Nieuw

Steve Bannon is a Civic Nationalist

De interviewster snapt sowieso niks, dus je kan geen redelijk gesprek verwachten. Toch maakt Bannon wel wat interessante opmerkingen. Ik pik er deze uit. ‘Economic nationalism’. Het gaat dus niet om je cultuur, je afkomst, je ras, wie je bent wezenlijk. Het gaat om geld.

Als je nationaliteit slechts een papiertje is gebaseerd op geselecteerde immigratie, dan kunnen we morgen net zo goed alle natiestaten afschaffen.

Hier het hele interview:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Steve Bannon is a Civic Nationalist

 1. ‘Economic nationalism’

  Vadertje Drees zei nagenoeg hetzelfde.
  Je moet een overzichtelijk en ‘gesloten’ systeem hebben, m.a.w je kan bijvoorbeeld niet ongelimiteerd mensen van buitenaf mee laten profiteren van het systeem etc, plus dat hij hiermee ook pleit voor gelijke importheffingen e.d.. Er was m.i. geen speld tussen te krijgen.

  Like

 2. Wat ik wil toevoegen aangaande economic nationalism is de persconferentie van Trump en Duda onlangs. Naar aanleiding van een vraag vertelde Trump over Juncker dat het een taaie onderhandelaar is, Juncker had tot drie keer geweigerd met Trump te onderhandelen over de tarieven omdat Juncker tevreden is met de huidige deal waarop Trump zei prima dan gaan we de tarieven op Europese auto’s verhogen en binnen no time stond Juncker bij Trump op de stoep en Trump grapte dat hij niet wist dat Europa zulke snelle vliegtuigen heeft. Wat hieruit blijkt is hoe belangrijk de mega corporaties voor de EU zijn, zij zijn waarschijnlijk de EU en economic nationalism is daar het enige antwoord op, want leven in een corpocratie is wel het laatste wat je wilt.

  Like

 3. Civic nationalist – als in dat hij een paspoort-nationalist is.

  Als in; iedereen kan een Nederlander worden.

  Niet wat mij betreft, Nederlander ben je door je afstamming.

  Like

 4. Economisch nationalisme, dat betreft iedereen met dezelfde nationaliteit.

  Bijvoorbeeld Wilders is een halve indo en Nederlander, Ebru heeft de turkse nationaliteit opgezegd en is volledig Nederlander. Met dit soort mensen heb ik geen probleem en accepteer ze volledig als Nederlander. Het is wat mij betreft inderdaad niet de bedoeling dat de genen van dit stukje aarde volledig vervangen worden door genen van de andere kant van de aarde maar totale weigering is m.i. niet mogelijk en dan zijn we sowieso te laat. Wat voor mij het belangrijkste is is dat iedereen die Nederlander wil worden heel goed gescreend en beoordeeld wordt en of de persoon toegevoegde waarde heeft. Uiteraard moet de persoon pro westers en pro Nederland zijn want als we allemaal dezelfde rode draad volgen dan zie ik niet zoveel problemen en dat is dus het punt waar het fout gaat omdat de nieuwkomers nauwelijks of niet gescreend worden en het absoluut geen probleem is dat ze een rode draad volgen die lijnrecht tegenover de Nederlandse rode draad staat.

  Economisch nationalisme kan natuurlijk ook van toepassing zijn op een land met enkel inwoners die van dat land cq stukje aarde afstammen, dat kan ook. De uitspraak van Bannon is theoretisch en natuurlijk ook bedoeld om direct het gras voor de voeten van de haters weg te maaien die altijd met bepaalde drogredenen de discussie proberen plat te slaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s