Nieuw

‘Merkel is an Antifa mouthpiece’

Dr Gottfried Curio, a member of the Bundestag for AfD (Alternative für Deutschland), held a press conference in which he named all the authoritative agencies who have definitively stated that the incident in Chemnitz was not a “manhunt” as the German Chancellor claimed.

Saxony’s General Prosecutor’s office, Saxony’s Police department, the Federal Police, the Federal Office for the Protection of the Constitution, Saxony’s Interior Minister, Saxony’s Minister President, Saxon political leaders, and various politicians – even some from Angela Merkel’s own party – agreed that what happened in Chemnitz can in no way be construed as a “manhunt”.

Moreover, as Curio explains, the “manhunt” accusation was leveled directly by the Chancellor’s office, and borrowed directly from Antifa’s narrative. Worse still, Merkel did not consult with the German security services to authenticate it.

Free West Media >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on ‘Merkel is an Antifa mouthpiece’

  1. CurvedAir Bellair // september 21, 2018 om 12:41 //

    Onbegrijpelijk dat men in Duitsland zo bang is voor het opjagen van op profijt en misdaad beluste indringers.

    Het wordt juist tijd dat het Duitse volk voor zichzelf opkomt en eindelijk eens zijn tanden laat zien én gebruikt. Ook kan men dan de bonus opstrijken: er gaat een afkerige werking vanuit, zodat gekleurde profiteurs en criminelen niet meer zo enthousiast zijn om Duitsland te komen plunderen en verkrachten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s