 2006 werd dit aangetoond toen het technisch superieure Israëlische leger Libanon binnenviel, maar werd verdreven door het harde verzet van Hezbollah, dat formeel als de verdedigingsmacht van het land fungeert.

Hij sprak ook zijn steun uit voor Iran en de Houthire-verzetshaarden in Jemen, die zowel economisch als militant rechtstreeks in strijd zijn met de Verenigde Staten en Israël en hun bondgenoten in de regio.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Hezbollah: “Israël heeft gefaald – we hebben al precisieraketten”

 1. wat een lieve aardige mensen toch .

  Like

 2. antiislamnu // september 21, 2018 om 12:00 //

  Altijd maar bezig met oorlog wat een enge beesten zijn het die volgers van het geloof van de pedofiel.

  Like

 3. Zaak van opsporen en uit schakelen.

  Like

 4. Jack vanderVeen // september 21, 2018 om 12:27 //

  Het blijft immer hetzelfde met die Palestijnen. Geboren om te luieren, op te lichten, verkrachten en moorden.
  En als een speenvarken schreeuwen wanneer een van hen iets wordt aangedaan.

  Like

 5. claasje kater // september 21, 2018 om 16:14 //

  praatjes vullen geen gaatjes, misschien wel hun zakken. onder dankzegging van de uiterst domme eu-kliek

  Like

 6. Paul Henzen // september 22, 2018 om 07:14 //

  Dankzij de Irandeal van Barack Obama en zijn Europese schoothondjes heeft Iran miljarden kunnen steken in terroristische organisaties in o.a. Libanon, Irak, Syrië en Jemen. President Trump was slim genoeg om aan die deal een einde te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s