Nieuw

Katie Hopkins huldigt een Polen zonder immigratie – “Het nieuwe Parijs van Europa”

De Britse media persoonlijkheid Katie Hopkins prijst de regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid in Polen. De nationalistische-conservatieve partij heeft zijn rug recht en het land veilig gehouden, in tegenstelling tot de “shithole” Parijs, zegt ze. Hopkins lijkt Oost-Europa te zien als de toekomst van Europa, terwijl West-Europa steeds meer begint te lijken op de ‘Derde Wereld’.

Polen is dankzij de nationalistische regering van het land die illegale immigratie met zijn “Merkel-immigranten” weigert te accepteren een van de veiligste landen in Europa, zegt journalist Katie Hopkins, die momenteel Warschau bezoekt, in een virale film op Twitter.

– Het is geweldig om hier in een van de veiligste landen van Europa te zijn. En dit is te danken aan een nultolerantie van illegale immigratie, zegt ze.

– Dit is ook een van de veiligste steden voor vrouwen in heel Europa. En hier zijn er geen terroristische aanslagen gepleegd. Het herinnert veel aan hoe Parijs was voordat het een derde wereld shithole werd, gaat ze verder.

Katie Hopkins besluit de film met een woord van dank aan Recht en Rechtvaardigheid, dat Polen regeert. Een partij die veel politiek-correcte kritiek krijgt op zijn EU-kritische en nationalistische beleid.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Katie Hopkins huldigt een Polen zonder immigratie – “Het nieuwe Parijs van Europa”

 1. Eugene de Groot // september 21, 2018 om 00:01 //

  Mooi land mannen.
  De toekomst van Europa ligt in het oosten.
  Wie dit nog niet ziet is niet als weldenkend te kwalificeren.

  Like

 2. De wijzen kwamen uit het oosten!

  Like

 3. antiislamnu // september 21, 2018 om 00:33 //

  Elk jaar ga ik een paar weken naar Polen echt geweldig geen haatbaarden in jurken en hoofddoekjes
  En als ik dan weer terug ben denk ik wat een ongelofelijke kanker zooi hebben ze er van gemaakt nota bene zelf mee gefinancierd met de door mij betaalde belasting.
  En de partij waar ik op gestemd heb woord gewoon genegeerd mijn stem telt niet mee omdat het mijn dictators niet bevalt.

  Like

 4. Het sleutelwoord tot een drastische ommekeer is de media. In Polen laten ze gewoon op de nationale tv alles zien wat er in de rest van Europa aan de hand is met de immigratie van dit kansloos volk. In west Europa wordt alles geband door links.

  Like

 5. En hiermee slaat ze de spijker op de kop, West Europa zal verworden tot een derde wereld land en let op straks komt de verhuizing naar deze landen op gang, als West Europa in de fik staat!

  Like

 6. Republikein // september 21, 2018 om 10:08 //

  Eerlijke verslaggeving, voorwaar geen kattenpis, hup PIS.

  Like

 7. Ooit werd Beiroet Parijs van het midden oosten genoemd en kijk wat er met Beiroet gebeurd is, nu is Parijs zelf aan de beurt en nog wil het tot heel veel mensen niet doordringen, het is te absurd voor woorden.

  Like

 8. Republikein // september 21, 2018 om 12:11 //

  Haar naamgenote Mary zong ooit ” those were the days my friend”.
  Because they never end, alles is energie en cirkel van het leven.

  Like

 9. Wanneer barst de strijd los?

  Like

 10. Een vrouw met ballen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s