Nieuw

Noorwegen: Immigranten achter 47 procent van alle geweld tegen kinderen thuis

Foto: Kat Jayne/Creative Commons

Immigranten zijn verantwoordelijk voor minstens 47 procent van alle gezinsgerelateerde vormen van geweld.

De Noorse publieke omroep NRK heeft alle rechtelijke uitspraken van geweld tegen kinderen thuis van maart, april en mei van dit jaar onder de loep genomen. Het handelt zich om 84 vonnissen waarbij in totaal 135 kinderen getroffen zijn.

NRK constateert dat 63 van deze kinderen, dat wil zeggen 47 procent, afkomstig is uit immigrantengezinnen. De families komen voornamelijk uit Pakistan en Afghanistan.

In de vonnissen die NRK heeft ingezien, heeft men bijvoorbeeld de volgende gevallen gevonden:

Een moeder die haar kind met een stalen kooklepel sloeg, een moeder die haar kinderen mishandelde en met een mes bedreigde, een verkrachtte dochter, een oudere broer die zijn kleine zusje verkrachtte en een vader die zijn vrouw sloeg terwijl de kinderen moesten toekijken.

Het onderzoek definieert een immigrant als een persoon die in het buitenland is geboren door twee in het buitenland geboren ouders. 47 procent geeft het aantal slachtoffers van immigranten aan, maar het onderzoek zegt niets over de percentages van daders. Bijvoorbeeld een immigrant in een gemengde ras-relatie die een Noors of ras-gemengd kind mishandeld.

Bron:

https://www.nrk.no/mr/nrk-undersoking_-47-prosent-av-alle-born-i-familievaldsaker-er-innvandrarar-1.14204426

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Noorwegen: Immigranten achter 47 procent van alle geweld tegen kinderen thuis

  1. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 13:57 //

    Na Anders Breivik horen we niet veel meer over Noorwegen maar het is te hopen dat ze geen wedstrijdje allochtonen importeren met Zweden gehouden hebben.

    Maar ook daar in de sociale woningbouw van de grote steden zal wel niet veel fraais zitten, en het is voor hun eigen bestwil dat dit percentage laag is ook blijft anders zien we naast Zweden in Scandinavië nog een tweede derde wereldland ontstaan.

    Houd Scandinavië rijk en welvarend, en stel alles in het werk om gekleurde sprinkhanen en veelfokkers te weren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s