Nieuw

Taking Orders from the Enemy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Taking Orders from the Enemy

 1. Scrutinizer // september 20, 2018 om 10:29 //

  Ja, links wint omdat ze bepaalde zaken als basis geregeld heeft.
  Zoals democratie bv. One man one vote betekent dat elke uitkeringstrekker zich een weg kan stemmen in de zakken van productieven. Idem dito voor elke netto-belastingconsument zoals iemand die over zijn minimumloon weliswaar 200 euro betaalt, maar tegelijkertijd aan kindergeld en huursubsideie alvast meer opstrijkt, om nog maar te zwijgen over zijn gebruik van gesubsidieerde zorg, gesubsidieerd onderwijs, en gesubsidieerd openbaar vervoer.
  En numeriek is die groep veel talrijker dan die der succesvolle ondernemers. Door domweg one man (no matter how inproductive), one vote, krijg je dus automatisch eenbeleid dat vrij links is.
  Een cijnskiesstelsel waarbij alleen netto-belastingbetalers zouden mogen stemmen, zou tot heel andere resultaten leiden en zou ook veel eerlijker zijn. Immers, no taxation without representation mag je ook omdraaien: no representation without taxation. Waarom zou een netto ontvanger evenveel stemrecht mogen hebben als een nettobetaler? Zoiets kan alleen maar uit een linkse koker komen.

  Like

 2. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 13:12 //

  @Scrutinizer:

  Een moderne variant op het census-kiesstelsel lijkt me wel een vereiste om de democratie (voor zover nog aanwezig) te beschermen.

  In het moderne Nederland zijn er teveel tussen de cactussen vandaan geïmporteerde primitievelingen alsmede tussen de kamelenstront vandaan geïmporteerde incest-bavianen die hier inspraak krijgen in een democratie en over zaken waar ze niet het flauwste benul van hebben.

  Bovendien worden dergelijke zwakzinnigen aangewend als stemvee, zie de recente successen van de PvdA, Bij1,D66 en DENK.

  Ontneem de primitievelingen het stemrecht, en zie meteen dat partijen als DENK en Bij1 wegkwijnen. En dat komt ook weer te goede aan de kwaliteit van de talkshows die absurde profiteurs en hun slippendragers maar al te vaak podium bieden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s