Nieuw

Afrikaanse Italiaan: “Sluit de grenzen, niet één Afrikaan meer, bevrijd Afrika in plaats daarvan”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Afrikaanse Italiaan: “Sluit de grenzen, niet één Afrikaan meer, bevrijd Afrika in plaats daarvan”

  1. Het grappige en bizarre is dat ook deze man exact hetzelfde zegt als wat wij al tijden zeggen en dan kan het geen toeval meer zijn maar het resultaat van logisch redeneren. Ik zal eerlijk bekennen dat ik blij ben niet 30 of 40 jaar later geboren te zijn want ook uit de woorden van deze man moet je concluderen dat we een hele bizarre toekomst tegemoet gaan voornamelijk door de massa migratie, overbevolking en de grote armoede waarmee Europa versmolten gaat worden, het doet me echt pijn dit op te schrijven maar alle pijlen wijzen daarnaartoe. Misschien dat Trump de koers van de toekomst nog enigszins kan wijzigen maar ik luisterde net naar iemand over de toenemende invloed van china en dat belooft weinig goeds en krijg steeds meer het vermoeden dat de globalisten hun geld op china hebben gezet en de vs feitelijk hebben afgeschreven. Dat zou Trump dan de comeback kid maken en daar zijn ze dus niet blij mee want als hij wint dan hebben ze op het verkeerde paard gewed.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s