Nieuw

Syriër (53) schendt Duits meisje (11) op speelplaats

Met Angela Merkel’s ‘Wir schaffen das’-uitnodiging zijn nog eens miljoenen MENA-migranten ongecontroleerd Duitsland binnengestroomd, die behalve het land  economisch zwaar belasten ook normen en waarden in hun rugzak meenemen die diametraal staan tegenover de westerse beschaving.

Op zaterdag werd een 11-jarig meisje seksueel aangevallen door een 53-jarige Syrische man op een speelplaats in Schönau, Duitsland.

Terwijl het jonge meisje haar handen aan het wassen was, sloop de 53-jarige Syrische man achter haar aan en betastte haar meerdere malen aan haar lichaam.

Hierna probeerde hij het meisje te kussen. Ze keerde zich vervolgens van hem af en vertelde hem heel duidelijk dat ze wilde dat hij stopte. Voordat de man vertrok, pakte hij het broertje van het jonge meisje op en hield hem in zijn armen. Hierop vertelde het meisje haar moeder over wat er was gebeurd.

De Syrische man is na het incident gearresteerd en er loopt een onderzoek. Hij kwam in 2014 naar Duitsland, maar heeft de Syrische nationaliteit. Er zijn meerde meldingen van de 53-jarige man die eerder op de speelplaats is geweest.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Syriër (53) schendt Duits meisje (11) op speelplaats

 1. Headerfoto als bewegende gif:

  Like

 2. Hahaha!
  Even Apeldoorn bellen.

  Like

 3. Direct castreren.

  Like

 4. @Hein ja en daarna terug naar Syrië en zijn hele familie mee natuurlijk!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s