Nieuw

De islamisering van Europa is een goede zaak

Rabbijn Baruch Efrati gelooft dat Joden zich ‘moeten verheugen over het feit dat Europa betaalt voor wat het ons honderden jaren heeft aangedaan door zijn identiteit te verliezen’. Hij prijst de islam voor het bevorderen van bescheidenheid, respect voor God.

Naarmate de bezorgdheid over het toenemende aantal moslims in Europa toeneemt, blijkt niet iedereen zich zorgen te maken over de kwestie, ook een Israëlische rabbijn die het fenomeen zelfs toejuicht.

Rabbijn Baruch Efrati, een yeshiva-hoofd en gemeenschapsrabbijn in de nederzetting van Efrat op de Westelijke Jordaanoever, gelooft dat de islamisering van Europa eigenlijk een goede zaak is.

“Met de hulp van God zullen de heidenen (gentiles) daar gezonder leven met veel bescheidenheid en integriteit, en niet zoals het hypocriete christendom dat puur lijkt maar fundamenteel corrupt is,” legde hij uit.

Rabbijn Efrati werd gevraagd om de kwestie te bespreken door een student Oriëntaalse studies, die informeerde naar de houding van het jodendom ten opzichte van het proces dat Europa de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Efrati is beslist niet de enige Jood die zo denkt

Na de verkiezing van een hijabdragende moslimvrouw als burgemeester van de Bosnische stad Visoko voor het eerst in de geschiedenis van het continent, vroeg de student de rabbijn op de Kipa-website: “Hoe bestrijden we de islamisering van Europa en geven we het terug in de handen van christenen en gematigden?

Efrati schreef in reactie daarop dat de islamisering van Europa beter was dan een christelijk Europa om ethische en theologische redenen – als een straf tegen christenen voor het vervolgen van de joden en het feit dat het christendom, in tegenstelling tot de islam, wordt beschouwd als “afgoderij” vanuit een halachisch oogpunt.

“Joden moeten zich verheugen over het feit dat christelijk Europa zijn identiteit verliest als een straf voor wat het ons in de honderden jaren in ballingschap daar heeft aangedaan”, zo verklaarde de rabbijn als de ethische reden om moslims te bevoordelen, en citeerde schokkende beschrijvingen uit de Rishonim-literatuur (geschreven door vooraanstaande rabbijnen die in de 11e tot 15e eeuw leefden) over pogroms en massamoorden door christenen tegen Joden.

(Jullie hoefden hier niet naar toe te komen, dat deden jullie zelf. Fub)

“Wij zullen de christenen in Europa nooit vergeven voor het afslachten van miljoenen van onze kinderen, vrouwen en ouderen….. Niet alleen in de recente Holocaust, maar door de generaties heen, op een consistente manier die alle facties van het hypocriete christendom kenmerkt….

“A, nu verliest Europa zijn identiteit ten gunste van een ander volk en een andere religie, en er zullen geen overblijfselen en overlevenden van het onreine christendom zijn, dat zoveel bloed vergoten heeft dat het er niet voor zal kunnen compenseren”.

‘Islam een ​​relatief eerlijke religie’

De theologische reden, volgens Rabbiin Efrati, is dat het christendom – dat hij als afgoderij beschouwt – de neiging heeft om ‘het normale leven te vernietigen en zich er enerzijds van te onthouden, terwijl het tegelijkertijd bescheidenheid verliest’, zoals het ‘varieert tussen radicaal kloosterwezen tot radicale Westerse losbandigheid. ‘

De islam, voegde de rabbijn eraan toe, is “een religie die de profeten verkeerd inschat, maar relatief eerlijk is. Het onderwijst een beetje meer voor een stabiel huwelijks- en scheppingsleven, waar er sprake is van een zekere bescheidenheid en respect voor God”.

Efrati oordeelde daarom dat “ook al zijn we in een grote oorlog met de Arabieren in de regio over het land Israël, de islam nog steeds veel beter is dan een heidense cultuur als het christendom”.

Hij voegde er echter aan toe dat de Joden moeten bidden dat de islamisering van het grootste deel van Europa het volk Israël niet zal schaden.

Bron:

https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on De islamisering van Europa is een goede zaak

 1. bedonderde burger // september 21, 2018 om 10:00 //

  Godsdienst is een onkruid dat als de mensheid wil overleven met wortel en stam uitgeroeid moet worden. Maar helaas zijn er miljarden bange mensen die het leven niet aankunnen zonder het idee van een hiernamaals. Hun leven lijkt hen zinloos als er geen vervolg op komt. Waarom? Hoezo? Als er na de dood niets meer is, wat is dan hun probleem? Na hun dood weten ze dat dan toch ook allemaal niet meer. Simpel toch. Leef je leven nu zou ik hen willen adviseren, je hebt er maar een! God en een hiernamaals is enkel een illusie om mensen dom, bang en in het gareel te houden. Maar vertel dat maar eens aan de eerste de beste godsdienstwaanzinnige. Vertel dat aan een jihadist die rijgt je meteen aan zijn mes, wat een verrijking nietwaar corrupte politici, terug naar de Middeleeuwen. Joepie!

  Like

 2. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 11:23 //

  Deze idioot, Baruch Efrati, meent wel dat het een goede zaak is om een vijand uit het verleden grootschalig te vervangen met een nog grotere vijand uit het heden. Daar zullen zijn volksgenoten blij mee zijn.

  Weet deze idioot wel van de redelijk grootschalige jodenvlucht uit Frankrijk? Voor wie zijn die gevlucht, voor overlevenden uit het Nazi-tijdperk, of voor perfide moslims?

  Like

 3. Scrutinizer // september 21, 2018 om 12:30 //

  Zou hij dat nou zelf echt geloven of is dat maar een manier van aandacht zoeken om alzo carriere te kunnen maken binnen bepaalde kringen?

  Like

 4. Scrutinizer // september 21, 2018 om 12:31 //

  Overigens wat let blanken om hen aan te klagen wegens aanzetten tot haat?
  Waarom heeft niemand die gast een proces aangedaan?

  Like

 5. Volgens mij hadden indianen in hun eigen levenswijze….levenswijsheid….en de kijk op de eeuwige jachtvelden (hiernamaals), toch een zuivere blik…….maar ook zij werden grotendeels uitgeroeid.

  Like

 6. Von Puffelen // september 21, 2018 om 14:39 //

  “The Fraudulent Khazar Claim to Palestine”
  https://www.henrymakow.com/

  Like

 7. Joey France // september 21, 2018 om 14:41 //

  Zoals zo dikwijls weer het typische slachtofferstandpunt van een Joodse rabbijn die moedwillig een deel van de eigen geschiedenis verzwijgt. De Joden hebben nooit de krachtige opkomst van het Christendom kunnen verkroppen en hebben bvb. in de 5de eeuw na C in Himyar (SA en Jemen) de Christenen met duizenden vermoord en dat wat later in Ethiopië nog eens herhaald.
  Joden, Christenen en Islam, alledrie misleidende misbaksels uit op het verwerven van macht.

  Like

 8. Dan zou ik van die rabbijn weleens willen weten waarom moslims massaal naar westerse/christelijke landen vluchten en letterlijk geen één westerling of christen naar een islamitisch land vlucht?! En waarom lijkt Israël meer op een westers/christelijk land dan op een islamitisch land?! Verklaar dat eens ouwe fascist!!

  Het punt is natuurlijk dat joden en moslims/arabieren dezelfde oer vader hebben. nl abraham/ibrahim. Ga dan lekker in een gezamenlijk land wonen, doei doei..

  Like

 9. Like

 10. Malloten tref je overal aan.

  Like

 11. Het is geen enkeling. Het is een opinie die onder veel rabbijnen en joodse prominenten gedeeld wordt.

  Like

 12. Ja, dat zijn dan ook malloten evenals de vele niet joodse prominentrn die oreren dat de invasie van asiel geteisem een zegen is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s