Nieuw

De zuivering van de Duitse Wikipedia-versie van Anetta Kahane

Wie uitsluitend geïnteresseerd is in de Duitse versie van de kennisdatabank “Wikipedia” heeft misschien nog niet gemerkt welke andere elementaire dingen men over Anetta Kahane leert in de Engelse versie van de encyclopedie.

Onder het motto “Zou u dat geweten hebben?” gebruikt de AfD-Bitterfeld-Wolfen het voorbeeld van “Anetta Kahane” om te laten zien hoe manipulatief en eenzijdig de Duitse versie van de “Wikipedia” encyclopedie mensen in de “goede” richting probeert op te voeden.

Terwijl in de Engelse versie Anetta Kahane openlijk voor de lezer als “voormalig niet-officieel medewerker van de Stasi” (“een onofficieel medewerker van de voormalige Oost-Duitse geheime politie”) voorgesteld wordt.

En in de Duitse versie is dan in ene verdwenen dat ze Stasi medwerker was:

Jouwatch >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8310 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De zuivering van de Duitse Wikipedia-versie van Anetta Kahane

 1. Madre mia nog een Heks. Zeker weten dat zij bij de Stasi zat?

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // september 22, 2018 om 07:09 //

  Dit type “mens” wordt (gelukkig) met uitsterven bedreigd.
  Maar daarvoor komt weer een nog beroerder type in de plaats: rooie lynxe rotzakken.

  Like

 3. Van buiten ziet ze er net zo uit als van binnen. ENG!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: